Så er jeg netop hjemvendt fra en rigtig fantastisk tur i Budapest. Jeg har aldrig været der før, men blev anbefalet det af et par venner. Og nu kan jeg anbefale denne dejlige by til jer! Nøøøj hvor er der skønt, flot og BILLIGT. Jeg fik shoppet en masse og fik spist lækkert mad. Budapest er kendt for sine michelin restauranter som koster det samme som en normal cafe herhjemme. Det kan helt klart anbefales! Se billeder her


Her ses den flotte bro der går mellem Buda og Pest. Rigtig smuk om aftenen!

​Her ses det fantastiske termal bad i byen. simpelthen en dejlig oplevelse og noget man skal sætte en hel dag af til. En kæmpe pool af varmt vand fra den dybeste og varmeste kilde i Budapest. Inde i de gule bygninger er der dampbad, sauna og en masse andre lækre ting. FANTASTISK

Budapest kan helt klart abefales! Både billigt at tage derhen og leve der <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mørkt udenfor, dårligt og koldt vejr.. Dette kan faktisk føre til en vinterdepression. Kender i det når man vågner om morgenen og slet ikke orker at rejse sig, at man går rundt hele dagen og er lidt trist, men man ved egentlig ikke hvorfor. Det oplever jeg stort set hver eneste vinter. Efterhånden har jeg lært mig selv hvad der kan hjælpe mig i bedre humør, når vinteren står om hjørnet, samt når jeg bare føler mig stresset og i dårligt humør. Disse råd kan selvfølgelig også bruges hvis man lider af stress, depresstion eller dårligt humør hele året rundt.

Her er mine 5 BEDSTE råd

- Rosenrod! Det er ikke et lægemiddel, derimod et helseprodukt som kan købes i pilleform, hvor man skal tage 1-2 piller om morgenen, og så går ens dag virkelig meget bedre! Jeg elsker denne pille, og har aldrig forstået hvordan en enkel pille bestående af urter kan gøre sådan en stor forskel. Rosenrod siges at berolige nervesystemet og en masse andre positive ting i forhold til stress, dårligt humør og depression.
Læs mere HER

- Forkæl dig selv! Sæt noget dejligt musik på, gå i karbad, læg en ansigtsmaske, tag neglelak på. Gør alt muligt lækkert for at forkæle dig selv

- Motion! Ikke begynd at overtræne, men gør hvad du kan overskue. Overtræning kan også påvirke din stress eller depression negativt. GÅ TURE, det virker. Det jeg gjorde var at i stedet for at træne, så satte jeg mig et mål for at gå en tur på mindst 5 km hver dag. Jeg fandt nogle lækre steder at gå, og fandt noget dejligt musik eller sjove podcast jeg kunne gå og lytte til.

- Mad! Ja selvfølgelig skal du spise sundt.. MEN det er helt okay at spise en is, hvis det er det man har haft lyst til hele dagen. Du skal følge din mave fornemmelse og gøre lige hvad du har lyst til. Det er det du bliver gladest af i længden, og du må IKKE have dårlig samvittighed. Du er god nok!

- Sov sov sov sov, og atter sov. Dårlig søvn kan godt være med til at bringe dig i dit dårlige humør. Sørg for at gå tidlig nok i seng, så du får mindst de 8 timer som man skal have. Og læg telefonen væk inden du skal sove. ikke surf rundt på internettet en halv time inden du lukker øjnene, da dette påvirker din søvn. Læs et par sider i en bog eller hør noget roligt musik.

Håber at i kunne bruge noget af det jeg har skrevet. Mange hilsner her fra

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her er de 6 bedste produkter som jeg har opdaget i 2017. De er virkelig gode, så tag et kig på dem! Jeg har lavet et blogindlæg om den lækre selvbruner fra Vita liberata, som i kan gå ind og tage et kig på. Men skriv en kommentar her under, hvis jeg skal lave et blogindlæg om nogle af de andre produkter.
Håber at 2018 byder på nogle flere opdagelser for mig, vi ses!  

Likes

Comments

Contains affiliate links

Verdens bedste selvbruner?

Jeg var også en smule skeptisk i starten da jeg hørte om dette produkt, da jeg har forsøgt mig med et hav af dårlige selvbrunere før i tiden. men jeg måtte bare have fat i den for at se om det dog kunne passe... OG nu har jeg endelig fundet den absolut bedste selvbruner. Den er fra mærket Vita Liberata og koster 349 kr. JA det er dyrt for en selvbruner, men det er pengene værd! Den holder hele 2-3 uger! Det er jo helt vanvittigt. Den er parabenefri, parfumefri, alkoholfri, økologisk og LUGTFRI... Hvem har ikke lige drømt om en lugtfri selvbruner? jeg har i hvert fald. Og ja den holder i 2-3 uger.. Jeg har nu haft den på i 2 uger og den kan stadig ses. Det gode ved den selvbruner er at den går i et af sig selv. Der kommer ikke pludselig nogle grimme pletter og plamager rundt omkring, men den forsvinder bare langsomt. Ud over det er denne selvbruner også utrolig drøj i brug. jeg har påført den 4 gange på hele min krop, og der er stadig mere en halvdelen tilbage i flasken. Jeg ELSKER dette produkt.
Jeg fik desværre ikke taget nogle før og efter billeder i denne omgang, men hvis jeg husker det næste gang, kan det være der kommer et blogindlæg mere om dette vidunder.

Likes

Comments