Bleker utväxten och passar Nelson. Katterna är inte förtjust i honom. Ikväll blir det jobb. 

Likes

Comments

Jag har jobbat en hel del denna veckan och har även blivit uppbokad på några jobbdagar kommande vecka. Det är förstås jättebra. Jag hoppas även att jag snart kan få prata med den ansvariga på förskoleenheten så att jag kan skriva upp mig som vikarie där. Just nu jobbar jag extra på två hotell, men jag skulle även vilja prova på att jobba på förskola då jag funderar på att utbilda mig till förskollärare till hösten. Det är dock skönt att kunna arbeta ihop pengar över huvud taget så att jag kan finansiera min kommande utbildningstid och slippa att behöva ta studielån.

Likes

Comments

En efterrätt som är mums och samtidigt hälsosam!
Blanda hallon, grekisk yoghurt, honung och lite lite lime. Häll upp i glas och strö över lite florsocker på toppen. Jättegott.

Likes

Comments

På Fredagar har vi en tradition. Vi lagar en lyxig/extra god maträtt. Den här veckan fick vi flytta på middagen till idag (torsdag) eftersom vi båda jobbar imorgon. Vi lagade ihop vegetariska hamburgare med pommes frites. Alla delar är gjorda från grunden. I hamburgesmeten hade vi i rödbetor och olika bönor,

Till efterrätt ska vi äta paj med vaniljsås.

Likes

Comments

Arktis är hyperaktiv ena stunden och dödstrött andra.

Likes

Comments

Luna tycker det är jobbigt med en energirik kompis.

Likes

Comments

Den senaste tiden har vi provat på att baka olika bröd. Vi bestämde oss för när vi var i Spanien att när vi kommer hem till Sverige får vi inte köpa mjukt bröd utan vi ska baka vårt eget, och det har vi hållit på än så länge. Det har vi bestämt mest för att vi tycker det är roligt att baka, men också för att vi då vet vad som är i brödet och att det är kul att testa olika varianter, De här frallorna jag bakade idag gick supersnabbt att göra. Jag gjorde om receptet lite så som jag gillar. Jag tycker det är gott med aprikoser i bröd till exempel så det hackade jag ner. 

Det är lite vardagslyx att servera sitt eget bröd till kvällsmaten tycker jag. 

Likes

Comments

Idag följde jag med Lina, min vän från Litauen, för att fixa ett svenskt ID-kort till henne. Hon har nu äntligen fått sitt svenska personnummer efter att hon jobbat här i Sverige i snart två år. När en (som Lina) bor i Sverige utan att kunna ange ett svenskt personnummer blir saker ofta krångliga och komplicerade. Så detta var efterlängtat!

Likes

Comments

Katter är något av det bästa som finns. 

Likes

Comments

Detta är vår nya lilla plutt.

Härom dagen kom jag på att jag inte har tagit en enda bild på Arktis med systemkameran, vilket är dumt för han växer ju så fort!

​Så det får vi bättra oss på. Det är så roligt att ha fina bilder från systemkameran. För då kan man framkalla dem till stora tavlor senare om man vill. Jag beställde en stor poster på Luna nyligen som jag fotade för cirka ett år sedan och ramade in. Så snyggt och kul att ha på väggen! Jag har tänkt göra en fotobok från Spanien också. Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska klistra in bilder själv eller om jag ska göra en fotobok på internet. Foton är hursomhelst väldigt viktigt för mig. Allt ska fotas och minnas!!

Likes

Comments