View tracker

Veckan har konstigt nog gått fort trots allt plugg och imorgon är det redan fredag. Min helg kommer vara något stressig men förhoppningsvis bra. Imorgon efter skolan ska jag jobba, bara en snabbis på tre timmar och efter det kommer Kristian till mig. På lördag är det jobb igen, denna gången fyra timmars jobb. Därefter är det kalas som gäller och efter kalaset måste jag fixa mig för lite senare blir det artonårs fest. Söndagen lär bli väldigt lugn, har dock två prov och en inlämning nästa vecka så kommer säkert behöva lägga lite tid på det.

Hoppas ni får en trevlig helg.♥


Likes

Comments

Idag är jag inte i skolan, utan istället har vi fått uppgifter att göra hemma. Men jag unnade mig sovmorgon så nu måste jag verkligen börja med plugget, de handlar om fönster och dörrar. Så det blir lite klurigt.

Lite senare är planen att jag ska åka till Kristian. En annorlunda och bra tisdag med andra ord, tisdagar brukar i vanliga fall vara veckans segaste dag. 🤔

Likes

Comments

Idag efter att Kristian hade åkt hem tog jag med mig kameran ut på en promenad. Friskt, härligt och fotovänligt var det.

Likes

Comments

Trots snökaos gav vi oss ut på en tur imorse, det är mysigt bara man klär på sig ordenligt. Halle luffsade glatt på i snön, helt kravlöst. Efteråt fotade pappa några bilder, så nu har jag laddat över dem till datorn och redigerat dem. Här är dem två bästa, Halle var verkligen inte på fotohumör idag. Men han är fin ändå, som alltid. ♥

Likes

Comments

  • 112 readers

Likes

Comments

Bild lånad från Andreas blogg.

Har sett några stycken bucket lists. Så jag tänkte att i år ska jag köra på en sånn. Som ni ser har jag gjort en kategori och namngivet den med bucket list, då den ska vara enkel att hitta. Kommer vara mycket blandade grejer bland annat saker jag vill göra, saker jag bara ska göra, saker jag tidigare gjort och skull vilja göra igen. Hoppas ni gillar idéen. Ska bli kul att se om jag fixar grejerna som jag själv valt.

Ta körkort.

Åka utomlands utan mina föräldrar.

Läsa fler böcker.

Prova natural horsemanship med Haldor.

Bli bättre på att laga mat.

Prova alla Ben & Jerrys smaker.

Skänka pengar.

Bli mer intresserad av Svensk politik.

Ha ett bättre självfötroende.

Åka på loppisar.

Boka en massage.

Börja spara pengar.

Prova äta vegetariskt.

Bli vigare.

Delta i något löpningslopp.

Svära mindre.

Tatuera mig.

Unna mig någon fin pryl.

Sälja saker jag inte använder.

Ha bättre ordning.

Ha mobilfria dagar då och då.

Färga eller slinga håret.

Bli bättre på att se saker från den ljusa sidan.

Våga prova nytt. Är riktigt bekväm av mig och trivs oftast som det är.

Meditera.

Ta en latte ensam.

Åka på campingssemester.

Bli bättre på smink.

Ha bra träningsnärvaro på fotbollen.

Kolla mer sport.

Bli mer omtänksam.

Baka massa jordsgubbstårtor i sommar.

Klara av praktiken.

Lastträna Halle.

Säga tre bra saker med mig själv varje dag.

Tävla islandshäst.

Göra ögonfransförlängning.

Ha en stor 18-års fest.

Bli mer allmänbildad.

Lära mig gilla en ny musikstil.

Gå på en medial vägledning.

Titta på fler klassiska filmer.

Gå på festival.

Bjuda någon på middag.

Vara tacksam.

Inte ha höga förhoppningar.

Gå/springa/vara mycket i naturen.

Förlåta mina misstag och även andras.

Fotografera ännu mera.

Likes

Comments

Att somna är verkligen mitt störta dilemma om kvällarna nu för tiden. Sen när jag väl somnat sover jag oftast jätte bra, men är så trött när jag vaknar och då blir jag allmänt sur typ, hehe.

Iallafall, idag har jag varit skolan mellan 08-14, det rullade väll på hyfsat bra. Sedan hämtade mamma mig. Så nu har jag varit hemma en stund, ätit och kollat new girl. Så nu tänkte jag hjälpa mamma att laga mat, tror de blir kycklingpaj. Senare måste jag sätta mig en stund med samhällen men annars händer bara det vanliga idag. Ni vet datorn, umgås, tvn osv. Är både ridsugen och träningsugen, men fotbollsträning är det på lördag och även ridningen får vänta till helgen. Det är så himla halt nu så tycker det är dumt att ge sig ut för tillfället, men förhoppningvis hinner det smälta till helgen. Just det, Halle fick nya dojjor i helgen och då satte vi även på snösulor och broddar. Har ju inte haft det innan så ridningen har tyvärr blivit lidande när det snöat och varit halt.

Några bilder från förra vintern, när jag fotade Elin & hennes häst Edwina. Så fina. 

Likes

Comments

Efter skolan + en lång väntan på bussen så kom jag hem och slängde ihop lite gröt. Tanken var att jag skulle ätit det imorse, men jag hann inte så passade på att äta det på eftermiddagen istället. Har nämligen precis börjat lära mig att gilla äppelmos. Trots en seg skoldag kändes det väldigt skönt att vara tillbaka, fick några prov inplanerade i kalendern och sen kom vi även fram till att vi bara går i skolan två veckor innan vi ska ut på praktik. Ska alldeles straxt bort till stallet en sväng och mocka. Därefter tror jag det blir en dusch och sen lär jag hamna framför tvn. Pappa hade köpt semlor, första för iår. Dock var tanken att jag skulle försöka börja äta mindre socker nu igen, vilket gick bra igår. Så får helt enkelt unna mig idag och fortsätta imorgon. Kram på er ute i snöstormen.

Likes

Comments