Jobbet idag har gått bra, men alltid skönt att få komma hem, dock får jag inte vila länge för ska iväg på match med B-laget!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 540 readers

Likes

Comments

Körde igenom bröst ovh triceps lite snabbt på gymet nyligen, blev lite tajt med tiden innan stängning så passet blev rätt intensivt! Men det gick väldigt bra ändå! Var själv på gymmet sista 5 minuterna, så passade på att ta en bild såklart;)

  • 569 readers

Likes

Comments

Haha pappa älskar verkligen att vara mer på kort....fullt seriös😂

Likes

Comments

Axelpasset som jag precis genomförde gick riktigt bra och jag fick ett gött pump i axlarna! Nu när gymmet är avklarat taggar vi istället igång för lite fotbollsträning!!

  • 593 readers

Likes

Comments

I did! Taggar för ett axelpass!

  • 594 readers

Likes

Comments

Har som sagt varit ute och käkat tsm med några jobbarkompisar! Riktigt gott var det! Först var vi på stars and stripes och åt, men efter ett tag drog vi vidare till deluxe och satt och pratade! Men eftersom jag har träning imorgon fick jag ta bussen hem vid elva! Så nu är det sängen som väntar:)

  • 601 readers

Likes

Comments

Har precis genomfört ett grymt bröst och triceps pass som gick väldigt bra, idag fick jag extra bra kontakt i triceps!
Men nu ska jag iväg och käka tsm med några jobbarkompisar, mer om det ikväll! :)

  • 611 readers

Likes

Comments

Körde rygg och biceps idag på gymmet och fick väldigt bra tryck i biceps, riktigt gött, när jag kom hem blev det käk och proteindryck! Men nu ska jag sova, så godnatt!

  • 627 readers

Likes

Comments

Fy fan säger jag bara, fick till ett riktigt bra benpass med bra kontakt! Stundvis gjorde det så ont i musklerna att jag bara ville skrika haha, och då gör man något rätt tycker jag! Nu har jag ätit ovh sitter helt utslagen i soffan, då får se om jag lyckas resa på mig;)

  • 713 readers

Likes

Comments

Godmorgon fighters och förlåt för extremt dålig uppdatering, har haft mycket annat i tankarna då fick även bli en vilodag igår.....men körde däremot ett hyfsat bra bröst och triceps pass i förgår som jag heller aldrig skrev något om! Men ska bättra mig! Nu ska jag bege mig till gymmet för ett benpass, hoppas det går bra!

Slänger in en bild från gårdagen då jag och några i laget var parkeringsvakter!:)

  • 715 readers

Likes

Comments