Åt frukost med Carl innan han skulle iväg. Gick å la mig igen efter det och har sovit större delen av dagen. Men fick mig ett ryck och gick till gymmet.

Träningsmusik va Eminems nya platta, Im in love! Nu ska jag snart ner i tvättstugan 😴

👋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bild från gymmet. Redan arbetsskadad, undrar dock hur dom tänkte där? 👆

Fredag imorgon, blir nog en lugn helg. Min bästis från Lund ringer nog på dörren vilken minut som helst. Fått städat å sånt idag, skönt inför besök att ha rent och fint här hemma.

🖖

Likes

Comments

Igår va jag, mamma och hennes man på handledarkurs, skrev in mig på trafikskolan och köpte böcker. Mamma gav mig ett körkortspaket i julklapp ❤️😢🙌

Fick nya kläder på praktiken idag, ett par byxor i tjejmodell, så mycket skönare än de för killar. Lite reklamtröjor med. Ska bli så skönt att känna sig bekväm i kläderna på jobbet.


Köpte även ett par trådlösa små hörlurar idag, som jag kan ha både på jobbet och på gymmet, grymt ljud.

Katterna har bitit sönder två par hörlurar denna månaden så dessa kommer gömmas när dom inte används.

Denna goding är skyldig till de mesta här hemma just nu. Glömt hur det är att ha kattunge, men som tur är så är han otroligt mysig och fin liten katt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har sån irritation i kroppen efter att ha varit inne på skolan 3 dagar. Det är verkligen nollkoll hej kom och hjälp mig nivå. Man får olika svar på samma fråga som bara kan ha ett svar. Tycker en skolgång ska vara klar och tydlig och göra det så enkelt som möjligt för alla inblandade att förstå vad som gäller och inte, men nej. Inte ens på en vuxenutbildning klarar man av det. Blir så trött, ska bli skönt att jobba imorgon igen.

Kan inte förstå hur snabbt detta året har gått. Skönt att det snart är över, har varit rätt jobbigt år även om mycket har varit bra också. Nästa år vill/ska jag ta körkort och förhoppningsvis bli anställd där jag gör min praktik. Hade varit drömmen!

Kom iväg till gymmet idag, win. Ska nog försöka äta något innan jag går och lägger mig.

👋

Likes

Comments

Fick fullpott på certifikat kursen i säkra lyft. Hade betygssnack om måleri 1 och 2 idag. Fick ett C och ett B. Helt okej betyg, har dock blivit betygsatt på saker som inte va betygsgrundande.
Lite orättvist. Men men det blir säkert bra.

Har städat sen jag kom hem, sitter i soffan med min farbror. Har precis ätit middag och nu kollar vi Spider-Man: Homecoming och dricker kaffe.

👋

Likes

Comments

Varit inne i skolan idag på Allmän Ställnings utbildning. Det är jobbigt att sitta still en hel dag och speciellt då de är dålig ventilation. Fick 4 poäng ifrån fullpott vilket innebär att jag får ett certifikat på denna kursen efter jul. Känner mig nöjd.

Imorgon är det Säkra Lyft och på torsdag HLR. Allt för att göra än bättre på och för arbetsplatsen.

Det har varit en rätt mild dag i Göteborg men det har blåst otroligt mycket, blev så himla kall på vägen hem. Tog en tur med en vän i några affärer efter skolan.

Innan jag tog bussen hem såg jag hur Juligt dom gjort på Gustav Adolfs Torg, de två första bilderna är där ifrån. 3:e bilden är på min ytterdörr, hjärtat fick en grankvist och en liten God Jul skylt.

Sovit sen jag kom hem, otroligt skönt. Nu ska jag somna om tänkte jag.

👋

Likes

Comments

Vissa dagar är det en sak man bara måste göra. Ta hand om hyn, kroppen och sinnet. Ansiktsmask är det bästa jag vet, att känna hur hyn är fräschare och fuktigare.

Har nästan blivit lite manisk med ansiktet det senaste, man får inte glömma att man ska vara försiktig med sin hy.

Har massor av oljor och krämer men man måste rengöra på djupet med. Viktigt att komma ihåg, lätt att glömma.

👋

Likes

Comments

Läkaren tog massa tester, EKG bl.a. tog ca 1 h hos läkaren. Dom skulle höra av sig när dem fått svar och så ska jag få träffa psykolog för att se om det kan vara någon form av kombination som ligger bakom. För alla tester brukar vara bra, blodtryck allt sånt.

Praktiken gick bra, mycket småpill nu mot slutet. Vid 3 tiden slutade vi, då bjöd chefen på våffla med glass. Dröm!

Gelaterian i Göteborg är verkligen guld när det kommer till glass. Dom gör allt själva och använder sig av ekologiska mejeriprodukter vilket är en stor bonus!

Nu ska jag hem och tvätta. Får se om jag orkar dra en sväng till gymmet sen. Hade varit skönt.

Ska in till skolan nu tisdag-torsdag, en del kurser som är bra att ha. HLR, säkra lyft och ställning bland annat. Får se hur det blir.

Hörs senare
👋

Likes

Comments

Har sålt grejer på loppis idag med. Jag och mamma har haft det mysigt och tjänat ihop en del pengar vilket är kul med tanke på att jag lika gärna kunde slängt grejerna.

Blev väldigt kall idag, haft ont i huvudet större delen av eftermiddagen. Nu kikar jag på senaste Spider-Man filmen.

Bilden beskriver större delen av eftermiddagen och kvällen. Min Albus.

Läkartid imorgon, hoppas få någon hjälp. Mamma följer med, kan behöva stödet. Sen är det praktik. Tisdag och onsdag ska jag in till skolan. Men nu ska jag försöka ta de lugnt.

👋

Likes

Comments