Idag har jag gjort bort ett tal och lektioner fram till 16 innan jag direkt begav mig till jobbet. Nu har jag rast och ska jobba min första stängning ikväll innan jag imorgon klockan 7 sitter med laget på bussen upp till Kiruna. Inte alltid resan man längtar till men just nu ser jag fram emot det så länge tåget går i tid på vägen hem. Ovan skådar ni en bild sedan förra Kiruna resan.

Ha en bra helg hörni!

Likes

Comments

Igår krigade vi oss igenom ytterligare en skoldag med powernaps innan jag och Sara spenderade lite tid att skriva på vårt gymnasiearbete som olyckligtvis hamnat i skymundan under lovet. Vi skriver om "Marknadsföring på sociala medier" och det är faktiskt väldigt intressant. Jag har fått intrycket av alla andra att de tyckte gymnasiearbetet var hemskt, men jag inte håller med om det! Det går bra när ämnet är intressant och samarbetet fungerar bra.

Just nu ligger jag i soffan och googlar på mina symptom. Jag har nämligen ont i knät på ett sätt jag aldrig känt förut och enligt mina sökningar bådar det inte gott. Man ska verkligen aldrig söka upp sina symptom, men tänk om min googlediagnos är rätt? Sjukt rädd.

Likes

Comments

Kommer inte ihåg sist jag skrev så ni får en extremt kort recap nu. Jag har sovit i mängder under detta lov och aldrig gjort så lite som jag gjort senaste veckorna, så allt för jobbigt är det inte att få in rutiner igen. Jag har dessutom fått veta att jag kommer få jobba mycket kommande veckor. Tillbaka till ett fullspäckat liv nu alltså, och blir nästan chockad över hur glad jag blir av det. Jag mår helt klart bäst av att veta vad jag ska göra och kunna planera mina dagar efter det.

Nu ska jag skynda mig till fotbollsträningen och därefter susa vidare till handbollsträningen. Efter den har jag tänkt försöka lära mig mitt tal och sen somna i tid. Wish me luck.

Likes

Comments

Bara för att temperaturen står på -21, eller kallare, idag så tänker slänger jag in en bild från när det var 42 grader varmare. Helt sjukt egentligen att kroppen klarar båda temperaturerna när det är så otroligt stor skillnad.

Idag och igår har jag provat på att öppna på jobbet och imorgon blir det stängning innan jag är ledig resten av veckan. Det känns dock väldigt bra att jobba så jag har något att göra på dagarna.

Efter jag slutat jobba lägger jag mig bara i soffan och väntar på att klockan ska slå träning. När jag har för mycket ledig tid är det svårt att uppskatta det på samma sätt som när det är sju prov och tre inlämningar samtidigt, jag blir enormt ineffektiv när jag är ledig.

Nu har jag tack och lov åtminstone skrivit några rader på en redovisning och ett tal så lite produktiv har jag allt varit detta lov! Next up - träning.

Likes

Comments

Efter ett träningspass med Sara igår åkte vi till Malin där vi spenderade kvällen med god mat och gott snack. Kvällen slutade inte allt för sent men somnade bums när jag kom hem och vaknade upp sent idag. Väldigt skönt att vara pigg och alert men har ändå inte gjort många knop förutom sett film.

Nu ska jag dock försöka ta och göra någon nytta. Vad det nu blir är en annan fråga.

Hoppas ert nyår blev minnesvärt!

Likes

Comments

Igår gjorde vi en roadtrip till Luleå för att prova på 360 trampolin i Luleå. Helt sjukt vad jobbigt det är att hoppa runt hela tiden, man var helt klart mer vältränad när man var liten. Roligt men livsfarligt var det också, man flög lite vart som helst och landade där det var stenhårt. Smidig var jag inte heller kan jag lova.
Nöjda och belåtna åkte vi sedan hem till Piteå och såg skräckfilm. Hush är titeln och den är faktiskt rätt bra för att vara skräckfilm! Inte övernaturlig heller, så extra plus där.

Gott nytt år på er!

Likes

Comments

Just nu, just idag kan jag säga att jag aldrig varit såhär glad och tacksam över min omgivning och tillvaro. Under 2016 har jag fått umgås med fantastiska personer och kommit närmare mina vänner som jag mår som allra bäst med. Jag har en fantastisk familj som verkligen gör allt för mig och som jag aldrig kommer kunna visa hur tacksam jag är för. Jag har kommit på vad jag vill göra efter studenten och kan säga att jag kommer göra det.

I år har jag varit genuint jävla lycklig. Tack till mina nära och kära som förgyllt mitt år och tack till mig själv för att jag gjort det bästa möjliga av livet.

Jag hoppas och kommer göra mitt bästa för att känna samma sak nästa år igen. Och tänk på allihopa, att man behöver inte ett nytt år för att ändra på sitt liv!

Likes

Comments

Julen är över och julmaten är äntligen slut. Jag har haft en bra jul och är otroligt tacksam för allt jag fått och mina nära och kära! Är också väldigt tacksam över snön som kommit under dagarna, det gav mig lite mer julkänsla.

Juldagen hade jag en rolig kväll med tjejerna och vaknade upp dagen efter till en god brunch. Resten av dagen gjorde jag noll knop förutom att röra mig från vardagsrummet till köket.

Idag har jag varit på en arbetsintervju och fått jobbet, väldigt glad över det! Senaste gången jag fick lön var i september så nu är det äntligen slut på latheten. Heja!

Likes

Comments

Min första lediga dag klev jag upp halv åtta för att skjutsa mamma till jobbet. Hemskt när klockan ringde men väldigt skönt efteråt när jag hade hela dagen framför mig. Dagen spenderade jag tillsammans med Amanda och Rebecca. Vi bakade fyra sorters bakverk innan vi belönade oss själva med pizza. På två veckor har jag knåpat ihop sju olika sorter, det är ungefär lika mycket som jag sammanlagt bakat tidigare i mitt liv. Kanske det får bli mitt nya jag?

Dan före doppredan innebär jullov, och jullov innebär Sims. 18 år och traditionen kommer fortsätta leva några år till om jag själv får bestämma.

Likes

Comments

Bild från Sthlm.

Mitt livs sista jullov under gymnasiet kommer jag tillbringa 100% ledig. Måste dock försöka hitta på saker och inte ligga i soffan hela dagarna, för om jag gör det kommer jag gå i taket. Jag har i alla fall bland annat planerat att rensa min träningsgarderob samt beställa lite nya träningskläder och sortera upp min byrå i rummet. Brunch på måndag med squad finns också inplanerat och lite skrivande på gymnasiearbetet. Vad jag ska göra resterande dagar är oklart, jag vet i alla fall att jag ska njuta. Hoppas ni också kan göra det!

Likes

Comments