Hej! Idag har jag åkt till stan med mamma och kollat på sommarkläder. Så ni kommer få se bilder som är länkade till sidorna/butikerna. PS: Om ni vill veta så har jag Small i alla kläderna på bilderna.

Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag tänker skriva lite om vad som hände igår. Jag var som vanligt i skolan, inget speciellt där liksom men det var en inställd lektion och det var den sista, det var skönt. Nån gång på kvällen så gick jag till tågstationen för att möta upp en kille för att vi skulle på fotbollsmatch, AIK-JÖNKÖPING. När vi kom till Friends Arena så gick vi bara runt lite för att vi var tidiga, sen när vi kom in så tog vi en plats och så kollade vi på när typ spelarna värmde upp och passade runt till varandra. När matchen började så var det väl okej spel, men matchen hade liksom bara börjat. Men matchen var skit! Det blev inget jävla mål och domaren kan gå av planen, faan! Men i alla fall, det hände inget mer typ.

Jag kände att jag inte skrev så mycket och att det var ett tag sen jag la upp en modellbild på Instagram, men nu kommer det en bild här!

​Puss & Kram

Likes

Comments

Hej! Idag så vaknade jag, jag åt lite slarvig frukost å så, men men. Efter det så gick jag upp till mitt ställe och boxades, å jag skulle sätta på musik men jag ville inte ha en radio att lyssna på för då blir det massor med reklam och jag vill ju lyssna på min egen musik på mina egna Spotify listor. Så jag kopplade bort pappas tv-högtalar system, men som tur var så använder han inte dem annars skulle han nog bli lite sur, så jag fick det. Jag boxades i några timmar och sen så jobbade jag för pappa. Jag skruvade typ trall eller altan, var det nu heter och jag fick betalt per timme. Sen skulle vi åka å köpa material till altanen eller trallen och vi skulle också återvinna lite grejer. När vi kom hem efter det så jobbade jag lite till och sen skulle vi åka hem till det stället där jag egentligen bor, för att det var Valborg.💎

När vi kom hem så duschade jag och sen tog jag på mig kläder, en piké, jeans, en hoodie och en jacka, liksom man måste ju också skriva en dagensoutfit. HAHA. Sen så träffade jag min kompis och började gå till det stället där man eldar och typ firar eller vad man nu säger. När vi kom ner så gick vi bara runt och runt det fanns inget att göra typ, det var tråkigt. Efter nån timme så kom fler folk och vi hängde med fler. Då blev det roligare. Jag kollade typ inte på brasan förutom när dem tände den, då kollade jag. Jag kollade också på fyrverkerierna och det var coolt. När fyrverkerierna var klara så gick jag hem och efter det så hände typ inget mer.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej! Idag har jag som vanligt varit i skolan men det skiter vi nu i. Jag slutade ganska tidigt, 13:30 men min kompis slutade 14:40 och då messade han mig att jag kunde komma till honom för att han frågade om jag ville komma till honom efter skolan, då sa jag, Ja. När jag kom dit så lallade vi lite på Photoshop, jag gjorde en logga och så gjorde vi 2st geofilter till Snapchat. Man får ju typ ett svar via mail om Snapchat har accepterat geofiltret eller nekat det. Efter det så öppnade min kompis upp ett program där man håller på med musik, eftersom han gör musik. Då försökte han ändra lite, göra lite förbättringar osv. Efter det så gjorde vi inget mer så jag gick hem.

Jag började packa när jag kom hem för att vi skulle åka till vårt landställe, som typ är 15-30 minuter bort ifrån där jag egentligen bor, HAHA. Fast vi skulle åka förbi ett centrum och köpa nya boxningshandskar och ny boxningssäck. Det var ganska tungt att bära den. När vi kom fram så satt jag upp boxningssäcken på plats så att jag kunde börja boxas men när jag hade boxats i några minuter så kände jag, "det finns ingen musik" så jag hämtade en högtalare och satte på lite musik. Jag gick in efter ungefär 1 timmes boxning med lite vila ibland och då gick jag å duschade. Å nu är jag här!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej! Igår så var det skit kul, för att efter skolan så åkte jag in till Kungsan. Vi skulle plåta lite modellbilder som kommer upp om nån eller några månader, haha jag vet inte. Men jag tog också kort på dem här körsbärsträden, heter dem det?? hah! Jag vet inte =)


Men idag så vaknade jag ungefär klockan 10 och då snapade en kompis att jag typ skulle vara vid en fotbollsplan och spela fotboll om en halvtimme, om jag ville det asså om det ville jag men... Jag bah, jag behöver mer tid men jag hann och det är jag stolt över haha =) Efter att vi hade spelat fotboll i typ 1 timme så gick jag hem. Då kikade en annan kompis mig och frågade om vi skulle göra nåt och jag sa att vi kunde det men att jag ville ta en snabb dusch innan det. Så efter att jag duschade så kom han och vi gick till ett centrum, där kollade jag på lite kläder typ. Det var två andra som kom efter att vi hade kollat på kläder och då började vi gå hemmåt alla fyra.

Jag gick hem bytte kläder till 3 sträck brallor och sånt du vet men lite mer rörliga kläder än jeans och pikè. Sen cyklade jag till en annan kompis för att hoppa studsmatta, bara chilla och ha kul helt enkelt. Jag cyklade hem efter tre till fyra timmar och efter det så gick jag ut och spelade fotboll igen fast den här gången var det med en annan person. Vi kunde inte spela så mycket för att han fick ont i ryggen så vi gick hem. När jag kom hem så tog jag ansiktsmask för att bli lite fräsch och efter det så duschade jag igen.


Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag bah typ varit i skolan så, jag vaknade klockan 08:00 och gjorde i ordning mig sen kollade jag lite på mobilen. Jag gick till skolan klockan 09:00 för att vi började 09:35, ganska sent för att vi hade sovmorgon. När jag kom till skolan så gjorde jag i ordning allt som jag behövde i mitt skåp för dagen alltså pärmar å så. Sen kom allt, första lektionen... Vi hade NO, VI SKULLE DISIKERA!!! Såna där RÄKOR... Jag tänkte liksom varför tog jag stickad, långärmad och tjock tröja istället för en T-shirt, jag glömde bort att läraren hade sagt att vi skulle disikera idag. Jag gjorde typ inget ändå för att jag ville inte röra skiten, men men, så gick det till för mig när jag skulle disikera.

När vi hade gått hem från skolan och när jag nästan skulle gå till mig då frågade min kompis om jag ville typ gå ut och gå. Jag sa först nej för att jag inte orkade men jag ringde upp efter 30 minuter när jag var hemma å var uttråkad. Så då gick vi ut och jag ville inte bara gå, så jag tog med mig min lilla drönare (jag tror man skriver det så, hah) i alla fall jag började köra lite. Jag åkte högre och högre och så kände jag, Å NEJ, jag tappar kontrollen. Men jag försökte åka ner lite i taget så att inget skulle hända men det hände nåt i alla fall. Den fastnade i ett träd... Vi fick stå och försöka få ner den i typ 1 timme, så det var jobbigt. Men till slut så fick vi ner den och då blev vi glada. Efter några minuter fastnade jag igen i några små grenar, inte lika farligt, det var bara att gå och hämta den eller sträcka sig lite. Min andra kompis ringde mig och frågade om jag ville gå ut en liten stund å då sa jag till honom att han skulle gå till oss. Men när han kom så försökte jag bara köra in i dem med drönaren haha...

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej! Idag började allt med att jag vaknade och var skit trött, det hände typ inget på morgonen så senare på dagen ringde en kompis och frågade om jag ville gå ut och hänga. Så jag tog tåget söderut och mötte honom, han skulle käka så han gick in till den vanliga pizzerian i centrum. Precis innan det så mötte vi 2 andra som följde med in till pizzerian. Efter han hade käkat så drog en av de vi mötte till nån affär men den andra kille följde med oss.

Efter att han hade varit och käkat så skulle vi köpa lite godis så vi drog in till Ica, vi skulle gått till en fotbollsplan och käka lite godis men jag kom på att vi kunde sälja såna här kakor man brukar sälja när man åker på klassresa, för att en av oss inte hade gjort det.

Ungefär 2 timmar efter vi har gått runt och sålt kakor så var det typ 4st som ville köpa, HAHA!!
Men då drog vi till fotbolls planen, bara chillade och satte på musik💎

Likes

Comments