Tjenix!

Jag beställde två likadana skal med min egna design på caseapp.se i måndags. Fick dom idag, ena är till tjejen och den andra är till mig... Väldigt bra och snabb leverans.. Det enda negativa kanske är att det slits ganska snabbt... Men men det får man ta.. Så jag rekomenderar caseapp.se om ni vill ha ett mobilskal med en egen design!

Ha det gött igelkott!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjenix! Jag måste bara ge er ett tips på en film som jag nyligen sett. Fick tipset från en vän och så fort han berättade vad den handlade om så ville jag se den direkt. 
Filmen handlar om den misslyckade operationen i juni 2005 som gick under kodnamnet Operation Red Wing. Där fyra medlemmar av "SEAL Team 10" som hade i uppdrag att tillfångata den ökända Talibanledaren Admad Shad. Den är baserad på en verkligen händelse och jag måste säga det att de är en av de bästa filmerna jag har sett. I slutet hyllar det dom fyra soldater som var med igenom att visa upp verkliga bilder på dom. 

Filmen var riktigt bra och det var spännande hela tiden. Rekommenderar den till er som gillar filmer med spänning. Den blir aldrig tråkig, och för att det har hänt på riktigt gör bara så att den blir ännu bättre. 

Huvudpersonen i filmen : Mark Wahlberg

Likes

Comments

Har varit på Bromma blocks idag i sthlm. Åkte dit för o köpa mig nya skor, och kom hem med ett par låga marinblåa Converse och en T-shirt från E:sprit.
Likes

Comments

Dagen då jag fick kontakt med min tjej för första gången är lite pinsamt men ändå lite roligt på något vis att berätta om.
Men i alla fall, vi träffades i en app som heter hot or notoch det var lite av slumpen skulle jag säga. Egentligen är helheten av Hot or not en slump att träffa människor, men jag menar att det var en slump att jag skaffade det. Därför att det var en kväll den 28:e december då jag hade engagerat ett garage lan för mig och mina boys. Då vi skulle sitta i mitt garage för att spela dator-spel som vi ungdomar gör. Men sen under kvällen så skulle vi iväg till COOP för att handla oss lite tillbehör till kvällen. Så när vi var på väg dit, så frågade min ena kompis om jag visste vad appen hot or not var för något, och jag bara tvär stirrade på honom och sa nej, vad är det? så han förklarade hur det gick till och jag blev lite intresserad i appen och ville skaffa mig den.

När vi kom hem från COOP så satte jag mig ner och registrerade mig och jag började tillslut att gilla eller neka folk, precis så som appen går ut på. Men kvällen gick och jag fick inte kontakt med någon intressant människa. Tillslut så hann det gå två dagar utan att jag fick napp och jag tänkte att jag kör hard core liksom och gillar alla, (hahah). tillslut så hade jag ingen kvar att gilla, så då tänkte jag bara att jag raderar appen. Men på något vis så glömde jag bort det och senare på kvällen så kom det ett litet "Hej" från en som heter Malin och jag var lite anti först så jag var lite "svår" och väntade några timmar och sen när jag hade tråkigt så skrev jag faktiskt tillbaka. Det var då allt började, det var då vi började skriva med varandra för första gången.

Vi hann skriva i några timmar innan hot or not chatten vart irriterande, så jag frågade efter hennes kik, men hon hade tyvärr ingen. Så vi övergick till facebook-chatten helt enkelt. Där skrev vi en hel del och jag kände att allt jag fick reda på om henne var fantastiskt. I början så var det så att vi var väldigt lika i tänkandet på något vis. vilket var lite skojigt tyckte jag eftersom att av alla 9-10miljoner invånare i Sverige så hittar jag en person som tänkte ungefär som jag i nästan allt.Vi eller åtminstone jag hade det väldigt trevligt när jag skrev med henne.
Samma kväll gick och vi hade pratat en hel del om oss själva osv. Från den 28:e till den 31:a december hann gå och vi har hunnit prata väldigt mycket, dagen innan nyår gick som vanligt bara det att jag hade en väldigt speciell tjej på facebook som jag skrev med. Kvällen/natten till nyår kom och vi skrev som vanligt och jag hade inte en enda tanke på att ha ett förhållande bara för att jag hittat en tjej på hot or not. Enda tanken som var, var att jag hade hittat en jätte trevlig tjej som jag lätt skulle kunna vara kompis med i distans.

1:a januari kom. Jag vet inte exakt när jag fick hennes nummer men det kan ha varit runt då jag fick det. Vi skrev väldigt mycket med varandra. Men nu kom det något nytt. Jag kan inte minnas vad det var som gjorde så att jag gjorde det, men jag ringde Malin för första gången under kvällen därför att jag ville höra hennes röst. Hon svarade, vilket var förvånansvärt. Jag sa "Hallå" och plötsligt stänger hon av samtalet och jag får ett sms där det står "ÅH vilken fin röst" eller något liknande. Efter den kvällen så började vi skypa runt den 2:a januari och vi skypade varje dag. Under skype samtalen så vart det mer och mer att man ville träffa henne. Vi skypadeEXAKT Varje dag enda tills vi äntligen kom till skott att träffas den 11:e januari. (Vi har fortfarande inte blivit tillsammans)

Dagen då vi äntligen träffades

Dagen då vi äntligen träffades var lördagen den 11:e januari. Tågbiljetter var bokade o klara och jag satte mig på tåget. Det var två timmars färd och jag var väldigt nervös men endå så himla glad över att äntligen få träffa tjejen som jag skypat med så länge och som dessutom bor i Stockholm! En sådan grej trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva,

När jag äntligen har anlänt till Stockholm centralstation så börjar jag bli jätte nervös, jag går ut från tåget och går längs perrongen. Jag minns att jag tänkte "gud vad lång perrong, ska den aldrig ta slut!" det kändes som jag gick i flera minuter! OCH där! bland alla huvuden så ser jag henne tillslut! Jag ser hur hon ler och jag börjar le som bara den. Jag kommer fram till henne och jag får en Bauta kram. Den var så hård så jag trodde jag skulle dö, haha nej skämt åt sido. Men den var väldigt hård! Och jag rös i hela kroppen av lycka!

Jag ska inte berätta för er exakt dag för dag, men jag var där i en natt och åkte hem på söndags kvällen den 12:e och jag hade haft jätte ont i magen hela söndags natten/dagen så jag varken åt eller drack den dagen. Så jag satte mig på tåget hem med magont. Men helgen var lyckad! jag kände att det här är en tjej som jag vill träffas mer med!

När jag satt på tåget hem så fick jag ett fint sms där det stod att det var hennes livs bästa helg någonsin! Och att hon var tvungen att vara ärlig mot mig och sa det att hon hade fått känslor för mig. Ont i magen satt jag där på tåget och känd exakt likadant att det var en kanon helg! Dock hade jag inte lust att tänka på förhållande grejset just då när magen värkte så. Men jag ville endå säga att jag hade fått lite känslor för henne under kvällen också. Men jag ville vara den där Coola eller mogna killen om man ska säga så. Så jag väntade, jag kom hem och hade hämtat mat på mc donald och efter maten var klockan runt 20,00 och jag gick o la mig direkt.

Jag vaknade senare på natten helt fri från magont och tänkte direkt på Malin och skrev ett meddelande till henne hur jag kände och att jag skulle ljuga för henne om jag sa att jag inte fått känslor för henne. Jag slutade sms:et med "Så om du vill så vill jag bli din pojkvän". Fick svar klockan 07,14 den 13:e januari och då sa hon "Du är bäst och ingen kan slå dig så ja!". Då den 13:e januari 2014 blev vi tillsammans! Bättre dag en så kunde det inte bli!

Nu har ni fått veta min och Malins historia om hur vi träffades, i så bra detaljrik text som jag kunnat skriva. Min tjej har en blogg här på nattstad också, Några vet vem det är medans andra inte. Malins blogg ser ni HÄR

Likes

Comments

Kom precis hem efter en idrotts lektion. vi var på Haga Actic, vilket är ett gym. Jag körde lite armar och ben en halvtimme o sen en halvtimme löpning.. Löpningen var lite jobbig därför att jag fick ont som sören under revbenet. Det kan varit håll men det gick aldrig över fast jag klämde på en sak. Men men, jag körde så gott jag kunde och med tanke på att jag inte har löpt på 1år snart så är jag väldigt nöjd!

Nu väntar jag bara på att min mormor ska svänga förbi och lämna övningskör skylten så att mamma och jag kan ut o övningsköra. Det är dags nu tycker jag, att ta tag i övningskörandet så tidigt som möjligt och ha en rutin på det är väldigt viktigt om man vill ha körkort tills man är 18år!

Men nu ska jag chilla så ni får ha det såbra!

Likes

Comments

Tjena bloggen!
Hela helgen plus idag har bestått av att vara i stockholm. Åkte i fredags för att träffa tjejen, vi hade det riktigt mysigt! Att få vara med henne är att komma in i en annan värld med zero problem! Tiden är så underbar..
Vi tog en promenad mot vattnet och satte oss på klipporna och mös ihop oss ett tag.

Jag stannade kvar till idag därför att min klass skulle åka till sthlm för att gå på världens största spelmuseum. Där får man testa på alla olika spel från den tid då det första spelet kom ut till nutidens spel.. Lite kul vare att se det, men innan det så gjorde vi rundvandring och såndanna tråkigheter och det vill man ju inte veta av! Gud så tråkigt!! Kunde likagärna stannat hemma hos tjejen och väntat på att hon kom hem från skolan! Jag är inte en historia kille direkt! Det enda intressanta är 1:a och 2:a världskriget.

Men nu så ligger jag i sängen och bara tänker på min tjej hur mycket jag saknar henne. Täbker också på när man kan sätta sig ner och skriva av sig hur vi träffades, för det kommer nog bli riktigt långt!

Nu får ni ha det så bra!


Likes

Comments

Sitter i skolan nu och kollar på "pay it forward" det är en bra film, så den tipsar jag om man verkligen inte har något annat att göra. Filmen är från år 2000. Den får en 7av10.  Mer film tips kommer


Likes

Comments

skola

Den här veckan har vi inte gjort så mycket mer än att bara köra  som vanligt.

I min linje som är El -och energi med inriktning dator och kommunikationsteknik så är dom "vanliga" ämnena i årskurs ett: Svenska, Matte och Engelska, och ämnena vi har som är inom inriktningen heter Mekatronik, Elektromekanik, Webbutveckling och Datorteknik. Vi har inte gjort något speciellt den här veckan mer än på Mekatroniken då vi har fått till uppgift att göra en robotarm som ska vara gjord av trä och den ska kunna lyfta upp något litet föremål. Ni kommer få se en bild på armen, den är dock inte klar än eftersom att vi bara har jobbat med den på två lektioner. 
I Webbutvecklingen kanske ni undrar vad vi håller på med. Jag såklart så gör vi hemsidor, vi kodar och donar. Vi har precis fått vår egen ".se" domän och tanken med den hemsida är att vi ska lägga upp våra skolarbeten som vi gjort och visa upp dom för klassen. Hemsidan är inte riktigt klar än, men jag jobbar på att få den snyggare. Men ni kan få gå in och kolla på den om ni vill. www.dunderthuen.se
Tanken är att man ska klicka på bilderna, och då ska man komma till det projektet/arbetet jag har gjort. Jag har inte fått upp alla arbeten ännu.  Arbetena vi ska lägga upp är oftast hemsidor som vi gör under webbutvecklings lektionerna. Men det kommer även upp projekt som vi gjort. Är det någon som har en kommentar att lägga om min hemsida så får ni gärna säga den. Dom onödiga kommentarerna som (åh vad ful, du suger på att koda eller något liknande kan ni skippa direkt) 

Bilder på robotarmen:

Här är ritningen på armen

Här är armen


Likes

Comments

Dagen idag har varit rätt nice. Den började med att jag gick upp klockan 06.20 och åkte vidare till min mor. Där åt jag frukost, eller frukost o frukost det var mer som en lunch.. Jag såg den där carbonara burken och skålen med spagetti och tänkte att jag borde käka. Eftersom att jag idag bara hade idrott, och vi skulle åka till ett gym och styrketräna. Det gick bra och jag kom hem runt elva och la mig ner i sängen och somnade. Vaknade upp två timmar senare och var utvilad. Efter en stund så ringer tjejen, och pratade med henne i en timme ungefär.

Nu ska jag inte skriva mer om vad jag gjort idag. Men grejen är det att jag mår prima just nu och jag har inga negativa tankar och känslor som jag kan skriva av mig om. (det kommer komma sådana inlägg, så bli inte förvånade om det dyker upp)

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, här kommer du få se mina uppdateringar om min vardag, och skola. Med skola så menar jag att ni kan få se arbeten som vi håller på med i skolan.
Som ni ser i presentationsrutan så går jag på gymnasiet med inriktning Dator -och kommunikationsteknik. Så vi håller på med massor av skojigheter inom dator och teknik världen. 

Lite om mig och min framtid

Jag är en it-intresserad kille som älskar att hålla på och lösa problem inom dator-världen. Min största dröm är att bli en så bra it-tekniker som möjligt så att företag från olika städer, kanske till och med länder vill ha mig hos dom. Jag är en väldigt pådriven kille och bestämmer jag mig för att bli grym inom IT så kommer jag kämpa för det. 

Den här drömmen har jag haft enda sen sjuan så det var aldrig svårt för mig att veta vilken skola och inriktning jag ville söka till.

Efter gymnasiet vad är mina planer då?

Som ni vet så har jag mina planer att arbeta som it-tekniker, men innan det så är tanken att jag ska jobba i Norge i 1 till max 2 år och få lite förkunskaper som behövs för att bli anställd i här Sverige. Men eftersom att det är en lite yttepytte liten grej som kommit emellan så kommer jag få tänka om lite. 
Grejen som kommit emellan är min tjej som jag är tillsammans med och tanken är att leva med henne tills döden skiljer oss åt. Men mer om mig och min tjej hur vi träffades kommer i ett annat inlägg.

Men som sagt, jag kommer antagligen jobba här i Sverige i ett år efter gymnasiet så att min tjej hinner ta studenten och sedan är mina planer att vi ska flytta till Norge som jag skrev lite ovan, och bo där i 1-2 år för att jag ska få de arbetskunskaper som behövs för att bli anställd i här Sverige. 

Sedan efter att fått anställning här i Sverige ska jag arbeta upp mig så att jag får flytta till USA och leva där med min tjej, resten av livet. 

Där har ni fått en liten nypa om mig och min framtid. Så jag tackar för mig, ha en bra dag!

Likes

Comments