Header

Nu är det måndag igen och ny vecka! Tjoho!
Igår var jag på Alex match och dom vann! SUPERKUL! Sen gick vi på Bellas match, där blev det tyvärr förlust men var superkul att kolla iallafall.

På kvällen åkte vi hem och bara hade en Alex och Elicia-kväll. Kändes som det var åååår sen efter en hektisk vecka och finns verkligen inget bättre sätt att spendera en söndag på. Jag var lycklig.

Vi bakade chokladbollar (läs: jag bakade, Alle åt) och åt söndagsmiddag, sen somnade jag i vanlig ordning till en serie bredvid honom. Finns inget bättre tror jag inte.

I eftermiddag ska jag försöka ta mig till gymmet innan p-mötet vi har ikväll!
Hoppas ni har en härlig start på veckan!

Huuuuur mysigt?!

Väldigt svår att lämna imorse:(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej!
Nu är jag tillbaks!
Hösten betyder ju nystart så jag tänker att... VI BÖRJAR OM! Jag känner att det finns saker i förra bloggen jag inte vill ta med mig denna hösten.

Men... nu är det iallafall söndag morgon! Jag har haft en SÅ lugn och skön helg. Mys med Sally och mamma&Robban. Kollat lite på Alex hockey med pappa och igår en toppenkväll hemma hos oss med Alex föräldrar och några pappor till!

Nu sitter jag med Alex familj här och snart ska vi upp för helgens andra match! Efter det ska jag & Alle se Bellas innebandymatch och avsluta helgen med en mysig kväll för veckan består av maaaassa jobb.

NU KÖR VI!

I fredags lagade mamma en halstrad pilgrimsmussla när jag var på besök! Mums!

Påväg till hockey! WOHO!

Och så en perfeeeekt frukost mamma fixade innan det blev ett pass på gymmet i lördags!

Likes

Comments