Header

Jag har börjat träna på gym. Jag trodde inte att jag gillade att gå på gym. Men nu har jag förstått att jag gillar det JÄTTEMYCKET. Speciellt när man har en go vän att gå dit med. Att hålla igång kroppen gör gott för mitt psyke. Jag blir gladare och mer energisk! 🖒👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner mig som ett vrak för tillfället. Har för mycket inre stress. Vill krypa under jorden ett tag.

Försöker göra ett armband. Det är väldigt pilligt!

I lördags klädde jag upp mig i vit skjorta inför servering.

Likes

Comments

I fredags var vi bjudna på musikalen The Book of mormon i Stockholm. Den var väldigt bra gjord, underhållande och rolig.

Stockholm är så himla fint med alla sina karaktäristiska byggnader. Vi var där från fredagen till lördagen med Henriks föräldrar, bror och hans flickvän. Så himla mysigt.

På söndagen pysslade jag en del. Jag har börjat på en vit halsduk och så har jag flätat korgar av reklamblad som jag sprayat i guld.

Likes

Comments

Äntligen är den beställd. En fotobok med bilder från när vi bodde i Spanien.

Eftersom både min och Henriks familj kom och hälsade på oss har vi nu fått riktigt fina minnesbilder.

​Andra saker jag har beställt är en bok om stickning och stickor. Inte så svårt att lista ut vad jag ska börja med? Beställde också en guldspray eftersom jag är galen i guld och mässing! Längtar till dessa saker kommer!

Likes

Comments

Under veckan har jag jobbat med en sexårsgrupp.

Det har varit otroligt lärorikt att få leda en grupp av olika individer och personligheter. Jag har fått planera deras dagar, vilket var helt nytt för mig. Och jag som vanligtvis har svårt att lära mig namn, lärde mig allas namn första dagen. Jag hoppas att jag får träffa dem igen. Saknar dem redan!

Jag har varit väldigt kluven den senaste tiden. Jag vet att jag vill utbilda mig, men jag har haft svårt att bestämma mig till vad. Desto mer jag har jobbat med barn känner jag dock att det är det jag vill göra, eftersom jag tycker det är så himla kul. Och det lutar åttio procent till att jag kommer att söka till förskollärarprogrammet i Karlstad hösten 2017.

Likes

Comments

I onsdags och igår arbetade jag extra som vikarie på en förskola för första gången. Det var full fart. Jag hann inte få en introduktion innan jag började, men igår morse fick jag det. Det var kul att umgås med barnen och jag trivdes bra med personalen. Jag lärde mig namnen på barnen fortare än jag trodde! Och jag ser fram emot nästa gång jag får träffa dem.
Nu arbetar jag alltså på tre olika jobb. Jag har lovat mig själv att inte stressa sönder som jag gjort tidigare när jag haft flera jobb. Blir det för mycket måste jag säga nej. Men än så länge är det roligt.

Idag jobbar jag på hotell, och på lördag är det öppet hus på stenebyskolan i dals långed. Så dit tar jag med mig Henrik för att kolla in hur det är! (Bilderna är från djurparken i Benidorm.)

Likes

Comments

Bleker utväxten och passar Nelson. Katterna är inte förtjust i honom. Ikväll blir det jobb. 

Likes

Comments

Jag har jobbat en hel del denna veckan och har även blivit uppbokad på några jobbdagar kommande vecka. Det är förstås jättebra. Jag hoppas även att jag snart kan få prata med den ansvariga på förskoleenheten så att jag kan skriva upp mig som vikarie där. Just nu jobbar jag extra på två hotell, men jag skulle även vilja prova på att jobba på förskola då jag funderar på att utbilda mig till förskollärare till hösten. Det är dock skönt att kunna arbeta ihop pengar över huvud taget så att jag kan finansiera min kommande utbildningstid och slippa att behöva ta studielån.

Likes

Comments

En efterrätt som är mums och samtidigt hälsosam!
Blanda hallon, grekisk yoghurt, honung och lite lite lime. Häll upp i glas och strö över lite florsocker på toppen. Jättegott.

Likes

Comments

På Fredagar har vi en tradition. Vi lagar en lyxig/extra god maträtt. Den här veckan fick vi flytta på middagen till idag (torsdag) eftersom vi båda jobbar imorgon. Vi lagade ihop vegetariska hamburgare med pommes frites. Alla delar är gjorda från grunden. I hamburgesmeten hade vi i rödbetor och olika bönor,

Till efterrätt ska vi äta paj med vaniljsås.

Likes

Comments