Skola är vad jag hittills hunnit med idag, sista lektion gick segt eftersom jag var otroligt omotiverad och redan stressad över allt plugg vi har över lovet, Men när jag väl klev av bussen hemma för en stund sedan släppte de, för nu är de ju faktiskt höstlov, hur skönt (?!!) Jag ska dra ut och löpa cirkus fem kilometer nu. Sen ska vi åka till mina kusiner och hälsa på mitt fjärde kusinbarn som kom till jorden för några dagar sen. Kvällen ska spenderas hemma eftersom jag jobbar imorgon plus att jag även ska orka med kvällens festligheter 🎉 Hörs sen, kram. 

Likes

Comments

Morfar hämtade mig från skolan idag efter att jag slutade vid ett, sedan åt vi pannkakor och övningskörde. Att vara hos mormor och morfar och äta pannkakor påminner så oerhört mycket om barndomen så det var riktigt mysigt. Gick för övrigt väldigt bra att köra idag, körde lite i stan och sådär. Jag kör både med morfar och pappa. Vilket är en himla tur för pappa har inte alltid tiden, så med pappa kör jag mest när vi ska någonstans medan morfar och jag tränar lite mer om man säger så. När vi hade kört färdigt skjutsade morfar bort mig till stallet.

Så jag hämtade Halle i hagen, fixade honom och sedan red jag ut en sväng. Red en sväng med först gräsväg så där skrittade vi och red öppnor, sedan red vi på grusväg och red trav, tölt och avsaktningar- och igånsättningar. I slutet var de gräsväg och då blev det bara skritt på långa tyglar. Han jobbade på bra, så jag vill ej klaga. Finns inte så mycket mer att säga än att han gjorde sitt jobb. Men avsaktningarna måste vi verkligen träna mer på för han drar fortfarande upp huvudet när man saktar av från traven. Släppte ut Halle och åkte hem.

Väl hemma drog jag ut på en runda löpning, gick fort och bra. Nu har jag duschat, ätit och pluggat en stund. Får snart bli sängen och serier. Skönt med helg och höstlov imorgon 😍👌🏽

Likes

Comments

Likes

Comments


Ridningen gick så himla bra idag!! Satt med ett leende hela turen. Halle börja få sådan himla fin tölt och han bär upp sig så bra. Nu har jag ätit, städat mitt badrum och duschat. Så nu ska jag slå mig ner framför bonde söker fru för lite onsdags-mys! Trevlig kväll ☺️

Likes

Comments

Skolan idag har varit så seg och de kändes verkligen som att den aldrig skulle ta slut. Jag sov så himla dåligt inatt och inte nog med det utan jag har haft huvudvärk hela eftermiddagen med. Men känslan man får när man kommer hem efter en sån här dag är ju bara obeskrivlig. Nu har jag iallafall fått lite mat i magen, så ska vila en stund och sen blir de ridkläder på. Dags för Halle att röra lite på sig igen efter två dagars vila.

Får bli en bild från i våras, ser fram emot kommande träningar.

Likes

Comments

Denna klänningen alltså..😍
Fastnade verkligen så den fick hänga med hem. 399 kr kostade den och jag köpte den på Lindex. Det är även dragkedja i ryggen, så fint och simpelt. 

Likes

Comments

Gårdagen avslutades med en runda löpning + lite styrka. Jag sprang i ca tjugofem minuter, så har ingen koll på hur långt men avslutade med lite burpees, armhävningar, knäböj, situps och plankan. Vart även en ordentligt stretch, behövligt i dessa stela fotbollsuppehålls tider! 😬

-------------------------------------------------------

Godmorgon, just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Gick upp ganska tidigt idag för att hinna kolla lite serier, äta frukost och även lyssna på en massa musik. De som känner mig vet att jag är ganska beroende av musik, helst ska det vara musik hela tiden, tjugofyra/sju. Idag går jag i skolan mellan åtta och tre. Bygg som gäller även idag. Efter skolan ska jag på stan med mamma, måste hitta en blus till årsfesten med fotbollen på lördag. Jag skulle även behöva en ny necessär till mitt smink, så får se vad jag hittar. Annars måste jag faktiskt städa mitt badrum idag, inget vidare kul men vad gör man inte för att få ha badrummet på rummet. Sen tror jag att det lutar mot mor och dotter kväll idag för pappa ska nämligen på hockey. Så då blir det förmodligen lite extra ikväll. Men nu måste jag rusa till lektionen, vi hörs senare.

Likes

Comments