Header

Nu sitter jag här igen, i min säng med en tekopp i handen. Försökte få det att se ut som om jag gjorde massa planer och sånt inför resan men det gör jag inte hehe.
Det enda jag egentligen har planerat är första natten. Har bokat ett hostel i Brisbane där jag kommer att spendera min första natt i Australien, och det är min enda fasta plan. Kände att det förmodligen är nice att ha en sängplats bokad innan man kommer ner så man har nånstans att ta vägen och sova bort jetlaggen en aning.
Efter den natten har jag cirkus 20 dagar kvar att spendera på min resa ner mot Sydney.
Kommer förmodligen stanna i Surfer's Paradise, Gold Coast och Byron Bay på vägen ner och har än så länge bara satt ut ungefärliga datum eftersom jag tänker att jag vill gå på känsla och stanna där jag trivs.
Hursomhelst så måste jag checka in på ett hostel i Sydney den 29e november för att gå min introduktionskurs för aupairer och sedan flyger jag från Sydney till Canberra den 2a december för att möta min familj wihooo.

Mindre än två veckor kvar och jag ser avresedatumet närma sig med skräckblandad förtjusning!!!

Ha de bäst, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HALLÅ ELLERRRRR
Förstå hur exalterad jag är just nu när jag kan säga att min flygbiljett till Australien äntligen är bokad!!!! Som jag längtat efter denna dagen!
Bokade hursomhelst en biljett så jag åker från Landvetter den 6e November och är framme i Brisbane den 8e.

Känslan är obeskrivlig just nu, vill bara skrika av glädje. Snacka om att pigga upp en annars rätt tråkig måndag! Ska passa på att njuta av lyckan nu då den förmodligen snart kommer ersättas av panik hehe.

Godnatt lovers
xx

Likes

Comments

Hey!
Känner att det är dags att berätta lite mer om mina planer utomlands nu! Jag har nämligen länge vetat att jag ska åka till Australien när jag slutat skolan, frågan var bara: för att göra vad?
Nu börjar mina planer i Australien ta form och jag kan stolt meddela att jag kommer att vara AuPair i en fantastisk familj som jag kommer berätta mer om senare. Jag kommer dessutom innan dess resa i nån vecka på egen hand och förmodligen resa lite mer efter min tid hos familjen!!

Det har varit en lång vecka för en rastlös själ. Jobbet börjar kännas tråkigt och jag vill bara komma iväg! Avslutade iallafall veckan med att sätta mig ner och börja planera resan som skall göras innan jag startar jobbet som AuPair, och jag kände mig genast lite gladare. Det närmar sig nu!!

xx

Likes

Comments

​Bästa Cocos, hur fin är hon inte?!

Likes

Comments

Min bal var den andra juni och här är två favvobilder från den dagen. Kul att få vara prinsessa för en dag hehe

xx

Likes

Comments

​I tisdags var både jag och Jennie lediga från jobb så vi åkte till min stuga. Sjukt mys att komma bort från vardagen hemma lite, bara dricka vin och mysa framför brasan. Älskarrrr

Likes

Comments

Likes

Comments