Nu äntligen kommer en mini haul med tre LipShines från Therese Lindgrens kollaktion där hon samarbetade med CCS.

Det första jag gillar med dessa podukterna är att de är veganska och inte testade på djur vilket är väldigt viktigt för ig.
Jag är inte vegetarian eller vegan ( har varit ) men vill helst att det jag har på min kropp och mitt ansikte är icke djurtestat först och främst men gärna veganst också.
På bilden ovanför ser ni förpackningarna och vilka dofter det är,detta är även bara de tre som hon har i sin kollektion.
Tyvärr är förpackningen till vänster sne och va de när jag fick dessa i brevlådan.
Jag har testat alla tre och gillar dom faktiskt väldigt mycket.
Jag är en person som i stort sätt aldrig gillat läppglans och även haft svårt för lipsyl just för att jag aldrig rikktigt gillat det här kladdiga och även att det bildar en sån hemsk äcklig hinna i innerkanten på läpparna.
Men ärligt så gillar jag dessa tre LipShine´s riktigt mycket för när man väl har de på läpparna så känns det så tunt och fräscht på nått sätt.
Produkterna ger inte heller den här jätte glammiga looken med gliter å grejer som läppglans brukar ha oftast och det gilar jag riktigt mycket.
Dessa har lixom mer av en naturlig shine på läpparna vilket gör att man både kan använda produkterna till att piffa vardagen lite men passar också riktigt bra till när man ska ut.
Jag själv har inte direkt upplevt att det bildats någon kant vid läpparna än vilket är riktigt bra och läppglansen fejdar ut mer å mer när man äter eller så självklart men det är inte så att man blir av med allt så att säga utan du har fortfarande lite glans på.
När jag sätter på mig glansen så sätter jag kanske tre lager för det känns lagom för mig och för å vara en person som från början inte gillar glans tycker jag att de e rätt bra haha.
Något som också är ett otroligt stort plus med produkterna är att de faktiskt doftar det som står påförpackningen vilket är Persika,Kokos och Vanilj och herregud vad de doftar såå himla gott och inte alls kemikalier, iallafall vad jag tycker.
Persika
Doftar som en typ av solero glass man åt när man va liten så doften är väldigt nostalgisk.
Den är mer ljus rosa på läpparna men liknar också mycket läpparnas egna färg.
Vanilj
Doftar mycket med doftar mer skulle jag säga när man haft på den ett tag.
Den är mer lila/brun i nyansen men på läpparna blir den mer åt ett lila nude håll vilket jag gillar jätte mycket.
Kokos
Doftar väldigt mycket kokos och är helt trnsparent till färgen och bara jättemysig shine på läpparna

Det va allt för denna haul ch nu ska jag unna mig lite godis och strax kolla på idol!!
Vilka är era favoriter?? själv har jag inte kunnat bestämma än men är så taggad ikväll för det är tydligen svenskt tema!!
Kram på er!!

Btw!! bilden till höger har jag försökt att swatcha de tre färgerna tyvärr e dom såpass transparenta att det inte riktigt syns men första glosset är vid klockan och där har jag Persikan, andra är Vaniljen och sista Kokosen ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan goingar!!
tyvärr blev det inget inlägg igår och tvekade lite på att skriva ett idag med.
Såhär är det....Jag har under några år blivit Psykiskt trakasserad och slagen några gånger av en i min familj,det är inget jag riktigt orkar skriva om eftersom att det blev ett stort bråk igår och det hände en massa saker som gör att jag måste berätta detta för den delen av familjen som inte riktigt vet något.
Utöver det är jag utmattad i min hjärna så det är rätt skönt att vara själv ikväll.
Sedan igår kväll har jag haft ångest och panik attacker och inte vetat riktigt vad jag ska göra eller ta mig till även om jag får det bättre nu när jag brytit kontakten med den familjmedlemen som jag inte ens ser som familj.
Men herregud vad jag helt plötsligt blev sååå glad och lycklig nu ikväll!!
Många personer har ringt och skrivit till mig och funnits där idag och blir så lycklig att man verkligen ser vilka som finns där för en när det är som jobbigast och man tror att ingen bryr sig om en,speciellt känner för att bara flytta och starta nytt liv.
Men med dom människorna och att jag lugnat mig lite så är jag så otroligt lättad och bara har världens karaoke med enbart 90-tals låtar!!
Även om jag är född sista året alltså 1999 så känner jag mig som en 90-tals människa! asså musiken hypear en sååå mycket och man blir bara så himla glad och hyper!! vilket känns så sjukt skönt för mig just nu.
Även pratat med pappa självklart som jag gör varje dag men man blir gladare för varje gång för att nu på tisdag kommer han faktiskt ÄNTLIGEN hem!!!
Han flyger på måndag men från Chile så måste han mellanlanda i Paris,Frankrike där han tar ett flyg som går hit hem till Göteborg!
Jag längtaar verkligen sååå mycket,det ska bli så kul att bara få se honom,prata med honom och speciellt få krama honom igen.

Sen har jag faktiskt en kul grej att berätta!!
Jag har beställt tre stycken LipShine´s från Therese Lindgrens kolletktion där hon samarbetade med CCS!!
Detta är inte alls sponsrat utan något jag har beställt själv.
Men imorgon kommer det en lite Haul på detta och jag kommer absolut att swatcha så ni får se produkterna och även recenssera vad jag tycker om dom. ;)

Kramar!!
This time I was braver, I was my own saviour...

Likes

Comments

Våldtäkter,Sexuella trakasserier och hot för att skicka naken bilder.

Att ständigt som tjej gå runt och känna sig som ett lockbete och sexleksak, Det är nått majoriteten av alla tjejer känner. Att gå runt och vara rädd hela tiden för att man vet att något kan hända närsomhelst är något som ingen ska leva med och det gör många av oss konstant.
Idag uppmärksammar vi detta med att dela med oss av våra historier (självklart bara om vi vill) och visar att vi ska vara starka med varandra mot detta.
Jag som pluggar restaurang (självklart många yrken också) har kommit in i en jobbig bransch där det fortfarande än idag inte är helt okej med kvinnor som kockar eller jobbar som kock i offentliga kök.
Vi har ju kommit en jättebit på vägen där kvinnor faktiskt får visa sig i kockrockarna även fast de flesta fortfarande är anpassade efter män´s kroppar men förr fick ju inte ens kvinnan ( i restaurang då ) visa sig i ett öppet kök utan va tvungen att gömma sig i kök som va instängda eller bakom luckor så att gästerna inte skulle se vem det va som lagade maten.
På så sätt har vi kommit långt och det är jag jätte glad för men det här med att alla fortfarande ser det som en mansdominerande bransch gör ju att mänen som jobbar som kockar tror så lite om oss kvinnor och vad vi kan klara av.
När jag är på olika praktiker runt om Göteborg så märker man den skillnaden mycket, största delen till att man märker detta är att det alltid till 90% av fallen män som jobbar.
Inte minst det att man "bara" är praktikant på något ställe gör ju att man inte får någon respekt och behandlas dåligt till största delen.
Men man blir så otroligt dåligt behandlad om man även är tjej.
Tyvärr genom många praktiker så har jag absolut inte trivts alls pågrund av hur killarna pratar med mig och tilldelar mig bara alla skit jobb som dom inte orkar göra.
Något man får höra mycket i denna branschen som tjej och kock är att man borde stå i kallköket, Detta är enbart för att "tjejer här hemma i det köket där man bakar och fixar enkla sallader".....Nej det vill man inte höra! och jag som ska lära mig bägge delar i kall och varm kök får enbart stå i kallkök.
Ett av praktikerna jag har varit på hade så taskig personal och dom pratade bakom ryggen på mig om hur konstig och oerfaren jag va.
Självklart är jag oerfaren men samtidigt är jag ju faktiskt där för att lära mig och att jag va konstig för att jag inte kunde vissa grejer i köket dom tyckte att jag borde kunna så hade dom istället kunna lära mig.
Ett annat ställe pratade med mig och pojkvänner och allt som jag egentligen inte har problem att prata om ( relationer mm ) men det finns gränser om vad vi kan prata om, jag är ju inte dreas vän utan en praktikant som är där istället för skolan kan man säga.
Det gick så långt att dom pressade mig att säga att den yngsta killen som jobbade där va snygg och massa sånt (han va bara något år äldre.) och bara det gjorde mig jätte obekväm även fast killarna va schyssta annars.
Det gick längr och längre och slutade med att denna killen skulle hjälpa mig med en uppgift och jag va tvungen att böja mig ner och han skulle hålla i en bunke, alltså va mitt ansikte i höjden til hans höfter.
Jag sr och hör i ögonvrån att de andra killarna viskar och pekar och skrattar medans de blickas på mig som är der nere och försöker enbart göra min uppgift.
Mycket sånt här har gjort att jag tappat intresset för att jobba i den här branshen men även annat såklart, därför blad annat ska jag försöka förverkliga mina andra drömmar.
Samma sak gäller när man får "dickpics" av killar man absolut inte vet vilka det är. Man blir så otroligt äcklad och ser absolut inget sexigt i det någonstans.
Man känner sig illa tillmods och det bästa är att antingen säga till och kille får ta och respektera eller bara blocka direkt.
Men också det här med att enbart gå på stan och få höra busvislingar,"flörtande" kommentarer och äckliga män som kommer fram till en och ska försöka hålla om en...det är inte okej och det är bara så sjukt dåligt att det mestadels bara blir värre med detta.

Så därför idag vill jag och många andra att vi som har lite smått historier och orkar skriva om dom och dela med sig ska använda hashtagen ( #metoo )
Självklart måste man inte berätta sin historia,ni har bara läst en tredjedel av det jag gått igenom men det viktigaste är att visa alla att vi kan stå enade tillsammans mot detta.
jag väljer därför att dela en liten bit av mig och mina tankar.
Kram på er!
#metoo


Likes

Comments

Nu är klockan runt midnatt och jag har äntligen kommit hem från jobbet/skolan och fått en varm skön dusch!!
Dagen har varit ganska så skitig idag faktiskt, det började med att jag tänker på min lilla hemlighet hela tiden och inte nog med det så pratade om det ämnet min hemlighet handlar om i skolan idag.
Det kom en våg av känslor över mig som inte går att beskriva,verkligen alla känslor mellan glädje-lycka-nedstämdhet och agrition.
Det värsta är ju att inte kunna prata om det, eller åtminstonde prata om känslorna med någon eftersom att man är så krossad som man är inuti och vet att man kommer bära med sig detta hela livet.
Men inget mer snack om det nu för då blir jag bara känsomässig och gråter sönder och känner att jag gjort det tillräckligt idag.


Nu är det så att jag jobbar på båda ullevi arenorna här i Göteborg,men i restaurangerna.
Jag jobbar som buffévakt/runner/servitris med andra ord är jag lite vad som helst men till kanske 90% buffévakt.
Idag var det fotbollsmatch och det var ÖIS mot Gävle. har faktiskt ingen bra kolla på de lagen och vet heller inte vem som vann tyvärr haha.
Men det blev en fin buffé som jag jobbade på själv idag och det gästerna som åt i restaurangen var ca 150 pers,ganska så skönt och lungt haha!
Lite kul va det ändå när ÖIS tränare kom till mig några gånger och sa att jag jobbade på bra och att jag va jätteduktig och snabb på mitt jobb md att både plocka fram buffén men också fylla på mat hela tiden och plcka ner buffén.
Det blir ju som en liten confidence boost vilket va rätt skönt att få idag men självklart andra "bra" dagar också eftersom att man känner att man gör ett bra jobb och att man kan det man gör :)

Men här kommer några bilder så ni får se hur fint dt va idag ( jobbade på ÖIS sidan,därför enbart ÖIS färger )
och nu ska jag gå och lägga mig!!
Godnatt på er fina ni!!

Likes

Comments

Igår skulle ju en kompis komma över men hon blev sjuk så vi sket i det och jag tänkte unna mig en otroligt mysig hemma kväll själv.
jag tänkte att jag skulle handla lite tacos,lite gott och bara sätta på tända ljus och en mysig film.
Isstället blev det så att jag ringde min morfar och tänkte "utnyttja" att han har bil haha så att vi kunde åka till partille och jag kunde få storhandla istället eftersom att i förrgår så skickade pappa påfyllning för matpengar och för att jag e så trött på att gå till samma ica här hemma hela tiden.
Skämmigt ju! personalen känner ju ingen mig för att det e där så ofta. Jag handlar aldrig mycket mat utan handlar mer för dagen/kvällen så då blir det rätt ofta.
Men jag åkte till min mormor och morfar igår och direkt när jag kommer dit säger min morfar "Det finns mat,vill du ha innan vi åker?" Jag såg ju då att det va kyckling vilket jag älskar haha så jag svarar ja direkt!!
Efter det åkte vi tre till Allum och ica så fick jag storhandla lite.
När jag är klar ringer jag min mamma och bjuder hem henne på middag för jag kände där tillslut att jag inte ville vara själv under kvällen men ååå vad fel jag kunde ha.
Jag bor ju hos min pappa för att jag har bättre kontakt med honom och det märks lite.
Igår satt min mamma i sin telefon heeela tiden och då överdriver jag inte hon skulle uppdatera fb om att hon va med mig och det va jätemysgt men jag kände jag inte alls.
Senare när mamma gått så ringde jag pappa och jag tror klockan redan va runt 01.00 så jag va trött och känslig och ville bara ha hem pappa.
Nu börjar jag verkligen sakna att ha någon här hemma som man kan prata med. Det blir rätt ensamt efter ett tag.
Så igår va det känslomässigt när jag pratade med pappa. Det har gått 32 dagar sedan han åkte.

Det finns en hemlighet jag har velat berätta för er och lite varför jag startade bloggen från början.
Man vet aldrig kan finnas någon som gått igenom samma saker och man kan ta del av varandras tankar.
Jag kommer dock inte att skriva denna hemlighet ganska snart för det är något som tynger otroligt mycket för mig och för att jag vet att vissa jag känner som läser min blogg nu behöver inte veta men samt att jag inte vet hur stark jag är än för att prata öppet om min "lilla" trauma hemlighet.
Det har funnits en ända person som jag velat berätta för och även bör veta om detta och tack o lov fick jag tag på den personen idag.
Mycket känslor men det känns så otroligt skönt att jag har någon att dela min hemlighet med som inte blivit arg på mig vilket jag trodde att personen skulle bli.
Känns som en sjukt skön lättnad att inte gå med detta själv men det tynger fortfarande otroligt mycket att inte kunna berätta för dom man vill berätta för.
Jag vet inte om dig detta handlar om kommer läsa detta men jag vill säga Tack.
Tack för att du stöttar mig och tack för att jag slipper ha detta själv.
Ditt stöd betyder mer än vad du kan tro.

Likes

Comments

Som ni läst för någon dag sedan så handlade jag på Lager157 och lite faktiskt på GinaTricot skulle ni vilja ha en haull??
Själv tycker jag det hade varit riktigt kul :)
Kram!

Likes

Comments

Hej fina ni!
Jag är så ledsen att det inte blev något inlägg igår!! hade sån ångest för det men jag orkade verkligen inte.
Fick min mens och låg död i soffan hela dagen,jag är ju tyvärr en av de tjejerna som får extrema kramper under sin menstruation och en så otroligt jobig PMS speciellt om jag mår dåligt annars också.
Så min dag igår bestod utav ca 4-5 filmer och gråt varannan sekund,detta beroende ju inte på filmerna vilket man kanske hade önskat hahah. Men senare under kvällen kom lite energi och jag gick ut för att ta luft och gå handla lite smått & gott på min närmsta ica.
Ååå juste!! Måste berätta en sak!!
Min pappa ringde igår och ja jag pratar varje dag med honom men igår ringde han på FaceTime och det va första gången på 29 (igår) dagar som jag fick se hur pappa såg ut.
Jag ville bara gråta av lycka men jag ville samtidigt inte visa det men självklart blev det en tår för både mig och pappa i början när vi precis såg pappa.
Min första inpression på pappa va att han såg äldre ut och hade låtit skägget växa lite.
Men först å främst så såg jag min pappa på skrämen. Min tygghet och Min bästa vän.
Jag saknar honom så otroligt mycket men fick också veta att han snart kommer hem så nu har jag en nedräkning iallafall<3

Och så till idag!!
Planerna va att äntligen ta tag i att börja slipa väggarna så att jag kan måla det groteskt fula gröna köket till fräscht och vitt hahah.
Jag börjar helt enkelt med att städa undan överallt och passar på att lägga en tvätt, sen va det ju såklart dax att sätta ihop slipmaskinen som jag fått låna av min morfar och det första det står i instruktionerna som egetnligen är en basic grej är att man ska ha skydd för öron,ögon och näsa/mun.
Självklart har ju inte jag något sådant hemma...
Bara där blev jag sjukt irriterad för om jag har bstämt mig att göra något då ska jag göra det, inte svårare än så haha och kommer även på att pappa vill att jag spacklar lite.
Jag tar fram spackelspaden och förbereder tills jag kommer på att pappa inte ens köpt spackel så jag ringer min mamma och tack o lov har hon allt detta hemma hos henne men det betyder ju också att jag får grejerna imorgon istället (hon ska hälsa på mig nu ikväll men kommer åka direkt från jobbet hit)
Detta betyder ju att jag får skjuta upp målningen lite så återigen blev det ändrade planer för min dag!
Grejen är den att mamma va den ända jag tänkte be om hjälp för att just fixa fram grejerna för jag vet att hon har det hemma.
Men jag har också sagt till alla grannar,vänner och familj som frågat ifall jag vill ha hjälp med att slipa och måla att jag absolut inte vill ha någon hjälp.
Jag är så SJUKT trött på att det också oftast är killar som frågar.
Och jag känner bara sluta.
Vi tjejer är egentligen inte så dumma som vi kan spela att vara.
När en tjej bestämt sig för något så kan hon göra det och hon kan gör det så in i helvete bra! ( förlåt för ordspråket )
Det är inte så svårt att läsa på en instruktion eller faktiskt lista ut själv hur man ska göra för att har man bestämt sig och verkligen riktar sig på en sak då kan man faktiskt klara det ( gäller allt i livet egentligen, även känslor)
Och självklart får killar (och tjejer) fråga om man vill ha hjälp men är så så trött på att just när killar frågar om man vill ha hjälp så har dom alltid den där tonen i rösten som att vi inte kan något alls, det kan inte bara vara jag som varit med om detta,jag vet att många av er nickar och håller med medans ni läser detta och det jag tycker är så sjukt är att vi är i år 2017 snart 2018 och killar ska fortfarande prata ner på tjejer som att vi inte kan något bara för att vi kanske inte är utbildade i något eller jobbar med det och ska göra det ändå ( som nu när jag ska måla )
är så trött på att få höra:
"kommer det verkligen se bra ut när du är klar?" "är du säker på att du kan klara det?" "du e ju tjej.." OSV.
Ja jag är tjej men det betyder inte att jag inte kan klara av något som kanske en kille hade klarat av, självklart kan jag också klara av det!!

DET RÄCKER NU!
Bara för att jag enbart ser annorlunda ut mellan benen betyder det inte att man ska prata ner mot mig när man pratar med mig eller vilken annan tjej!!
Så jag har valt att ta detta uppdraget med att måla och slipa och spackla ( ett typiskt mansjobb?? NEJ)
själv för att bevisa för andra att det spelar absolut ingen roll vilket kön man har för att kunna göra något bra.
Men också bevisa för mig själv att jag iinte ska lyssna på kommentarerna och bara göra mitt.
TJEJER KAN OCKSÅ!

Så den groteskt fula gröna väggen ni ser bakom mig nu kommer alltså att bli vit och fin till nästa gång ni ser mig!
Och nu era goingar så ska jag städa lite till här hemma och kolla ifall jag hinner kanske ta en skön dusch innan min mamma komer förbi. Hoppas ni får en härlig fredagskväll allihopa!
kram!

Likes

Comments

Idag vaknade jag med så sjukt ont i magen och haft problem med det i några veckor så jag stannade hemma idag och tror att jag även gör det imon,vi får se.
Så mina planer för dagen istället för praktik va att bara vara hemma fixa lite grejer för UF-företaget och även städa hemma.
Jag ska försöka att äntligen ta tag i att måla köket hemma och med tanke på att pappa inte bor hemma jsut nu och är iväg och reser så hoppas jag att han bli nöjd med mitt jobb som målare här hemma haha det är ju inte så att jag direkt e värsta proffset men jag har en bra feeling över detta.
Jag började fixa med tvätten och plocka undan hemma medans hög musik ekade i lägenheten. Asså det är den absolut bästa känslan som finns!!
Men mitt i allt ringer min mamma och frågaar ifall jag vill med till min mormor och morfar och jag sa ja på en gång.
Grejen e att jag har aldrig någonsin varit utan min pappa,han är den som alltid funnits där för mig och är som min bästa vän!! Men han hade ärenden att fixa i sitt hemland Chile och självklart säger ju hela familjen här att han ska åka.
Min pappa har inte varit där sen ca 30 år tillbaka och jag är så otroligt glad för hans skull att han får åka dit och göra båda positiva och negativa ärenden där men först och främst att han får träffa sin familj igen och inte minst sin äldsta son.
Jag är såååå avundsjuk att han får träffa min bror,jag har aldrig träffat honom men jag känner en sån stark kontakt med honom ändå och älskar honom precis lika mycket som jag älskar mina andra syskon här hemma i sverige.
nu spårar jag igen haha sorry!.
Men det jag skulle komma till är det att min pappa har och är borta en längre tid och eftersom att jag bor hos honom så bor jag nu själv.
Bara det är ett så stort äventyr för både mig och pappa eftersom vi aldrig varit ifrån varandra såhär så känner jag mig så sjukt ensam även fast jag har massa familj och vänner nära,bara det att pappa är min trygga punkt.
Så idag valde jag att det skulle bli familjedag och det va jättemysigt!!
Vi åt spaghetti med köttfärssås och satte och pratade i några timmar.
Sedan åkte jag och mamma vidare till hennes kompis för att hälsa på en stund,samt att jag skulle få träffa hennes son som även min mamma är gudmor till. bara detva riktigt kul och mysigt att få vara med den här lilla pojken som närmar sig 1 år.
Blev lite nere i mina tankar också och har varit lite nere resten av kvällen men det som tynger mig idag tynger mig varje dag men på olika sätt och det får helt enkelt bli en annan historia.
Men överlag så har det varit en mysig och skön dag!
Hoppas ni haft en bra dag!!
Kram!

Likes

Comments

Kom nyligen hem och nu är klockan 21 och jag sitter äntligen vid soffan och bara får ta det lungt efter en ganska så hetsig dag.
Idag fick jag träffa min nya entreprenörskapsgrupp och herregud vilka goa människor! Dom tog in mig direkt i gruppen och visade att dom faktiskt ville ha med mig i gruppen vilket självklart kändes välkommnande och skönt att man blir accpterad.
Jag kommer självklart inte att komma in i gruppen och styra men kommer ju att jobba med dom som om vi alltid vrit en grupp och redan idag blev det så,känns jätte skönt att alla kan samarbeta och samtidigt ha kul och skämta.
Är så otroligt glad att jag valde att byta grupp!!
I denna gruppen blev jag Kommunikativ ansvarig och det känns faktiskt jättekul och spännande,tror även det kan passa mig sjukt bra eftersom att jag i stort sätt aldrig är tyst haha ( kanske inte min familj gillar lika mycket dock ;) )
Jag hade även otroligt lång rast emellan min "sista" lektion innan själva entreprenörskapen så istället för att åka hem så valde jag att åka hem till min mamma ( bor hemma hos min pappa)
Jag och mamma har inte setts på ett tag så jag tänkte varför inte... senare efter den allra sista lektionen ringer mamma och frågar om jag kan komma förbi och ha köpt med mig en påse chips till henne haha.
Egentligen orkade jag inte riktigt med tanke på vilken lång dag det har varit idag men kände för att vara lite snäll idag så jag gjorde det och därför kom jag hem så sent ikväll.
Men nu blir det lugna puckar framför soffan och Hollywood Fruar innan klockan ringer vid 5 på morgonen och det är dags för praktik.
kommer nog lite bilder från praktiken imon :)
Hoppas ni haft en bra dag själva!!
​Kram på er!

Likes

Comments

Asså jösses vilken härlig och mysig kväll!! idag har verkligen varit en sån där toppen dag!
Sån otroligt fin solnedgång hann man ju med påväg till eventet som ett plus på allt.
Idag blev det ett Mary Kay event där det va mer om hudvård,man fick prata med konsulter och sitta i ett mysigt litet rum.
Som gäster var vi 4 stycken och vi fick sitta vid det här bordet framför varsin spegel och testa på allt ifrån rengöring och ansiktsmasker till CC krämer och vitamin primers. Ja typ allt som är bas för ansiktet och för mig som har problem med min hy just nu och även upptäckt att jag har kombinerad hy så va detta sjukt skönt att få testa lite nya produkter och se hur de produkterna funkar för min hy.
Jag är nöjd med det mesta jag fick testa idag och är så otroligt impad av alla konsulter jag fick träffa idag!
tyvärr tror jag dock inte att jag kommer att köpa och använda dessa produkter eftersom att jag själv precis börjat använda Neutrogena och tänker att min hy ska få vänja sig efter de produkterna och se ifall det kan bli bätte då.
sen stressar jag såååå otroligt mycket i onödan så det är ju inte så konstigt att min hy inte mår bra men allt har sin vädning och det är bara att vänta på det där lilla miraklet tills dagen man får underbar hy igen haha.
Men nu är det dags att sova för imon är det upp tidigt till skolan så ni får ha det så bra så hörs vi kanske imon!
Godnatt :)

Likes

Comments