Var ett tag sen jag skrev i bloggen. Har varit så mkt så har inte direkt haft tid.

Men ska bli bättre på att skriva bloggen (försöka komma ihåg ialf)

Igår var det 4 år sen Elias blev fosterhemsplacerad, och jag är tacksam för att han har kommit till världens bästa familj. Har nu börjat smått att prata med han i telefon. Han vill inte så länge men ialf en liten stund och det känns helt underbart <3

Bästa vännen har flyttat till forshaga också så nu bor vi nästan grannar <3 skönt att ha henne nära :D

från och med nästa vecka är solrosen öppet som vanligt igen. LOOOVLYY! Då ska jag börja ha boendestöd på tisdagar igen.

Kom in på psykologi utbildningen har jag gjort också :D Kul som faan!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså jag har verkligen världens bästa man. Vi har delat upp uppgifter i hemmet och tvätten är min grej. Men fick världens ångestattack och började svettas som ett as och fick världens yrsel, så älsklingen gick ner och hämtade tvätten och hängde upp den också. HAN ÄR BÄST <3

Ångesten vill inte riktigt släppa så jag funderar på en väldigt tidig kväll. Imöra blir det solrosen igen. Får se hur länge jag orkar vara där, men ska ge det ett försök ialf.

Nä nu blir det att ta en cig och fortsätta glo på serie och hoppas på att snart kunna somna.

Adjoooos

 (bjuder på en gammal bild)

Likes

Comments

​Igår när jag var på kvällsöppet på solrosen så hade älsklingen putsat mina fönster i vardagsrummet. Glatt överraskad <3 vilket bevisar att han kan bara han vill :) 

sitter och funderar på vad jag ska göra tills jag ska tvätta. blir nog att kolla på CSI tror jag. Var ett tag sen nu. Får se hur länge älsklingen orkar hålla sig vaken. hoppas på ett par timmar till ialf.

nä bajs så länge!

Likes

Comments

Vaknade med världens ångest så älsklingen fick inte sova utan fick snällt gå upp och hålla mig sällskap. Nu känns det mkt bättre :)

Idag är det 4 år sedan jag fick hålla min skrutt igen efter att han var nära döden, Minns känslan och den var helt underbar <3 Han behövde inte längre intensivvård utan fick åka upp på en avdelning. Mammas kämpe <3

Saknaden efter honom är enorm och jag längtar så till nästa söndag när jag får ha han i min famn igen och pussa på han. Han har skadat framtänderna på dagis och ska snart till tandläkaren. Hoppas det inte har skadat dem riktiga tänderna. mammas lilla klumpnisse.

Idag har jag tvättstugan. Bläää. Men ett måste. passar på när jag ändå är ledig. gött när det är gjort.

Likes

Comments

Idag har jag och älsklingen haft möte med boendestöd, arbetsteurapueft och bistondsbedömmaren.

Mötet gick jättebra och från och med nu så har Victor också boendestöd så att vi kan lära oss att jobba tillsammans så att vi så småningom kan flytta ihop igen på officiellt <3

Vet att denna bloggen skulle handla om min kamp som mamma, men kommer skriva lite annat också för vad jag än gör så är det en kamp för att kunna få vara mer med min son. Mitt dåliga mående handlar ofta om den stora saknaden jag känner efter honom, och jag kan inte släppa att han blev så ledsen i söndags. Det gör ont i mamma hjärtat, samtidigt som jag är glad att han hellre ville vara med mig än att åka hem (Är jag en hemsk person som tycker det)?

Glad att jag har Victor vid min sida idag när allt känns jobbigt och jag inte vill vara med mer. Vill bara att jorden ska öppna sig och jag ramlar ner i ett stort hål!!!

Likes

Comments

Sovit hos bästa vännen från fredag till söndag <3

På fredag satt vi och glodde på film och jag fick prata av mig massa jobbigheter vilket kändes väldigt skönt tack vännen <3

På lördagen gick vi först på förmiddagen över den hemska bron till affären, sen satt vi åter och pratade och glodde på film. Sen på kvällen gick vi och kollade på fyrverkerierna. MÄKTIGT!! Älsklingen kom dit också <3

På söndag morgon åkte jag in till stan för att träffa mannen i mitt liv <3 Elias så klart :) Han hoppade i vatten pölar så jag fick skäll av en gubbe som tyckte att jag skulle säga till Elias att han inte fick leka där, men eftersom jag själv älskar vattenpölar så lät jag honom fortsätta.

Vi åkte även buss framochtilbaka till bergvik då han älskar att åka buss. :)

Allt gick jättebra TILLS han skulle hem. Han började springa iväg och när jag tog tag i handen på han börja han slå mig och skrika "Vill inte, vill mamma".

Jag talade om för honom att jag ska kämpa för att få träffa honom snart igen och han svarade med sorgsen röst "Ja mamma kämpa öm mig" Lilla hjärtat. Ska träffa han om två veckor igen. Känns hemskt att bara få vara mamma 6 timmar i månaden men jag kämpar på. Tur han har en sån fantastisk fosterfamilj som vill att vi ska lära känna varandra och finnas i Elias liv <3

Likes

Comments

Idag är det 4 år sedan min lilla älskling höll på att dö för oss.

SKa försöka att skriva så mkt jag orkar men det är fortfarande kämpigt att tänka på detta.

Jag var i fagerås med en gammal vän och hennes telefon ringde hela tiden (vilket var väldigt störande)

tillslut så svarade hon och det var samtal till mig. Det var våran granne som berättade att Victor hade kommit dit med Elias som var alldeles livlös, jag skriker rätt ut att jag måste hem men efter samtal med mamma så bestämde vi att jag åkte direkt till akuten.

Vi kom dit innan Elias och när ambulansen åkte in så sprang jag fram till honom. han grät lite och ambulanspersonalen sa att han var mkt piggare (vaddå piggare tänkte jag, han är ju helt borta)

dem kör in honom i ett rum och undersöker honom. Jag bara grät och Elias var helt livlös, efter en liten stund kom Victor som hade fått åkt med ambulansen bakom.

Elias röntgas och dem kommer fram till att han hade hjärnblödning och skulle få åka hellikopter ner till göteborg. jag och victor fick hem och packa väska och åka taxi ner.

När vi kom fram till sjukhuset nere i Göteborg fanns inte Elias där. JAG FICK PANIK!!! VART ÄR MIN SON!!!

Det visade sig efter ca 45 min att han var på ett annat sjukhus, taxi dit.

Elias blir bara sämre och sämre för varje dag som går, tillslut säger läkarna till oss att vi får förbereda oss på det värsta för dem trodde inte han skulle överleva natten och att dem skulle dra ut resperatorn.

Jag bröt ihop totalt och satte mig vid Elias och börja prata med han, Då skriker sköterskan *forstsätt prata fortsätt prata* Jag fattade ingenting men han visade mig att ju mer jag pratade ju mer egna andetag tog Elias själv och redan nästa dag kunde dem dra ut resperatorn. Inte för att han skulle dö utan för att jhan andades själv.

Nu kommer lite bilder från den tiden. har ingen bild när han ligger i resperatorn men precis när dem drog ut den. Var en mkt svår tid detta och jag är glad att Elias nu är en glad, sprallig TROTSIG 4 årig liten kille som älskar livet.

Likes

Comments

​Jag har världens bästa vän Sabina Ellner <3 Nu är det fixat så att jag och älsklingen kan åka och träffa Elias på söndag. Försvann mkt ångest där. Vill så gärna få vara mamma igen och så härligt att han faktiskt vet att jag är hans mamma. (även om han ibland tror att jag är en anka) hahah var visserligen ett år sen han sa det men ändå :D

Imöra bitti ska jag till tandläkaren, usch och fy..även där är Sabina räddaren i nöden som följer med <3


Likes

Comments

Godmorgon alla glada och sura :)

sovit urkasst i natt och har ont i hela kroppen men är glad ändå :)

räknar ner dagarna tills jag får träffa min älskade skrutt igen <3 mammas hjärta det.

Idag är det 5 år sedan jag fick veta att jag väntade honom. vilket var mkt blandade känslor med tanke på två missfall tätt inpå. Men denna gången gick allt bra och min lilla skrutt klarade sig <3

Under helgen vann min lillebror och hans innebandylag cupen i katrineholm GRATTIS till er :D

nej nu ska jag lägga mig och kolla på CSI och vila lite :P

Likes

Comments

På söndag ska jag äntligen få känna mig som mamma igen.

Känns rent sagt förjävligt att jag bara får vara mamma 6 timmar i månaden när det är jag som har burit han i magen i lite mer än 8 månader, jag som förlöste honom och ammade han.

Snart är det fyra år sen det fasansfulla hände. Så får väl vara tacksam att jag får vara mamma överhuvudtaget även om det känns svårt för saknaden är enorm...

3 veckor sen jag såg honom nu. Kommer bli 4 på söndag. Tur att han är såpass gammal att han känner igen oss för det var nått som gjorde väldigt ont i mamma hjärtat när han var liten och inte mindes oss.

Likes

Comments