Min lördag har varit helt ok hittills. Jag gick upp vid klockan tio och gjorde frukost, slängde på mig ridkläderna och körde bort till stallet. Hämtade Halle i hagen och så tog vi en sväng i skogen. Halle var dock lite seg idag vilket gjorde mig lite orolig för han brukar alltid vara så himla positiv och pigg och fräsch. Får hoppas på att de blir bättre annars måste jag nog överväga att anpassa passen efter hans ålder. När jag kom hem från stallet så åt jag pizza med pappa och några kompisar till honom och sen dess så har jag absolut bara tagit det lugnt. Lyssnat på musik och bara legat i sängen hela eftermiddagen typ. Ska alldeles straxt duscha och fixa mig. Ska nämligen ut med Tilda och kanske någon mer lite senare.
Lutar mot att vi ska leta upp lite öde platser runt om Tranås, blir säkert kul och spännande och lite läskigt hehe.

3 utav våra 4 fina islandshästar.❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid nio tiden, så då gick jag upp och åt frukost och kollade lite serier. Sedan åkte jag in till stan och gjorde några ärenden innan jag åkte och hälsade på mormor och morfar. Åt glass, pratade, fixade lite med min bil och så gick jag en sväng med deras hund. Sedan åkte jag hem och lagade mat, blev vegetariska hamburgare idag. Fick ett litet spel igår när pappa tog upp kräftburarna och jag insåg att dem har ju faktiskt också ett liv. Så planen nu är att dra ner på kött, inte sluta helt utan enbart dra ner. För tror det kan bli riktigt svårt att sluta. Sedan somnade jag en stund i soffan framför catfish innan de var dags att åka in till stan för ännu ett ärende. Efter ärendet åkte jag direkt till stallet för att rida med Elin. Jag red Snerpa idag vilket var riktigt skoj, det blir lite mer utmaning då hon inte kan alla gångarter perfekt. Fick skynda mig lite från stallet och nu är jag påväg till fotbollsträning.⚽️💪🏽


Likes

Comments

Idag har jag jobbat min sista dag på optimera för sommaren, så himla tragiskt men samtidigt endå lite skönt. Kommer sakna alla härliga arbetskamrater, speciellt jessie.

Sedan har kvällen spenderats på kräftskiva. Så himla trevligt, jag körde dock ikväll.

Likes

Comments

Godmorgon, usch vilket trist väder det är ute idag alltså. Men jag gick iallafall upp lite innan klockan sju och sprang en sväng för att mjuka upp benen. Nu har jag just duschat och ska äta lite frukost innan jag rullar mot jobbet. Jobbar mellan 08:30-17:15 idag och efter det ska jag försöka hinna med att tvätta bilen och städa lite här hemma innan jag ska träffa j.

Likes

Comments