Personligt, Transexuell, Allmänt, Tankar och känslor, Testosteron

Shooo folk !

Är för närvarande sjukskriven pga min mage tills väntan på operation nästa vecka.

Har inskrivningssamtal imorgon bitti där jag får reda på mer om ingreppet och vilken tid jag ska opereras vet för närvarande bara dagen.

Hela livmodern tar dom bort, äggstockar och ja allt skit som är där helt enkelt.

Är inte ett dugg rädd, ser bara fram emot att ÄNTLIGEN flera års önskan bli av med smärtan som först försvann helt tills jag gick 8 mån på testo då kom dom värkarna tillbaka ggr tusen.
Läkaren tror att det har med min endometrios att göra, men det är jag nästan säker på att det inte är det. Så jag hoppas dom hittar orsaken på operations bordet.

I med att jag inte känner när jag är pissnödig utan jag får ont i magen ist som kramper och dessutom ibland tar det 4 timmar innan jag ens kan pissa och när det väl kommer så kommer det liksom mycket som att jag hållt mig.. helt vrickat.

Jag bara räknar ner dagarna nu!!!!

Samtidigt är det en sorg, jag tar bort möjligheten till att kunna skaffa biologiska barn..
och det är fan jobbigare än jag trodde..


_________

Nog om det !

Samtidigt som jag är sjukskriven så passar jag nu på att övningsköra dom dagar jag kan, så mycket som möjligt.
Ska boka halkbanan imorgon och på onsdag bokar jag uppkörning. Är bara teorin som ska sätta sig.

Även beställt glasögon och gjort en synundersökning som visade sig att min syn har försämrats väldigt mycket pga mina ögon problem jag fick för några år sen (irit) ögonhinneinflamation.
Ser knappt texten på tvn längre såatteee men dom va jävligt snygga, beställde vanliga glasögon och även solbrillor där jag valde bågar och fick välja mellan 10 olika färger i glaset, såklart va de dyraste snyggast, men spegel glas är helt klart snyggast. Och en självklarhet.Jag har fått så sjukt svårt att sova.. har fått troligtvis något nässelutslags liknande som kliar så in i helvete över hela kroppen, mellan fingrarna, fötterna, vaderna, låren, ryggen, axlarna, skinkorna, hårbotten ja asså överallt och förmodligen pga stress, även fått hjärtklappningar när jag försöker sova.

Så har ni några tips på hur man kan stressa ner på kvällarna eller över huvudtaget så säg dom gärna, försökt med allt..


Nej ska försöka igen, så godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Tankar och känslor, Testosteron, Transexuell, Transkille

Hej folket.. Nu ligger jag i soffan med mamma och kollar på tv.
Varit hos gyn idag och gjort gyn undersökning.

Kommer skriva ut TMI så undvik att läsa om ni tycker det är för mycket.

Gjorde en titthålsoperation för flera år sen pga endometrios, en kronisk sjukdom som gör att man får väldigt grova smärtor vid menstruation och samlag. Dom vet inte så mycket om den sjukdomen men den har börjat uppmärksammats mer senaste året. Vet lite mer om den nu än vad jag visste när jag fick diagnosen.

Fick synarela, en nässpray som tog bort mensen och smärtorna ett halv år, sen fick jag inte gå längre på den pga benskörighet men den funkade bäst, inga smärtor ingenting. Sen fick jag fortsätta med p-piller citadon, Ipren och alvedon... hjälpte sådär men det funkade hyfsat.

Fick gå om gymnasiet ett år pga min frånvaro.

Flera år gick och jag kom ut som transexuell, började en utredning och så småningom påbörjade jag äntligen min hormonbehandling (Testosteron).
Efter 8-9 månader fick jag kraftiga sammandragningar i livmodern, ibland gjorde det bara ont och ibland skit ont! Höll på så kanske 1-2 månader en/två gånger i veckan.
Nu är jag 14 månader på testosteron och har det här 3-6 ggr i veckan och nu gör det mycket ondare än innan.
För att få operera bort livmodern som transkille måste man ansöka om det samtidigt som man ansöker om köns operationer och nytt person nummer hos social styrelsen, det är alltså dom som bestämmer om jag får eller inte får operera mig, väntetiden på det är 6 mån.
MEN i med att jag har sånna problem och smärtor så har min endokrinolog och min psykolog skrivit och påskyndat det hela så nu fick jag besked idag att jag slipper vänta på ett svar, jag får operera mig och får tid i september. ÄNTLIGEN!!

Och jag brukar framförallt inte googla upp olika symtom, för ni vet alla hur Google fungerar, googlar man huvudverk så har man varit död minst en vecka säkert.

MEN jag googlade upp mina symtom jag börjat få i samband med sammandragningarna, och det är att jag börjat blöda efter "anfallen" och efter jag får en orgasm så kommer det blod när jag har pissat. Och det enda jag får upp är livmoderhalscancer som har exakta symptom som jag har. Så kan säga att jag har varit jävligt orolig.

Idag frågade min doktor om jag gjort cellprov någon gång men det har jag inte (för jag vågade inte) men dom sket i att ta prover pga att jag ändå opereras i september.

Men det känns lite jobbigt att inte veta exakt vad mina besvär är, brukar inte tro det värsta men väldigt mycket tyder på livmoderhalscancer.. och det lär jag få reda på efter operationen då dom kommer undersöka livmodern med mikroskop.

Anledningen till att jag får den så sent är för att hela augusti är det stängt, den månaden tar dom endast akuta eller cancer patienter. Men vill helst ha operation idag, så jag kan återgå till ett normalt arbetsliv och slippa smärtorna från helvetet alltså.

Jag blir rädd, mamma blir rädd, tjejen blir rädd.
Vill bara bli av med dom...

Har testat citadon, det funkar inte har testat Ipren och alvedon det funkar inte idag fick jag morfin utskrivet så testade det men inte ens det funkade, tog en Ipren för att se om det skulle hjälpa men inte det heller...
hade jag fått heroin inskuret så tror jag inte ens att det hade funkat ...


Så här ligger jag i svett, smärtor, morfin-påverkad och tycker väldigt synd om mig själv (med all rätt). Och samtidigt lite ledsen, när operationen är gjord betyder det att jag aldrig mer kommer ha chansen till biologiska barn. Dock har jag och tjejen redan diskuterat om hur vi ska gå till väga men lite ledsamt är det, kan inte tänka så mycket på det, jag måste tänka på mitt mående i första hand och går det inte att få biologiska, nej än sen egentligen? Det finns andra sätt.

Man har lyckats haft tur genom en snabb utredning, snabb bröst operation och då är det ngt annat som slår till ist. Hur fan ska jag klara mig till september när inga värktabletter funkar??

Någon preggo som har/haft sammandragningar eller förverkar som kan hjälpa mig?
Jag testar precis vad som helst just nu.


//

Haade och må bäst..
Elias 👋🏼

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Tankar och känslor, Transexuell


Tjabba folket, hoppas ni har det gött..


Nästa onsdag ska jag till gyn !!!! och förmodligen få skriva in mig på listan till operation.
Trodde som sagt att jag skulle få vänta med bortplock av äggstockar och skit i med att det e social nämnden som bestämmer om jag får göra sånna operationer, så skulle få vänta till oktober isf. men i med att jag har sånna smärtor med sammandragningar i hela livmodern så slipper jag vänta. 😁 någonting positivt iaf.

Dock har jag INGEN blekaste aning på hur köerna är till den operationen, tror jag får förtur tho och vet att den typ av operation görs dagligen så kanske inom några veckor.

Sen efter operation ska jag kolla runt lite jobb i Karlstad och se om man kanske får något då blir det en flytt till tjejen i mitt liv också.
Och dessutom ska vi därefter boka tid så vi kan få hjälp med hur vi går till väga gällande barn, hur vi vill göra och förmodligen ställa oss i någon slags kö.
(Sånt där har jag ingen blekaste koll eller aning om) det är tjejen som är påläst.

Något nytt som hänt?
Nej ingenting, jag kämpar på, väntar fortf. på mina nya sista siffror i person numret, passerar som man överallt inga konstigheter, smälter in i samhället bättre än någonsin,

Har full fokus på jobbet, läkar tider, körkort och försöker åka till Karlstad varje helg dock är det fett jävla dyrt såatte... oftast kostar en tur och retur 1000 spänn så de blir dyrt med resor till Karlstad och körkortet men försöker få det att gå ihop. Man får prioritera liksom.

Köpte två nya jeans för en/två månader sen, och det är dom enda jeansen jag kan ha och även dom börjar bli stora, så gått ner 3 storlekar hittills men jag fortsätter minska.

Mitt arsle är borta iaf och så jäkla nice att äntligen få ett snyggt häng i jeansen 😇
Äter mer än någonsin och i ett år har jag gått från original cola till cola zero.
Kan inte dricka vanlig cola längre, har reflux så såfort jag äter dricker ngt surt eller mycket kolsyra så svider det så in i helvete i magmunnen. Och ett glas cola startar igång det direkt, men zero funkar. Konstigt nog...

Och börjar få fler o fler svarta hårstrån under hakan och börjar odla riktiga pollisar, såpass mycket fjun så mamma får säga till mig att raka mig för de ser inte klokt ut med tussar här och där. Och det gör förbannat jävla ont att ha tröjor med dragkedja på, får stråna fastnar i dragkedjan och det gör piss ont!

Nä ha det och må bäst 👋🏼😇(Slänger in bilder för roligare inlägg)

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Tankar och känslor, Transexuell, Transkille

Tjabba, blir bara ett blogg inlägg, har legat risig hela helgen med 38-39 graders feber.

Men i fredags kravlade jag mig fram till stan i feber men i med att ja fick vänta 4 mån på tiden sist så va avbokning inte ett alternativ.

Det gick skit bra, han är nöjd med resultatet och slipper äntligen tejpa. Får gadda över ärren i oktober, men tror jag kommer vänta yterliggare. Safety first.
Får pierca mina nipples nu när jag vill, och min ena nipple är 3mm mindre än den andra så han skickade även remiss till deras kosmetiska tatuerare som eventuelt fyller i lite runt om.
Jag är perfektionist såatte... han bara garva typ, men för mig är det viktigt iaf.

Vi diskuterade även lite om nedre operationer, meta operationen den "lilla" gör bara en kirurg i hela Sverige och i Linköping. Så den visste han inte så mycket om, så vi diskuterade phalloplastik för o nackdelar med att ta antingen hud från benet eller hud från armen.

Så han skickade även remiss till penis protes makare.

Dessutom får jag gå fortare i kön till hysto op. Alltså bortplock av livmoder då jag har problem med magen, så ska till gyn den 19e juli och diskutera och be dom skicka remiss för operation, slipper vänta på socialverket i 5 mån 👊🏼✌🏼

Må bäst 🙂 / Elias

Likes

Comments

Testosteron, Transexuell, Personligt, Allmänt, Tankar och känslor, Transkille

Bild för uppmärksamhet !

Glöm inte att kolla klippet, kommentera gärna eller mejla frågor om du vill vara anonym. Inga frågor är dumma frågor, eller varför inte bara följa min insta för ännu mer uppdateringar! - eliasadamk -


Haade och må bäst 😎 Peace

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Tankar och känslor, Transexuell, Testosteron, Transkille

Tjabba folket !

Hoppas ni har haft en bra helg, för det har iaf jag.
Tjejen kom till Sthlm den hör helgen så vi var hos polaren och kollade på mello.
Men hallååå? Vad var de för trött låt som vann då? Sympati röster?
Visst musik är känsla men den låten va tröttaste ever.

Sen fixade tjejen och en tjej polare tårta och shit bakom min rygg, så jävla söta 😍🙌🏼

Och japp på torsdag firar jag ett år på testo. Och fy fan vad tiden går fort, och va mycket som hänt ändå. (Inget jag själv märker av) men när man kollar tillbaka på bilder och jämför, eller jämför gamla video klipp där rösten hörs. Säger som alltid har min röst varit sådär? Fyfan de där e inte jag.

Är så jävla nöjd med alla förändringar hittills, och nu börjar det fan tom komma svarta fjun lite här och där och måste raka skägget varje eller varannan vecka minst.
För när det börjar växa ut så ser det ut som tussar lite här och där.
Och har även gått ner fett mycket, min röv är typ borta, från 32 i midjan till 29 på bara några mån.
Men det sämsta med testo är att jag börjar få manligt håravfall... så fort jag fixar håret med vax så drar ja bort massa hårstrån och de suger för snart har ja fan bara en tuss som lugg 😒 menmen man kan inte få allt.

Håller dessutom på med körkortet nu, bokat in 19 kör lektioner än så länge, tackar dom kommande skatte pengarna för en riktigt bra sudd 🙌🏼 såå i den här takten är tanken att ja ska ta lappen till augusti/september där någonstans.

Och väntar fortf. in mina nya 4 sista siffror i person numret.

Må bäst, ha bäst !

// Elias

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Tankar och känslor

- Vid matbordet? -
Lyssnar mest på den jag sitter vid bordet med och slänger i mig maten fort. (Jobb-skada)

- På nattklubben? -
Står jag mest vid sidan om, dricker, pratar och sjunger

- På stranden? -
Ligger jag på en sol stol och solar tills det blir för varmt så jag måste hoppa i poolen och svalka mig.

- På efterfest? -
Oherre... Skulle aldrig orka gå på efterfest. Skulle somna direkt. För gammal för sånt.

- I klädbutiker? -
Den som går och drar och känner på alla kläder och har beslutsångest.

- Hemma hos andra? -
Chillar jag väl mest ba. Är det mycket folk så är jag väldigt tystlåten, är det mycket folk ja känner så kan jag skoja till mig rätt mycket.

- I sängen? -
Håller jag på med telefonen, myser med tjejen eller sover.

- Hemma en chill dag? -
Mjukisbyxor på, en bra film och youtube ✌🏼

- I ett förhållande? -
Oj.. svårt att förklara en själv. Men stöttande, lyssnar på min partner, väldigt kramig och kärleksfull, och alltid för snäll får jag höra väldigt ofta. Trogen och väldigt ärlig.

- På morgonen/kvällen? -
Oj är det en för tidig morgon typ vardag är jag fett trött och orkar inte prata typ, är de helg så är jag oftast väldigt pigg och vill hitta på saker.
På kvällen är jag på mys humör eller as trött.


Må bäst !
/ Elias 😎

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, shopping

Blev nominerad av min bästavän @jennarask att göra en five things challenge så jag hakar väl också på och kör ..


Fem saker som gör ditt liv komplett?

1. Min flickvän.

Hon har en respekt som ingen annan har, hon bryr sig mer om andra än sig själv och är väldigt omtänksam.
Hon har fått mig att se på kärlek på ett helt annat sätt, hon får mig att vilja leva på ett sätt som ingen gjort. Underbaraste tjejen jag har träffat. ❤️

2. Min mamma.

Ställer alltid upp i alla lägen, finns alltid där för mig och hjälper mig att resa mig upp i dom svåraste situationerna. Världens bästa mami.

3. Mitt jobb.

Trots att man hamnar på skit jobb ibland och att vissa dagar känns som en vecka så trivs jag med mitt yrke. Målare kommer alltid behövas och man kan jobba överallt i hela Sverige olika platser hela tiden. Man får se mycket, man får idéer från många hyresgäster/lokaler osv. Och det är jävligt nice att se kundernas reaktioner när ett jobb är klart. Vi hjälper dom, dom hjälper oss, win win.

4. Mitt liv.

Mitt liv gör mig komplett, att äntligen efter 22 års ålder hittade min identitet är inget jag ens kan förklara, jag har varit vilsen i alla år.
Och äntligen får jag leva hur jag vill, all respekt och alla fina kommentarer får mig hur glad som helst. Och att kunna hjälpa människor som frågar och undrar saker osv i brist på kunskap.

5. Saker.

Elektronik, kläder och frisyrer är en stor del i mitt liv för jag har ett jävligt stort intresse för teknik och kläder och olika hår frisyrer.
Det är viktigt för mig att ha snygga kläder, ha snygg frilla och el grejer är ju bara bäst, få mecka, koppla osv. Man vill ju alltid ha de nyaste 😉✌🏼Jag nominerar @Axbeergs och @MyJourneyMyLife 😇


Må bäst, ha de bäst!

Likes

Comments

Godmorgon folket hoppas ni alla får en härlig påsk helg oavsett jobb eller ledighet.

Är hos tjejen i Karlstad under helgen och vaknar av en chock.... fett med snö ute asså dom plogar tom gatorna här utanför 😳...

Idag blir det bio, vi ska se nya fast and the fourius som kom ut i onsdags Assåå som man har längtat efter den , jävlar asså !!!

Imorgon ska jag träffa hennes föräldrar M.fl för första gången.. lite nervig men aa går nog bra ☺️😎

Och nu till saken Som sagt, i måndags va jag på Anova och träffade läkaren.
Vi satt och skrev massa papper och ansökte om nya 4 sista siffror i personnummret och fler operationer såsom sterilisering (livmodern) och nedre kirurgi så mitt köns organ stämmer överens med en cis mans gör.

Så det kan ta allt ifrån 3-6 månader, nu är det bara och vänta 😎💪🏼


Nog om det, blev fast anställd i måndags också på en firma jag verkligen trivs på. Bra chefer, snälla kollegor, löneförhöjning också.
Så det känns jävligt gött 😇

Må bäst ha det bäst så hörs vi !
Pok / Elias

På måndag firar jag även 11 mån på testo wooopp wopp

Likes

Comments


Tjabba gott folk, hoppas ni alla mår bra 😊
Firade 10 månader på testo i fredags satsn vad tiden går fort asså helt sjukt.. hinner knappt med..

Uppdatering:
Jag känner mig mer trygg i mig själv, ET exempel, förut kunde jag inte gå i tighta jeans för att då syntes mina former.
Men nu när fettet fördelats lite så har mitt arsle blivit mindre och jag har accepterat och sett att killar kan också ha höft fett så jag kan äntligen gå i tighta byxor.
Vilket gör även att man ser smalare ut och ser öven lite längre ut, såatte jag kan äntligen gå i tight.

Nu är allt bara rätt liksom.

Må bäst!!
// Elias

Pre T --- 10 months on T

Likes

Comments