Header

Äntligen är den beställd. En fotobok med bilder från när vi bodde i Spanien.

Eftersom både min och Henriks familj kom och hälsade på oss har vi nu fått riktigt fina minnesbilder.

​Andra saker jag har beställt är en bok om stickning och stickor. Inte så svårt att lista ut vad jag ska börja med? Beställde också en guldspray eftersom jag är galen i guld och mässing! Längtar till dessa saker kommer!

Likes

Comments

Under veckan har jag jobbat med en sexårsgrupp.

Det har varit otroligt lärorikt att få leda en grupp av olika individer och personligheter. Jag har fått planera deras dagar, vilket var helt nytt för mig. Och jag som vanligtvis har svårt att lära mig namn, lärde mig allas namn första dagen. Jag hoppas att jag får träffa dem igen. Saknar dem redan!

Jag har varit väldigt kluven den senaste tiden. Jag vet att jag vill utbilda mig, men jag har haft svårt att bestämma mig till vad. Desto mer jag har jobbat med barn känner jag dock att det är det jag vill göra, eftersom jag tycker det är så himla kul. Och det lutar åttio procent till att jag kommer att söka till förskollärarprogrammet i Karlstad hösten 2017.

Likes

Comments

I onsdags och igår arbetade jag extra som vikarie på en förskola för första gången. Det var full fart. Jag hann inte få en introduktion innan jag började, men igår morse fick jag det. Det var kul att umgås med barnen och jag trivdes bra med personalen. Jag lärde mig namnen på barnen fortare än jag trodde! Och jag ser fram emot nästa gång jag får träffa dem.
Nu arbetar jag alltså på tre olika jobb. Jag har lovat mig själv att inte stressa sönder som jag gjort tidigare när jag haft flera jobb. Blir det för mycket måste jag säga nej. Men än så länge är det roligt.

Idag jobbar jag på hotell, och på lördag är det öppet hus på stenebyskolan i dals långed. Så dit tar jag med mig Henrik för att kolla in hur det är! (Bilderna är från djurparken i Benidorm.)

Likes

Comments

Bleker utväxten och passar Nelson. Katterna är inte förtjust i honom. Ikväll blir det jobb. 

Likes

Comments

Jag har jobbat en hel del denna veckan och har även blivit uppbokad på några jobbdagar kommande vecka. Det är förstås jättebra. Jag hoppas även att jag snart kan få prata med den ansvariga på förskoleenheten så att jag kan skriva upp mig som vikarie där. Just nu jobbar jag extra på två hotell, men jag skulle även vilja prova på att jobba på förskola då jag funderar på att utbilda mig till förskollärare till hösten. Det är dock skönt att kunna arbeta ihop pengar över huvud taget så att jag kan finansiera min kommande utbildningstid och slippa att behöva ta studielån.

Likes

Comments

En efterrätt som är mums och samtidigt hälsosam!
Blanda hallon, grekisk yoghurt, honung och lite lite lime. Häll upp i glas och strö över lite florsocker på toppen. Jättegott.

Likes

Comments

På Fredagar har vi en tradition. Vi lagar en lyxig/extra god maträtt. Den här veckan fick vi flytta på middagen till idag (torsdag) eftersom vi båda jobbar imorgon. Vi lagade ihop vegetariska hamburgare med pommes frites. Alla delar är gjorda från grunden. I hamburgesmeten hade vi i rödbetor och olika bönor,

Till efterrätt ska vi äta paj med vaniljsås.

Likes

Comments

Arktis är hyperaktiv ena stunden och dödstrött andra.

Likes

Comments

Luna tycker det är jobbigt med en energirik kompis.

Likes

Comments

Den senaste tiden har vi provat på att baka olika bröd. Vi bestämde oss för när vi var i Spanien att när vi kommer hem till Sverige får vi inte köpa mjukt bröd utan vi ska baka vårt eget, och det har vi hållit på än så länge. Det har vi bestämt mest för att vi tycker det är roligt att baka, men också för att vi då vet vad som är i brödet och att det är kul att testa olika varianter, De här frallorna jag bakade idag gick supersnabbt att göra. Jag gjorde om receptet lite så som jag gillar. Jag tycker det är gott med aprikoser i bröd till exempel så det hackade jag ner. 

Det är lite vardagslyx att servera sitt eget bröd till kvällsmaten tycker jag. 

Likes

Comments