I veckan har jag fått otroligt bra nyheter och tagit stora beslut som jag kommer skriva mer om i något annat inlägg. Men på grund av detta har jag haft ännu mer saker att göra än vanligt, därmed har fritiden varit noll och bloggen prioriteras sist. (Håll ut Sara)

Vad som hänt under veckan förutom en massa pluggande, klagande på min förkylning och över träningsvärk så har jag hunnit med ett besök till akuten med Sara, haft Skype-möten och ätit hundra satsumas (plural??).

Ikväll äter jag naturgodis med squad hos Moa. Towa har även kommit hem idag från Norge och känns så himla skönt att ha alla samlade igen. Bästa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu är det massor av saker som händer i mitt liv så den tid jag har över ägnar jag åt att planera och försöka strukturera upp mina tankar och dagar.
Nu är jag precis hemkommen efter ett träningspass med laget och ska försöka få ner några ord till på min svenska uppsats innan jag kryper till kojs för kvällen.

Likes

Comments

Ett bra tag har jag nu varit fruktansvärt less och äcklad av mitt hår då det varit som ett enda stort trassel i topparna. Så idag när jag kom hos frisören vad jag hon klippa bort allt som var nött. Det har nog aldrig hänt tidigare att jag 1. gett tillåtelse att klippa allt som behövs 2. varit såhär korthårig. Men som artonåring och myndig måste man ta sitt ansvar och ta mogna beslut!

Känns i alla fall sjukt skönt att ha det fint i topparna igen. Bra moget beslut av mig.

Nu ska jag bege mig iväg mot första passet för försäsongen. Förkyld och inte tränat på en och en halv vecka är mina förutsättningar. Woho!

Likes

Comments

Igår efter skolan hämtade jag upp Amanda för mys på stan och käk på Nodo. En väldigt bra fredag! Jag kom hem rätt tidigt och somnade direkt. Imorse (att jag inte refererar att nu är morgon är högst ovanligt) steg jag upp samma tid som när jag åker till skolan för att se Amanda spela match. Nu är jag precis hemkommen och ska försöka plugga lite matte innan nästa match. Jag har planerat att se tre handbollsmatcher idag, så himla roligt att det börjar dra igång. Det är utan tvekan det roligaste att se.
Det är underskattat att kliva upp riktigt tidigt även när man är ledig, det är något jag borde fortsätta med. Så skönt när man tar vara på exakt hela dagen.

40 minuters intensiv plugg av matte nu, let's go.

Likes

Comments

I körkortspresent fick jag en ny klocka som jag själv valt ut som ni ser på bilden. Jag har alltid velat ha en liknande klocka fast från Calvin Klein men när jag såg denna fastnade jag för den mer, som är av ett svenskt märke dessutom!

Huvudvärken och feberkänslan håller tyvärr i sig men jag pluggade ändå matte i två timmar på lärstudion efter skolan, så himla skönt att komma hem och känna att man redan fått en massa gjort.

Nu sitter jag och ser på Netflix för första gången på typ tre veckor. Ett sånt långt uppehåll har jag inte haft sen jag skaffade Netflix vilket är nu mer än ett år sedan. Fullt upp senaste tiden kanske? Svar ja.

Likes

Comments

IDAG ÄR DAGEN SOM JAG VÄNTAT PÅ HUR LÄNGE SOM HELST!!!

Äntligen är även jag 18 år men framförallt så har jag tagit körkortet vilket jag helt klart längtat mest efter. Jag kommer inte köra en egen bil då jag hellre sparar pengar till USA men som tur är kommer jag kunna låna mamsens bil i princip alla gånger förutom till och från skolan.

Jag vaknade upp med EU's sämsta förutsättningar för att skriva teorin. Jag hade huvudvärken från helvetet och feber, dåligt självförtroende och trodde inte att jag skulle klara teorin. Så lättnaden var sjuk när jag fick upp resultatet att jag var godkänd. Weho!

När jag körde hem från skolan idag helt själv kände jag mig väldigt olaglig, det lär nog ta ett tag innan jag vant mig att det är verklighet nu.

Ha det bäst!
/myndig

Likes

Comments

En vanlig, lång tisdag har denna dag bjudit på.
Under lunchen passade vi på att ta lite porträtt för vårt UF företag som börjar komma igång. Fick även veta tre till datum för diverse prov och redovisningar så det är full fart i mitt liv just nu. Körkortsplugg, matteplugg och svenska skrivning står först på schemat.

Nyss har jag haft min andra Skypedejt som jag nu hann förbereda mig inför, och därmed hinna bli nervös.
Det gick i alla fall bra så nu ska jag fortsätta med körkortsplugg innan jag gör en tidig kväll då mitt huvud håller på att explodera. Hoppas verkligen inte på migrän.

Sista dagen som sjutton år idag och jävlar vad fort tiden gått.

Likes

Comments

Dagen till ära har vi i förskott firat min artonårsdag med släkten och en massa fika. Huvuddelen av presenterna består av kuvert men fick faktiskt en del fina saker också. Min reaktion när jag fick presenter i paket var nog rätt rolig, chockad blev jag i alla fall.
Nöjd, mätt och trött ska jag nu plugga lite körkort och förbereda lite frågor inför fler Skype-dejter som är inplanerade i veckan.

Måndag imorgon, wohoo.

Likes

Comments

Detta är vad jag åt igår hos Sara tillsammans med några skopor vaniljglass, och snacka om att det var gott!!
Jag kom hem kring två och sovit stenhårt fram tills nyss när klockan ringde. Det känns som att det var en evighet sen jag verkligen hade helg och kunna sova ut och njuta av att vara ledig. Den känslan är inte dålig.

En massa saker har jag ändå på min to do-list som jag ska göra idag. Min dag börjar på två minuter, hörs!

Njut av helgen!

Likes

Comments

Igår var jag med om något spännande ska ni veta, och det var inte att jag och Sara åt lunch som bilden visar.

Jag hade planerat in mitt första Skypesamtal med en coach från en skola i USA nästa vecka men det blev spontant igår kväll istället. Helt utan förberedelse klickade jag alltså på svara. Jag är dock väldigt glad att min första Skypedate blev sådär spontan så jag inte hann gruva mig då det faktiskt gick superbra.
Som en klok person sa så måste jag "dejta" många skolor innan jag hittar den bästa för mig. Ser fram emot fler samtal då man får en mycket tydligare uppfattning om allt, vilket är väldigt skönt när jag befinner mig på andra sidan jorden.Likes

Comments