View tracker

Förlåt alla dåliga förlorare för att jag alltid ratat ert beteende, men om ni känner som jag känner ikväll förstår jag äntligen er. Första derbyt för säsongen blåste nämligen igång ikväll och det slutade oavgjort, än en gång. Ingen förlust, ingen vinst. Frustrerande.

Efter matchen kände jag mig helt ärligt instängd i min egen kropp av alla känslor som sprudlade och jag visste inte hur jag skulle bli av med dom. Efter en biltur och lite prat har jag till sist kunnat landa i sängen utan att gå i taket av frustration. Känner verkligen vissa såhär efter varje förlust? Fyfan.

Vi har varit så bra på träningarna och vi gjorde egentligen knappt några fel förutom avsluten. Mitt på, utanför, räddning, repeat. Att förlora en match på grund av det, i det stora hela, är frustrerande som fan ska ni veta. Att dessutom domarna här i Norrbotten sällan håller hög klass bidrar till orättvisa matcher, ibland får man fördelar men många gånger nackdelar och ofta för båda lagen på plan. Det är sjukt stor skillnad på domarna när man lirar i söder faktiskt.

Två derbyn kvar, jag längtar redan till en ny chans att spela bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ovan skådar ni gänget som återigen snart ska iväg på äventyr, denna gång följer dessutom mina bästisar så det kommer bli en grymt bra weekend. Vi ska bo i en lägenhet i centrala Stockholm där vi mår gott och ser handbolls EM. Längtar så mycket!

Idag har jag ätit godis, upptäckt att rattvärme är Guds gåva vid minusgrader på väg till skolan, facetimeat, powernapat, ätit middag och chillat i soffan. Jag har alltså gjort allting som jag inte borde då jag har prov imorgon som jag knappt rört boken till.

Planerna för resten av skolveckan är att skriva klart en engelska inlämning, börja om att räkna mattetalen, komma på ett talämne (någon som har tips??) och packa inför helgen. Then you know, - later amigos!

Likes

Comments

View tracker

Min helg har haft ett väldigt högt tempo då jag har haft en massa saker att hinna med. Bakat mjukkaka, stått på öppet hus och skyltsöndagen. Även om det tar lite fritid att baka så kan jag verkligen rekommendera er som kommer ha ett UF företag att göra något ätbart eller någonting annat som är hemmagjort. Väldigt enkelt och billigt till skillnad mot för att köpa in produkter!

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen och ska ta en dusch. Borde verkligen ta och plugga både matte och marknadsföring men efter denna helg så är inte motivationen på topp. Enda som motiverar mig att ens kliva upp imorgon är att jag, Towa, Moa och Sara far till Stockholm på fredag. Ska bli såå kul!

Likes

Comments

Kort skoldag idag och det passade vi på att utnyttja till fullo. Började med ett besök till banken för att växla pengar och sedan for vi hem till Sara och bakade långpannor! Allt inom loppet av två timmar, känns väldigt skönt att det är gjort. Nu är vi (Byabröd) redo för att stå på öppet hus på Strömbacka på lördag. Dessutom ska vi även stå på skyltmarknaden på söndag och sälja vår mjukkaka. Det kommer bli en effektiv helg eftersom vi efter den kan bocka av två säljtillfällen som är det man måste göra för UF. Grymt!

Nu ska jag städa mitt rum och räkna lite matte så jag ligger i fas. Sen är det träning på schemat i vanlig ordning.

Likes

Comments


Den sjätte juli skrev jag det här inlägget om vad jag ville göra efter studenten. Idag kan jag säga att jag kommer att uppfylla min dröm, för i slutet av sommaren 2017 kommer jag packa ned mitt pick och pack i resväskor och flytta till Waterbury i Connecticut som ligger cirka två timmar med tåg utanför NYC. Skolan jag kommer spendera fyra år på (om jag fullföljer utbildningen) heter Post University och där kommer jag läsa business management. Före jag sitter på planet har jag dock massor av pappersarbete framför mig, men för att vara ärlig känns det som en lek jämfört med pressen att klara SAT och TOEFL.

Så nu sitter jag här, i huset i den lilla staden i norr som alltid varit mitt hem, och börjar sakta men säkert förbereda mig inför min flytt till landet jag alltid drömt om.

Likes

Comments

Igår hade vi en liten lagfest och jag gick ut för första gången. Många säger att en utgång inte är så speciell och ofta inte så jätteroligt vilket jag kan tänka mig. Dock lever jag efter mottot att det är vad man gör det till, så vill man ha kul gör man det kul!
Det blev i alla fall en väldigt bra kväll som slutade strax efter tre för min del.

Jag sov ut riktigt länge imorse, och det var så otroligt skönt när man känner att man inte har några måsten. Towa kom förbi ett tag och myste medan vi diskuterade livet. Finns ingenting bättre än att samtala med en sån klok person, det är så enkelt för en själv att reda ut sina egna tankar.

Ikväll hade vi den första fotbollsträningen! Skönt att komma igång och lira redan nu då det väldigt ofta är roligt med försäsong när den är inomhus. Yeey.

Nu ska jag försöka läsa ut de sista kapitlen ur Torka aldrig tårar utan handskar. Hoppas ni haft en lika bra helg som mig!

Likes

Comments

Igår åkte jag till Moa för att äntligen få hänga med squad efter någon vecka utan varandra. Kvällsis med bästis, prat och skratt en fredagkväll är det bästa som finns!

Idag är det lördag och mina planer för dagen är att fixa till vår affärsplan, måla om mina naglar och träna innan det ikväll vankas en liten lagfest.

Nu måste jag stiga upp ifall jag ska hinna allting, hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Idag mina damer och herrar, drygt en månad med körkort, har jag varit med om en trafikolycka. Kändes som att halva Piteå hann köra förbi så någon hann säkert bli irriterad på den långa bilkön som uppstod. Det blev dock ingen personskada som tur var. Jag blev påkörd bakifrån efter jag stannat för en bilkö på timmerleden, det var riktigt obehagligt då jag inte ens såg att det skulle hända.

Det hände på grund av att tjejen som körde bakom mig höll på med annat medan hon körde. Pik till alla att vara uppmärksamma och speciellt, HÅLL INTE PÅ MED MOBILEN.

Dock fick jag hämta ut mina glasögon idag så någonting roligt har ändå hänt. Däremot är jag inte alls van med glasögon så känner mig mest yr när jag använder de. Hoppas jag vänjer mig snabbt!

Likes

Comments

Idag har jag gjort bort det sista jag behöver göra denna vecka och nästa vecka har jag i princip inga måsten. Jag kan inte ens komma på senast det hände? Så jävla skönt!!

Dessutom har jag fått veta att jag klarade TOEFL provet vilket innebär att det är säkert att jag får plugga i USA nästa år. Grymt skönt att slippa plugga extra till prov utanför skolan.

Nu ska jag chilla innan det är dags för träning.

Likes

Comments

Ovanligt dålig uppdatering på senaste, ber om ursäkt till er tappra som går in och kikar här varje dag ändå! Anledningen är egentligen att jag inte haft några bilder och då känns det så tråkigt, även om bilderna jag producerar inte är speciella. Bättre än inget är min tanke angående det, hoppas ni känner samma.

I fredags chillade jag till hundra procent tillsammans med Moa och Sara innan jag avrundade dagen med några avsnitt av Stranger Things. Jag var väldigt kritisk till den serien först men nu när jag sett några avsnitt är jag fast.

Vaknade upp dagen efter, följde mamma och gjorde lite ärenden innan jag for och tränade. På kvällen chillade jag största delen och for en sväng till Djupviken.

Just nu är vi påväg hem efter en 40-20 vinst borta mot Sikeå. Alltid kul att vinna!

Det var min helg.

Likes

Comments