Header

hejjsan

Var på fredagen till gigantti och köpte den senaste iPhonen till mig, dvs 7 plus. Köpte den i 256gb så nu har jag det största minnet iaf så det borde väl räcka, hoppas jag😉

Skriver mer en annan gång, måste fortsätta läsa offentligrätt🙂

xo/elle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hejjsan

Det börjar väl vara ett tag sedan sist!

Tänkte berätta lite om hur mitt liv ser ut just nu. Det här året ser väl ganska mycket annorlunda ut än förra så det är väl bra med en life update här på bloggen också.

Just nu går jag på en folkhögskola där jag läser juridik ett år, tanken är att söka in till ett universitet i vår. Sökte in det här året också men kom inte in så detta är lite som ett mellanår men ändå inte eftersom jag ändå studerar. 

Jag trivs superbra i denna stad och det känns som att jag är hemma här, jag har fått många fina nya vänner och det känns super med en ny start så att säga. Alla ansikten var nya när jag började här så det var ju lite spännande med en ny stad, ny skola och nya människor men bra har det gått :)

Något annat som är kul är ju alla fester som man går på här, när jag fyllde 18 så var det liksom studentskrivningar och annat som gällde så man var liksom inte ute och ''njöt'' av att vara ung och fri. Nu när jag är 19 måste jag passa på då man fortfarande är ung och har chansen ;)


skall försöka börja updatera lite oftare nu då jag har en ''kämppis'' som kan vara lite som min personliga fotograf hahha.


xo/elle

Likes

Comments

Var med familjen och bilade på veckoslutet, vi besökte bl.a. powerpark😊

xo/elle

Likes

Comments

Beställde några nya smink produkter här om dagen, loving the highlighter

xo/elle

Likes

Comments

hejhej

Tänkte att jag skulle köpt en macbook idag så att jag skulle kunna börja blogga igen som jag gjorde för tre år sedan då jag senast hade en skaplig dator. Bestämde mig istället för att vänta till typ september för då borde den nya macbook pron komma ut. Känns som att jag väntat i evigheter så tänkte därför att fuck it jag köper den gamla, men övertalada mig själv att vänta istället, även om jag HATAR att VÄNTA😜 Hoppas att den nya är värd att vänta på!

Skall försöka blogga ändå fast de blir mest mobil bilder.

xo/elle

Likes

Comments