Idag fyllde min kära mor hela 44år, jag som trott att du alltid varit och kommer vara typ 37år hehe woops men vi börjar bli gamla. Hoppas att du haft en jätte bra dag mamma och sen vill jag att du ska veta att jag är så sjukt tacksam över att just du är min mamma, aldrig mött en person med ett så stort hjärta att det både räcker och bli över. Du tar hand om mig jämt och ständigt, ser till så att jag har tak över huvudet, mat på bordet, lyssnar, stöttar, peppar, står ut med mitt tjat, älskar mig precis som jag är, är varm, gör det jag brinner för och mår bra. De gamla har tur.

Grattis på födelsedagen mamma, älskar dig.❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter jobbet idag så hämtade jag (äntligen!!!) min bil som varit på lagning hos fordonsprogrammet. Sedan passade jag på att köra bort till stallet för att titta till hästarna och ge dem mineraler. Blev dock orolig när alla hästarna kom förutom Halle men efter en stund kom även han lunkande. Sedan har jag tränat fotboll, liten skara som tränade fotboll i buren idag. Jag var riktigt seg, otaggad och flummig innan men de var faktiskt väldigt skoj! Nu har jag precis duschat och fixat allt inför imorgon. Så nu tänkte jag kika på fuskbyggarna en stund innan jag måste sova.

en liten selfie från praktiken.

Likes

Comments

Min fredag bestod av apl mellan 07-14 och under eftermiddagen blev det en sväng på stan för att göra lite ärenden köpte en ny höstjacka och handlade mat och lite sådär. Senare på kvällen så var jag och bowlade med mamma och pappa, synd att man inte gör det oftare för de är väldigt skoj. Efter bowlingen så hade jag förbrett middag som jag skulle bjuda dem på och de var konstigt nog gott hehe. En hyfsat normal fredag för att vara första septemer och allt, de positiva var väll att man fick nytt internet på telefonen wohoooo.

Likes

Comments

Fjärde praktik dagen väntas och förhoppningsvis även lugnet. Praktiken har varit riktigt bra hittills men även kämpig förstås. Ikväll har jag kännt mig riktigt förstörd efter denna tio timmars jobb dag + ridning + bilfix + matlåda + plugg. Måndag och tisdagen har även bjudit på utelåsning, fotbollsmatch, trasig bil, sleepover hos mamma, gymnasiearbete och plugg. En kompis hjälpte mig att ta en titt på bilen igår och konstaterade att fjädern på vänster framdäck var av, mindre kul. Så min bil står just nu på fordonsprogrammet i tranås så jag var där förut och dem skulle försöka titta på den på måndag.

Nu väntar sängen på mig, men det är vad jag haft för mig de senaste tre dagarna. Så får vi se vad dagen bjuder på imorgon, dags att samla ny energi. Gonatt ✨

Idag bjuder jag på en gammal bild, i brist på annat. Jag & pytur från borna


Likes

Comments

Jag förstår inte vart all tid var vägen? Har tänkt och planerat blogginlägg flera gånger om men tiden bara försvinner. ):

Denna lördagen har iallafall bestått av mestadels jobb, började klockan tio och slutade vid fyra. Jag trodde bara att de var till två så gick verkligen inte och lade mig i tid igår för att orka jobba sex timmar men det gick bra tack vare alla trevliga kunder. Efter jobbet körde jag hem och fixade mig och packade och sedan satte jag mig i bilen igen för att skjutsa Louise och köra hem till systeryster. Sedan har kvällen spenderats med Ida, vi har käkat tacos, pratat ikapp och nu håller jag på att lägga en beställning på na-kd. Är i behov av ny höstjacka och massa mysiga höstiga tröjor. Vet inte riktigt vad som händer mer ikväll, bädda iordning sängen iallafall då det lutar mot sleepover. 💁

Likes

Comments