Både min dator och min mobil har varit ner eller internet har inte funkat inte hemma eller ute.
Men här nere kommer en bildbomb från tiden
Ni inte fått inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni troligen redan vet så var det en lång morgon men efter en tur till willys och parken blev allt bättre förberett lite blogg inlägg och även fixat min egen dator då jag lånar Mammas just nu :)

Jag lagade inte mat idag då jag var upptagen med min dator och sen har jag även fixat ordning till vecka 30 som det kommer att komma upp ett inlägg om här i veckan .

Det är så skönt att kunna chilla lite även om jag har mycket jobb framför mig.

Sen hoppas jag också få upp ett inlägg om att vara ung och ha glasögon.

I dag så lärde ida sig att göra en ny hundig grej, När vi kom till parken så var det två stora hundar där och när vi skulle gå in till parken så kom det en stor Schäffer då beslutade sig dom som var där innan att gå och det bara var lilla ida och stor hunden kvar den ville leka men han hål de sig på av stånd, Tills han kom fram till bänken och började gräva och äta på något då säger hans ägare att han ska gå då går ida dit och börjar slicka/äta på något och sen till vår förvåning började hon gräva och vi märkte att hon inte gjort det tidigare då hon inte riktigt visste vad hon gjorde och sen gick hon till ett nytt ställe och började gräva :)

 det kommer ut bilder senare i kväll :)

Likes

Comments

Vilken seg morgon allt började med att jag var vaken till 03,45 😒 jag hade planerat att kliva upp 6 men jag klev upp 11 allt jag kunde känna var ångest. Sen så hörde jag att mamma var hemma och hon hade knappt sovit i natt. Sen så gjorde jag sim alltid och gick till tian och tvättade ansiktet få hör jag hur mamma tar sista kaffet 😨😱 det jag inte hör är att hon gör nytt 😁 dagens nya schema är jobb på blogg material och gosa med Ida kanske ta en tur till parken. Idag tror jag att jag ska laga mat oxå det ska bli såååå skönt. Hör får ni lite bilder på bla hästarna 😍❤️

Likes

Comments

Ortopeden skickade bara mig vidare så himla tråkigt att jag ska måsta vänta så länge :/

Vi åkte och hämtade ut mina glasögon och handlade på samma sväng och självklart efter som vi inte skulle stor handla och vi kan ha larmet på i bilen även om rutorna är nere så fick ida följa med så det var andra gången i parken.

Ända sen jag fick glasögonen har jag haft på mig dom och det är så himla skönt att inte ha ont i huvudet ögonen ska bara vänja sig nu . Jag damsugade hela "lägenheten" och diskat tre gånger idag och även tvättat två tvättar.

Planerna för imorgon är att jag ska upp vid 06 och jobba på lite sneare bloggmatrial. och även ta och gå till parken för hoppnings vis vid lunch så man kan ta en picknik. Mamma ska jobba så det blir jag och Ida.

Men ¨nu kommer en bild bomb från dagen :) första dagen med glasögon :) tyvär så hinner jag inte lägga in bilderna i rätt ordning :(

Likes

Comments

Nu sitter jag i hundparken med Ida och väntar på att mamma ska hämta oss. När hon gör det så ska jag på sjukhuset till en ortoped och sen ska vi tillbaka till parken. När vi kommer hem sen så ska jag städa mitt rum 😜

Likes

Comments