Hej

Hej det var inte igår direkt men jag tänkte bara uppdatera om vad som har hänt på senaste tiden.

Först så var det julafton och nyårsafton, sedan så har jag inte gjord jättemycket på detta lov förutom att jag övernattade med två vänner till mig i två dagar och det ska vi göra troligtvis fredag-söndag denna helg.

Sedan idag så var jag först på vattenpalatset i Vänersborg och sedan på Överby köpcentrum. Där gick vi runt i affärer och så åt vi mat där. Men när jag kom hem så mådde jag inte jättebra ( eller jag hade ont i magen ) och jag känner hur de hugger till vid hjärtmuskel och jag får ont och lägger mig på soffan men jag kan inte ligga ner för de gör så ont. Sedan lyckades jag somna, men även när jag skriver detta har jag fortfarande jätteont.

Hejdå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Dessa två dagarna har jag inte gjort så mycket men jag kan berätta ändå.

Torsdag:

Igår så gjorde inte jag jättemycket på morgonen utan jag bara tog de lugnt och sedan på kvällen så hämtade vi våran hundvalp och så var vi där några timmar. Sedan började jag kolla på en ny serie också.

Fredag:

Idag så har jag inte gjort så mycket utan jag har bara passat min hund.Likes

Comments

Hej igen

hej. Elias här och jag ska prata om min dag och även lite tankar om Julen.

Idag så var det Onsdag den 20:onde och vi hade Julavslutning, Min klass/grupp började med matte men det ända vi gjorde var att se klart filmen som vi såg på engelskan. Det tog lång tid innan de fick igång filmen och nu har läraren säkert virus på sin dator eftersom vi fick kolla på någon copyright sida. Sedan efter matten så kollade vi på film och jag och några andra valde Narnia och efter typ 10min så somnade jag och det känns som att alla såg det. Sedan efter de så hade vi Mentorstid och där gjorde vi inte jättemycket utan vi körde ett Disney Quiz där mitt lag förlorade. Sedan hade vi själva avslutningen, där vi blev uppdelade 3st från 8:an, 4st från någon årskurs jag inte minns och 2st från 9:an. Sedan slutade vi och nu är jag hemma igen.

Jag vill bara berätta Mina tankar om Julen. Jag önskade att jag kunde gilla den lika mycket som ni som läser detta gör. Jag är inte jätteförtjust i julen eftersom att det känns som att allt bara handlar om julklapparna och man bryr sig inte lika mycket om att vara tillsammans. Sedan märker jag att efter Jullovet så kommer man till skolan och börjar jämföra sig med vänner och man går runt och frågar alla vad de fick i julklapp. Jag svarar nästa aldrig på denna frågan eftersom att jag inte vill säga eftersom att jag kanske inte får lika dyra presenter som mina vänner eller de andra i klassen.

De var lite tankar om Julen.

Hej då

Likes

Comments

Hej!

Hej på er alla, Elias här, jag äger denna blogg och detta är helt nytt för mig. Jag kan börja presentera mig för er som inte känner mig så jättebra. Jag gillar musik mycket och då är det att spela på instrument och jag spelar även Teater på Studio 32 i stan.

Min vecka:

Måndag: Igår så hade vi No prov och på Engelskan så såg vi på någon film som vi inte såg klart på.

Tisdag: Idag så hade vi Hemkunskap och vi lagade julbord till lärarna mot betalning i våran klasskassa.

Men det var detta inlägget och Jag hoppades på att ni är taggade på denna resan med mig. Så ses vi nästa gång.

Hejdå.

Likes

Comments