Idag har jag och denna sovande sötis spenderat sex timmar i buss och 60 minuter för att lyssna på två olika program som finns att läsa på Umeå Universitet. Det första programmet vi lyssnade på var helt ärligt en stor flopp på grund av en dålig presentation där man inte hörde ett dugg, vilket gjorde att jag hann tänka "vad fan gör jag här?" 30 gånger på 30 minuter. Särskilt eftersom jag endast for dit för skojs skull i princip.

Däremot det andra programmet vi lyssnade på var om deras handelshögskola och civilekonomprogram. Då insåg jag att det är helt rätt för mig, vilket kändes väldigt bra eftersom jag tänkt ska läsa business management i USA och det är ungefär motsvarande en inriktning inom civilekonom. Som jag uppfattat det!

Jag har alltid trott att civilekonom handlat om redovisning och siffror men det visade sig finnas en mer tjänsteinriktning också (utan så mycket siffror). Mer ledarskap och företagsutveckling osv alltså. Perfekt.


Likes

Comments

I fredags hängde jag och ett härligt gäng med tjejer i en bar någonstans i Yttersta för att fira vår nyblivna 20-åring. Det var verkligen jättekul, men jag förstår inte varför jag börjat ta så lite kort? Alla var galet snygga och det var ett skitmysigt ställe så det var verkligen ett ultimat fototillfälle men ack slutade jag upp med två knäppta kort ändå. Illa.

Jag och Sara ska försöka skriva klart det sista finslipet på vårt gymnasiearbete i veckan samt skriva ett prov i redovisning (ekonomi alltså) innan jag tar helg. För mig väntas många jobbtimmar att avverka men när det inte är mycket att göra i skolan gör det verkligen ingenting. Löning snart, och jag skulle ljuga om jag sa att det inte är nedräkning tills dess.

Next up: powernap before soccer practice

Likes

Comments

Igår var tanken att alla som går i trean skulle spendera en heldag på utbildningsmässan, men redan efter tio minuter fanns det inte mycket mer att kolla på så skoldagen blev kort. Då passade jag och Rebecca på att strosa runt på stan i jakt efter något att bära upp på Towas födelsedagsfest på fredag. Det slutade dock med att det enda jag köpte var en Club Sandwich till lunch på Röda Lyktan.

Började känna av en förkylning igår och idag har det tyvärr inte blivit bättre så ska vila från träningen och försöka komma i tid till sängs. Imorgon gör jag bort matteprovet som jag gruvat mig för i flera veckor och avslutar dagen på bästa sätt med några jobbtimmar.

Vi hörs!

Likes

Comments

I helgen har jag hunnit med några jobbtimmar, lite party, träning och påbörjat en ny serie. Inte allt för händelserik helg med tanke på hur många avsnitt jag hunnit se.

Däremot har jag idag varit effektiv och svarat på lite mejl, skickat in en inlämning om hinduismen (som för övrigt är en sjukt spännande religion) och pluggat lite matte. Det känns bättre nu än vad det gjorde för en vecka sedan men hur det känns när jag väl sitter där med provet framför mig är ännu osagt.

Det mest spännande som hänt är dock att flygbiljetten till USA är bokat och alltså är det nu nedräkning på riktigt. 180 dagar kvar innan jag tar mitt pick och pack i en resväska till mitt nya hem på andra sidan Atlanten.

Likes

Comments

Förra gången det var derby skrev jag om min rejäla besvikelse och hur argsint jag var efter matchen, idag däremot är det andra miner då VI VANN!!!!

Det blir alltid så enormt spännande under derbyn, vilket är onödigt. Men allt för publiken, visst?

Likes

Comments

I lördags hade vi lagfest tillsammans med herrarna och gick sedan ut på O'Learys. Det var skoj, tycker om mitt lag så otroligt mycket.

Idag har jag gjort bort ett prov och imorgon har jag en engelska redovisning att presentera. Mest av allt gruvar jag mig ändå för matteprovet nästa vecka, vill klara det mer än allt men motivationen svajar tyvärr mycket. Längtar åtminstone tills det är bortgjort.

Just nu sitter jag på mammas jobb och äter naturgodis medan jag inväntar ett bankmöte om cirkus en timme. Otroligt skönt med korta skoldagar, och att dessutom solen skiner gör det ännu bättre. Det var till och med ljust imorse när jag väntade på bussen halv åtta.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för domarcupen och som favorit i repris tog vi hem segern utan några insläppta mål i år igen! Bästa ISK!

Idag har jag skrivit på NLI, National Letter of Intent, vilket innebär att jag bundit mig till Post University och deras fotbollslag inför kommande säsong. Jag har även skrivit på kontrakt som innebär att jag kommer få stipendiet jag blivit lovad under första året, om jag sköter mig vill säga.

Det känns riktigt bra och just nu längtar jag tills augusti när det bär iväg!

Likes

Comments

Dagarna i Stockholm med klassen var faktiskt riktigt bra och roliga! Vi fick besöka riksdagen, spana in statsministern under frågestund samt hinna med en pratstund med Kinberg Batra. Vi gick även runt i Stockholm och redovisade för varandra om lite olika händelser eller platser.

Kort men bra visit!

Likes

Comments

Jag hade tänkt räkna matte när jag kom hem från skolan men istället har jag suttit och nött mobilspelet 1010! Om ni inte provat den ännu, gör det ej. Man blir beroende.

Tiden har i alla fall sprungit iväg så nu måste jag packa inför imorgon då det bär av till Stockholm för studiebesök med klassen. Fredag klockan 14.10 lyfter planet hem till norr och vi får be till flygplansgudarna att det är i tid på Kallax då vår första match är klockan fem på Norrmalmia. Domarcupen är det alltså som äger rum och vi får hoppas att det blir lika roliga bilder i år som det blev förra året för ISK! (Se ovan)

Likes

Comments

Just nu gör jag inte mycket annat än pluggar, jobbar och tränar när jag hinner så därav finns det inte mycket intressant att skriva om här. Jag har precis räknat ut att jag har fem oplanerade dagar under hela februari, och då består de planerade dagarna av jobb, match och prov/inlämning/redovisning samt Towas födelsedagsfest som jag faktiskt kan vara med på. Så himla roligt! Jag har redan nedräkning tills dess.

I alla fall så lär jag använda mina oplanerade dagar till plugg då jag har olika arbeten och matteprov som väntar. Slutdatumet för gymnasiearbetet närmar sig också med stormsteg.

Som ni ser är mitt liv inte roligare än förut men jag har bara mindre tid att döda vilket innebär att bloggen inte längre får lika mycket kärlek. Sorri guys<3

Jag lovar att det ploppar in något inlägg då och då dock, om jag gör som jag brukar så är jag sällan borta allt för länge.

Likes

Comments