Header

Det här med att välja vad man vill jobba med i framtiden är svårt. Eftersom att jag inte kan bestämma mig för vad jag vill göra så har jag sökt in till flera olika utbildningar inför hösten. Förskollärare och webbutvecklare på universitet. Redovisningsekonom, ett textilprogram och ett smyckestillverkningsprogram på yrkeshögskola. Jag har funderat och funderat, men jag har fortfarande inte bestämt mig! Jag hoppas att jag får mer klarhet i mitt huvud när jag har fått antagningsbeskeden!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här norska skogskatt- och ragdollblandningen är sju månader. Arktis och Luna är nästan varandras motsatser. Arktis är otroligt avslappnad både med oss och med gäster. Han är fortfarande en kattunge så han har mycket energi, för att i nästa stund sova som en stock.

Arktis är otroligt tillgiven. Han sover tätt intill mitt huvud varje natt. Han hälsar jamande och strykandes kring benen när jag kommer hem, och var jag än går i lägenheten så följer Arktis efter. Han är också listig och smart. Jag har lärt honom att sitta på kommando och nästan att ligga. Han listar också ut olika tricks för att få tag på saker han vill ha, och för att komma dit han vill. Ofta gör han något som jag och Henrik blir förundrade över, eller något roligt som vi skrattar åt.

De här två katterna förgyller livet. De lyser upp alla dagar med sin kärlek, söthet och sina roliga påhitt. Trotts allt katthår, kattsand utanför kattlådan och trasiga blomkrukor så skulle jag aldrig välja att leva utan dem.

Likes

Comments

Luna är en tvåårig norsk skogskatt/maine coon. Hon har en känslig personlighet och reagerar starkt på förändringar. Därför behöver hon mycket trygghet och stabilitet. Luna är också en liten diva. Hon ligger ofta ståtligt i sin fåtölj med tassarna i kors, och det mesta ska också ske på hennes villkor. 

Luna har ofta mått dåligt då hon har drabbats av kräkningar. Detta har lett till uttorkning, viktminskning och trötthet. Efter många veterinärbesök har veterinären nu konstaterat att hon är allergisk mot proteinet i kattmat. Därför äter hon nu endast foder för hyperallergiska katter. Den senaste månaden med endast detta foder har gjort henne mycket friskare. Det är så skönt att se att hon äntligen mår bättre nu, och att hon har fått tillbaka sin vanliga personlighet.

Jag tänkte att jag skulle göra en beskrivning av båda våra katter. Vet inte riktigt varför, bara kände för det. Kan inte hjälpa att jag är en cra

z

y cat lady.

Likes

Comments

Idag har jag haft fotosession med Melissa som modell. Här visar hon upp halsduken jag stickade.

Mitt hemgjorda månarmband.

Fotade även korgen jag har gjorde av reklampapper.

Likes

Comments

Jag har börjat träna på gym. Jag trodde inte att jag gillade att gå på gym. Men nu har jag förstått att jag gillar det JÄTTEMYCKET. Speciellt när man har en go vän att gå dit med. Att hålla igång kroppen gör gott för mitt psyke. Jag blir gladare och mer energisk! 🖒👌

Likes

Comments

Känner mig som ett vrak för tillfället. Har för mycket inre stress. Vill krypa under jorden ett tag.

Försöker göra ett armband. Det är väldigt pilligt!

I lördags klädde jag upp mig i vit skjorta inför servering.

Likes

Comments

I fredags var vi bjudna på musikalen The Book of mormon i Stockholm. Den var väldigt bra gjord, underhållande och rolig.

Stockholm är så himla fint med alla sina karaktäristiska byggnader. Vi var där från fredagen till lördagen med Henriks föräldrar, bror och hans flickvän. Så himla mysigt.

På söndagen pysslade jag en del. Jag har börjat på en vit halsduk och så har jag flätat korgar av reklamblad som jag sprayat i guld.

Likes

Comments

Äntligen är den beställd. En fotobok med bilder från när vi bodde i Spanien.

Eftersom både min och Henriks familj kom och hälsade på oss har vi nu fått riktigt fina minnesbilder.

​Andra saker jag har beställt är en bok om stickning och stickor. Inte så svårt att lista ut vad jag ska börja med? Beställde också en guldspray eftersom jag är galen i guld och mässing! Längtar till dessa saker kommer!

Likes

Comments

Under veckan har jag jobbat med en sexårsgrupp.

Det har varit otroligt lärorikt att få leda en grupp av olika individer och personligheter. Jag har fått planera deras dagar, vilket var helt nytt för mig. Och jag som vanligtvis har svårt att lära mig namn, lärde mig allas namn första dagen. Jag hoppas att jag får träffa dem igen. Saknar dem redan!

Jag har varit väldigt kluven den senaste tiden. Jag vet att jag vill utbilda mig, men jag har haft svårt att bestämma mig till vad. Desto mer jag har jobbat med barn känner jag dock att det är det jag vill göra, eftersom jag tycker det är så himla kul. Och det lutar åttio procent till att jag kommer att söka till förskollärarprogrammet i Karlstad hösten 2017.

Likes

Comments

I onsdags och igår arbetade jag extra som vikarie på en förskola för första gången. Det var full fart. Jag hann inte få en introduktion innan jag började, men igår morse fick jag det. Det var kul att umgås med barnen och jag trivdes bra med personalen. Jag lärde mig namnen på barnen fortare än jag trodde! Och jag ser fram emot nästa gång jag får träffa dem.
Nu arbetar jag alltså på tre olika jobb. Jag har lovat mig själv att inte stressa sönder som jag gjort tidigare när jag haft flera jobb. Blir det för mycket måste jag säga nej. Men än så länge är det roligt.

Idag jobbar jag på hotell, och på lördag är det öppet hus på stenebyskolan i dals långed. Så dit tar jag med mig Henrik för att kolla in hur det är! (Bilderna är från djurparken i Benidorm.)

Likes

Comments