Header
View tracker

Några snaps från glöggrundan i torsdags😊

xo/elle

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Min kompis Jannica fyller 20 år idag så vi gjorde en tårta till henne som vi sedan kl 12 på natten uppvaktade henne med:)xo/elle

Likes

Comments

What I have been doing this week :)


xo/elle

Likes

Comments

På onsdag var vi till Serendi och kollade på beerpong tillika som vi njöt av pommes och en del av oss vin :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har dagen änttligen kommit då jag köpt en ny dator så nu hörni skall jag ta tag i bloggandet igen ;)Bild på mig och Karolina från i onsdags!


xo/elle

Likes

Comments

hejjsan

Var på fredagen till gigantti och köpte den senaste iPhonen till mig, dvs 7 plus. Köpte den i 256gb så nu har jag det största minnet iaf så det borde väl räcka, hoppas jag😉

Skriver mer en annan gång, måste fortsätta läsa offentligrätt🙂

xo/elle

Likes

Comments

​Hejjsan

Det börjar väl vara ett tag sedan sist!

Tänkte berätta lite om hur mitt liv ser ut just nu. Det här året ser väl ganska mycket annorlunda ut än förra så det är väl bra med en life update här på bloggen också.

Just nu går jag på en folkhögskola där jag läser juridik ett år, tanken är att söka in till ett universitet i vår. Sökte in det här året också men kom inte in så detta är lite som ett mellanår men ändå inte eftersom jag ändå studerar. 

Jag trivs superbra i denna stad och det känns som att jag är hemma här, jag har fått många fina nya vänner och det känns super med en ny start så att säga. Alla ansikten var nya när jag började här så det var ju lite spännande med en ny stad, ny skola och nya människor men bra har det gått :)

Något annat som är kul är ju alla fester som man går på här, när jag fyllde 18 så var det liksom studentskrivningar och annat som gällde så man var liksom inte ute och ''njöt'' av att vara ung och fri. Nu när jag är 19 måste jag passa på då man fortfarande är ung och har chansen ;)


skall försöka börja updatera lite oftare nu då jag har en ''kämppis'' som kan vara lite som min personliga fotograf hahha.


xo/elle

Likes

Comments