Det går bra nu med att blogga Eleonora hihi. Jag sitter hemma och klockan är lite mer än 22.00. Idag har dagen gått väldigt snabbt. Kom hem runt 15.00, kollade på "Gossip Girl" och ja jag har sett serien innan men den är så bra så har börjat kolla om hihi men efter jag kollade på 2 avsnitt tror jag, så drog jag till J för vi skulle dra ner och träna. Först så kollade vi på tv, det gör vi alltid. Sedan så pratade vi lite eller lite och lite var det inte men det var mysigt. Efter ungefär 3h så drog vi och tränade och vi tränade i 1h och 40 minuter ungefär. Jag tyckte det var riktigt skönt faktiskt. Jag kom hem och såg att mamma inte mådde så värst bra så vi snackade lite, går inte in på det mer tyvärr. Duschade även eller det är klart man duschar efter man har tränat eller när man känner sig äcklig. Tog på min morgonrock och det är nog det bästa jag har gjort idag faktiskt. Det var så skönt !!! Men känner mig väldigt trött och behöver sömn tills imorgon för har prov i matte imorgon igen så godnatt så länge.

Jalla bye :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara säga förlåt för att jag inte har varit aktiv på bloggen på ett bra tag. Men skrev ett långt inlägg i söndags och jag skulle publicera det men allt bara försvann så blev rätt så sur så gick och la mig istället men jag ska verkligen försöka med flera inlägg per dag och försöka vara mer aktiv. Just nu ligger jag i sängen och har precis gjort klart det mesta jag skulle ha gjort idag. Har ungefär bara en inlämning som jag måste göra förd en ska lämnas in imorgon. Idag i skolan så har det varit både skratt men även en del tårar. Sen så har även A sovit hos mig och hon hjälpte mig att plugga för hade prov i biologi och hon är riktigt duktig när det väl gäller fysik osv. Så har gjort mitt prov och det gick helt okej faktiskt, trodde det skulle gå riktigt dåligt men det gick väldigt bra och min lärare sa att det såg bra ut så antar att jag blir godkänd i det ämnet eller hoppas på det iallafall. Jag ska nog göra klart min sista inlämning och så ska jag försöka slänga in ett inlägg innan jag lägger mig så puss så länge.

Likes

Comments

Det var ett tag sen ja, hihi. Har helt enkelt inte haft ork för att blogga om man säger så. Det har varit fullt upp för mig denna månaden. Jag har haft mycket i skolan och det har tagit död på mig så det ska bli skönt med höstlov. Men nu är det två veckor kvar i skolan och har typ 3 prov varje vecka, fast det bara är två veckor kvar men ah. Denna veckan har jag prov i biologi, spanska och matte. Klarade inte provet i matten så har omprov hihi. Så det är rätt mycket nu men det är bara att jobba på. Sen har jag även legat inne på akuten 2 gånger. Första gången så fick jag åka in på direkten och läkare fick ta hand om mig på direkten sen andra gången så var det ungefär samma men det var inte lika farligt utan fick sitta och vänta i ett väntrum tills en läkare kom, så hon tog blodprov och allt sånt men sen fick jag ett rum. Men nu sitter jag hemma och är riktigt jävla förkyld och har feber plus in hals tar död på mig. Så alla mina planer blir inställda om man säger så, det blir ingen träning för mig idag då. Det är ju aldrig mysigt att vara sjuk en då har jag lite mer tid för att plugga inför mina prov och göra mina inlämningar som ska lämnas in. Har pluggat i ungefär två timmar snart så ska nog gå upp och baka något och sen sätta mig och plugga igen. Men slänger in något inlägg lite senare

Likes

Comments

Det är en seg söndag för mig. Jag är hemma hos min mormor just nu och har varit här hela helgen, det har varit väldigt mysigt så det känns lite trist att åka hem till lilla Skövde faktiskt. Denna veckan har varit en sjukt jobbig vecka. Känner mig inte helt frisk heller men jag måste till skolan för vill inte missa så mycket nu. Jag har börjat bli sjuk rätt så ofta den senaste tiden vilket är rätt så synd eftersom man missar mycket i skolan och det blir bara jobbigt sen för då får du sjukt många läxor, man ligger efter i alla ämnen typ. Det som har gjort det jobbigt är att det har varit så mycket utanför skolan. Det finns bara så äckliga människor i den här världen och man ska verkligen inte lita på alla för man kommer bara bli sårad i slutändan. Så saker som har hänt utanför skolan har gjort det bara jobbigare i skolan denna veckan och det kommer fortsätta såhär ett tag till men man får hoppas det går över så snabbt som möjligt.  Så var försiktiga med alla runt om er, lita inte på alla är det jag vill säga för ni kommer bara bli sårade i slutändan och det tar tid att läka när man har blivit sårad. Jag ska nog åka hemåt snart för ska nog ut men vi hörs i nästa inlägg. 

Likes

Comments

​Ska man säga godmorgon eller godnatt? Klockan är 04.30 och jag har inte sovit. Problemet är den att det är skola imorgon och jag har inte ens fått 15 minuters sömn. Jag har börjat få problem med min sömn så kan inte sova något typ vilket gör att jag är sjukt trött och orkar inte göra något i tillexempel skolan. Detta gör det svårt för mig i skolan, det enda jag tänker på när jag har lektion är att jag bara vill hem och sova. Nu är jag inne på andra veckan i skolan efter sommarlovet och första veckan har varit skit för mig, har inte sovit något typ och har haft svårt att koncentrera mig på lektionerna plus vårt schema är väldigt dåligt. Idag har jag sju lektioner, jag börjar 08.00 och slutar 15.25 så jag har långa dagar och det sliter sjukt mycket på mig. Mellan varje lektion så har vi 5 minuter tills nästa lektion börjar men vi får väl se hur dagen i skolan kommer gå. Nu så är det dags för mig att fixa mig och sen dra till skolan. 

Likes

Comments

Ligger här i sängen och tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Jag ska lägga mig lite tidigare idag eftersom jag ska till sjukhuset imorgon för att återigen kolla upp min handled. Jag har tänkt mig att gå till skolan imorgon men jag har ju fortfarande febern kvar så vet inte hur det blir med det. Jag börjar 08.40 men ska till sjukhuset kl 09.00 så missar en lektion och sen vet jag inte hur långt tid det tar att undersöka, så kan missa 2 lektioner. Sen har vi bara språk,bild och musik efter. Våra musik och bildlektioner är väldigt jobbiga om jag får vara ärlig. Alla skriker och det är verkligen kaos. Så kommer inte klara av ljudet på de två sista lektionerna. Så det blir ju bara en lektion att gå på plus jag känner mig inte helt frisk heller. Inte bara att jag har febern kvar utan har fortfarande ont i halsen. Så får se vad som händer imorgon. Jag vill ju gå till skolan men jag är ju inte helt frisk så får som sagt vänta och se tills imorgon efter sjukhuset. Men jag ska gå och borsta tänderna och sen lägga mig. Så vi hörs i nästa inlägg. Godnatt!!

Likes

Comments

Jag har gosat ner mig i sängen, så jag ligger och njuter innan jag ska gosa ner mig lite mer. Jag har fortfarande febern kvar och min hals blir bara värre och värre. Har börjat att få en kraftig hosta så det är väldigt segt, för jag vill verkligen bli frisk nu. Så det blir ingen skola för mig imorgon heller, så missar ju provet vilket är lite synd. Men får ju en extra vecka att plugga, men jag har så många prov innan påsklovet så vill helst bara göra klart alla prov så snabbt som möjligt och vill inte skjuta fram proven. Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu men ville bara slänga in ett lite snabbt inlägg innan jag lägger mig. Men vi hörs imorgon. Godnatt

Likes

Comments

Jag sitter hemma och tänkte plugga lite. Vi har kemiprov imorgon men får se om jag ska gå till skolan. Jag har legat hemma med feber och svullen hals​ så har inte varit i skolan på de senaste dagarna. Det är väldigt segt att vara sjuk så vill verkligen bli frisk snart. Jag har ju även missat mycket i skolan så vill inte missa mer. Saknar även att gå till gymmet. Har inte varit där på 3 dagar, så tycker att lilla jag kan bli frisk. Men ska börja att plugga lite nu så hörs vi sen!

Likes

Comments