Foton, Vardagligt
Dagens bilder!!

Jag har inte haft så mycket energi att gå ut och fota på sistone för att jag har tyckt att jag har varit överallt i Övik, men idag bestämde jag mig för att gå ut och då märkte jag två saker 1. Att Övik är väldigt vackert ställe!! 2. Att det är väldigt svårt att fota i en lutande stad!!

Idag hade vi vårat sista nationella prov i ENG jag tyckte att det var ganska enkelt, man skulle skriva om unika saker som finns i Sverige som om det vore till en människa i Afrika!! Svårt att förklara!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foton, Vardagligt, Historier

Dag 1. Vi stressar iväg ungefär kl 17.00 och så var vi iväg, vi stannade på sibylla någon stans i Sverige!! Sen körde vi och körde ända till Tönnebro tror jag det heter, där stannade vi och sov, här är lite bilder därifrån!!

Dag 2. Vi for från Tönnebro 9.30. 10.00 började vi en lek som heter shoppinglistan.

http://www.goodies.nu/node/235

Mamma åkte ut rätt så tidigt men Julius och jag är båda tävlingsmänniskor så ingen gav upp vi fortsatte hela vägen in i Stockholm där det var en massa bilköer, men tillslut så gav jag upp. Vi stannade och gick ut med min hund Harry några gånger. Jag sov en stund och vaknade dramatisk av att alla skrek och bilen pep, det var något fel med motorn, men sen när vi startade motorn igen så gick allt bra så vi körde vidare. Vi körde en lek som heter tjabbe (hittar inte länken). Sen så var vi framme i Nässjö där jag tog lite bilder på alla söta ankor!!


Dom var så söta som följde med mig!!
Sen kom en till!! 
Love this place!

Likes

Comments

Vardagligt

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström, äter jordgubbs kvarg och tänker på om jag ska sova eller göra läxa. Men iallafall så har jag varit och valt vilka glasögon jag ska skaffa, det blev ett par runda och ett par halvt rektanglig (haha)!! Väldigt nöjd med glasögonen som jag skaffade! Följ gärna den här bloggen för roliga historier, bilder och allmänt häst-prat!

Likes

Comments

Vardagligt

​Hade en jätte mysig promenad längs hamnen, genom parken och bara virvla runt bland alla gator och parkar. Men sen så glömde jag minneskortet i datorn... Såklart jag... Nu sitter jag här framför datorn, äter toast och redigerar dagens bilder!!

Likes

Comments

Vardagligt

Nu måste jag 1. Göra läxa, 2. Gå ut och fota lite, 3. Packa, jag ska packa det vi ska ha i husvagnen idag så att vi kan stoppa in det i husvagnen, vi far på onsdag, Emilias födelsedag. Sen på torsdagen så är vi nog framme och då ska jag se på guldtuben, hejar mest på 2chips1cola (Sam) eller lakidoris (Lovisa). Sen när jag har kommit hem så tror jag att Olivia, Elsa och jag skulle "lana". Vi får se hur det blir!!

Likes

Comments

Foton, Vardagligt
Dagens bilder!

Hejsan hejsan nu är det måndag igen!!

Dagens shema

​8.10 Gympa

9.00 Svenska

10.10 Bild

11.00 lunch

12.00 No

13.05 Mate


Likes

Comments