HEJ!

Jag har ständigt massa idéer i huvudet när det gäller bröllopet. Ibland känner jag att det svämmar över. Speciellt när jag också har massa plugg och skola att tänka på. Men just med idéer till bröllopet är det bara roliga saker! ibland kan jag ligga i sängen på kvällarna och tänka på hur jag skall duka borden, vilken färg mina brudtärnor ska ha på klänningarna, vem som skall sitta bredvid vem och så vidare. Men en sak som jag kan tänka på i timmar är just festhäftet! jag längtar så otroligt mycket efter att få sätta mig och pyssla ihop de! Vad som skall stå, om det skall vara bilder eller inte. Sen vill jag ju skriva något kort om alla gäster. Till exempel:" X är brudparets kompis, spelar fotboll och pluggar till xx och är grym på karate." Haha något i den stilen. Just nu har jag massa kul idéer (om det också, idéer i mängder). Som en samtalsöppnare om man hamnar bredvid någon man inte känner.

Så för att få lite inspiration för det har jag googlat som en tok, både på olika bloggar, pinterst och instagram. Men jag hittade också min mosters häfte som hon och hennes man hade på sitt bröllop, för många år sedan ;). Så där har jag kikat. Väldigt roligt! Jag och min syster var ju med på deras bröllop, fast de kommer jag inte ihåg. Men vi har i alla fall valt att inte bjuda in några barn. I kyrkan är dom välkomna, men på middagen/festen är det 18 års gräns som gäller ;)!

Så när det närmar sig för mig att göra festhäften kommer jag bomba med bilder och tips och idéer! (känns som jag skrivit ordet idéer tusen gånger nu, så. ni förstår ju hur mycket idéer jag har HAHA),

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

INBJUDNINGSKORT

KYRKA & LOKAL

BRUDTÄRNOR

FÄRGTEMA

MUSIK

Hej!

Söndagar har blivit lite av en "planera-bröllops-dag". Det är en väldigt smidig dag att göra det, för vi är oftast hemma på söndagseftermiddag/kväll.

Så i söndags kom vår kära Christian (som är bestman) och diskuterade menyalternativ. Han är nämligen en stjärna i köket, så det var ett självklart val att be honom om råd och hjälp när det gäller idéer till maten. eftersom det är sommar och varmt (peppar,peppar..) när vi gifter oss kom vi fram till att kall mat inte är allt för dumt...En fräsch potatissallad och fläskfilé eller kyckling. Gott marinerat, snyggt upplagt och goda smaker, ett vinnande koncept enligt mig! Ett väldigt stort plus är ju att vi kan förbereda mycket innan, eftersom vi skall göra allt själva!! oj, nu blev det nästan ett inlägg om mat haha!

Men sen kom Jesper hem och äntligen beställde vi våra inbjudningskort!!!! SÅÅÅ PEPPAD! Längtar så tills dom trillar ner i brevlådan! Vi valde att göra dom på nätet på en hemsida, supersmidigt! De stod att dom skulle levereras den 22/12, men vi får se om dom hinner komma innan jul. Vi skall ändå skicka ut dom i januari, så det gör inget om dom inte skulle komma innan jul, bortsett från att ja får vänta o längt ännu mer!

PUSS

Likes

Comments

Hej!

Gårdagen spenderade jag på förskolan och sedan åkte jag och min favvogranne Amanda + hennes syster och kompis in till Göteborg för att gå och lyssna på Thomas Stenström på Stora teatern! Asså vilka platser dom hade fått tag på och vilken konsert! Så vackert och så otroligt bra!

Så gårdagen kommer jag leva länge på. Jag och Jesper hann även prata lite om planer och planering. Just nu är det väldigt många lösa trådar och tankar i huvudet. Jag har en massa idéer och så vidare, men ingen riktig struktur (tror dock att denna bloggen kommer hjälpa mig att få ordning på tankar och idéer, eftersom jag får skriva ner dom nu). Så jag tänkte för enkelhetens skull att jag skall skriva upp alla "kategorier" som vi har någorlunda koll på så kan ja skriva lite mer om det! Bra va!?

Så vad har vi att jobba med nu då? Jo:

INBJUDNINGSKORT

KYRKA & LOKAL

BRUDTÄRNOR

FÄRGTEMA

MUSIK


Självklart kommer det mera kategorier, men vi börjar såhär!

Likes

Comments

Hej!

Jisses, detta känns superduper kul men samtidigt väldigt ovant! Har inte bloggat på år och dagar.. sist jag gjorde det gick jag nog i 8an (haha).

Så vad är syftet med denna blogg? Jo jag känner att tiden fram till mitt bröllop vill jag så gärna dokumentera och skriva om, så vad passar inte bättre än att göra det här?! För vet ni hur mycket det är att göra!? Och jag kan ibland känna att det är svårt att hitta bra inspiration och idéer, även fast internet är fyllt av bilder och sånt, så känns allt så himla stort och upp-piffat om ni förstår vad jag medar. Så här kommer min inspiration finnas. Så följ med o se hela resan. Med allt från inbjudningskort, val av mat och blommor, klänningsjakt och massa mer roligt!

PUSS E.


Bild i mitten: Pinterest

Likes

Comments