Hej alla fina!
Jag har verkligen hittat den mest perfekta klänningen! Hur snygg är den inte?? Klänningen är från Guess och är så nöjd! Jag älskar Guess klänningar de sitter alltid perfekt och är classy men sexiga samtidigt. Så är ni ute efter en snygg klänning är det dit ni ska gå.

Puss och kram//Ella <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello,

Sista dagen i LA spenderades med shopping på Rodreo drive och Santa Monica boulevard. Det var så vackert där som att gå i ett paradis! Skulle så kunna flytta hot någon gång i livet.

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Hello bejbs!
Nu är jag äntligen i vackra LA efter bara 3 flyg samt två förseningar från Hawaii.
Dagen har spenderats på Venice beach och Santa Monica. Vi har kollat butiker, ätit och mest njutit av atmosfären. Det är rätt kyligt hör dock endast 17 grader på dagen och ner mot 10 på kvällen så får bli att försöka hitta någon liten jacka som värmer lite.
Imorgon så ska vi till universalstudios så taggad!

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Egentligen gillar jag inte att kalla de löften riktigt eftersom för mig är det inte att jag måste utan mer något jag skulle vilja jobba på bli bättre på för min skull. Saker som skulle göra mig till en bättre människa. Det är inte så att jag måste nå alla målen i år och de kan ändras under åren de är mer som en riktlinje var mitt liv borde ta mig under åtet.

1: Bli mer hälsosam. Ja de är väl något vi skriver upp på vår lista varje år och hoppas att de händer varje år. Men mitt hälsosam är inte att bli fitspo utan de kan vara att jag väljer en smoothie till fika istället för den stora choklad kakan hehe... små steg genom de hela tänker jag.

2. Flytta hemifrån.
Ja vem vill inte de egentligen. Men i år känns de rätt jag ska flytta ut med min pojkvän. Jag vet inte riktigt när för det är lite andra grejer som ska falla på plats först men någon gång i år sker de iallafall. Jag är redo.

3. Plugga upp mina skolämnen. Jag har ett par ämnen som jag behöver plugga in bland annat matte för att i framtiden kunna söka in på en linjen och högskolan jag vill börja plugga på i framtiden. Jag tror dock inte att jag kommer söka in än för det är jag inte redo för men vill bli klar så jag iallafall kan när jag vill.

4. Resa. Vem vill inte resa egentligen? Det är ju det bästa som finns. Jag har redan börjat kika på lite resor hit och dit några långa och några korta så får vi väl se var de bär av i år. Förhoppningsvis till många olika ställen!

5. Vara glad och njuta. Det här är en av mina viktigaste mål och det är egentligen något jag bär med mig varje år för dehär målet går egentligen aldrig att uppfylla då du alltid kan bli bättre.
Jag som person kan vara rätt stressig och alltid se 10 steg fram om vad som ska hända vilket gör att jag lätt glömmer att se vad det är som händer här och nu. Och det är något jag vill bli bättre på.

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Aloha🌸

Ja precis som det står i rubriken så har jag spenderat dagen på safari! Sååå kul!!
När ni hör safari tänker ni säkert på öken och lejon det är inte riktigt de jag har spenderat dagen med att göra. Utan jag har kollat på valar! Livs levande fria knölvalar! Bara några 30 meter från den lilla gummi båten vi satt på.
Det är faktiskt så att Maui är känt för sina val turer under vinter och vår perioden eftersom att valarna under denna period simmar ner från Alaska hit för att para sig samt föda barn.
Vi var ute på vattnet i ca 2 timmar och vi såg verkligen massor med valar i vanliga fall brukar man inte se så många eftersom de kan vara under vatten från 5-20 min och inte är på ytan så mycket. Men av någon anledning så var det ett par som bara strosade runt på utan och gjorde massor med häftiga grejer så som att hoppa, rulla runt och sticks upp nosen. Ledarna på båten var också chockade att vi såg så många. Det ända som var lite synd var att jag blev åksjuk men det gick över rätt snabbt när vi kom i land igen.
Allt som allt blev det en riktigt lyckad dag. Vi gick även runt i staden och åt lite mat😘🙌🏼


Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Aloha🌸

Av någon anledning så har jag inte haft någon jul eller nyårs känsla i år. Kanske är det för att vi är i värmen och jag förknippar jul och nyår med mörker och kyla vem vet😂
Så eftersom att nyårs känslan låg på botten bestämde vi oss för att vandra runt och över en av de största kraterna på 14 km🙌🏼
Man lovar ju alltid att man ska bli mer hälsosam varje år så varför vänta när jag kan börja redan nu👌
Det var en rätt jobbig vandring då man först var tvungen att gå ner för berget för att sen gå över hela kraten och sedan upp för hela berget. Men det var riktigt bra träning skulle så göra om det!
När vi gick igenom kraten kunde man även se ånga pysa ut ur marken på vissa ställen.

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Aloha🌸

Idag har jag spenderat dagen på en svart strand😍
Stranden är naturligt svart eftersom sanden kommer från krossade lava stenar. Jag har tidigare varit på svarta stränder men det här var något annorlunda efter som sanden var rätt grov gjorde det att den nästan glittrade. Det var inget jag lyckades få med på bilderna dock... men de finns kvar i mitt minne iallafall☺️✨
Självklart passade jag och min syrra på att fota lite på stranden oxå så det är bara att vänta er mycket bilder på mig på strand kommande veckan😘🙌🏼✨

Min mamma är helt obsessed att kolla på sköldpaddor vi har genom alla år och på alla olika ställen i världen försökt se dem vi har åkt ut på båt turer och betalat för att komma in på ”toppen” snorkling stränder. Vi har kanske sett en under alla dessa år och tror ni inte att vi just idag på den här lilla okända stranden ser ca 5-10 stycken?!?! En till och med råkade krocka i mamma de var med andra ord bara 10 cm från oss?!?
Nu är mamma iallafall nöjd och vi har äntligen sett massa med sköldpaddor nu ör det bara valar kvar😅💕

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Aloha🌸

Idag har vi varit på en vulkan!😍
Vulkanen vi besökt idag är en speciell vulkan. Det är så att den inte är format som en trekant med top. Utan den exploderade för massa år sedan och det skapades som en urholkning med flera krater i och den är enorm så de har till och med byggt en national park runt. I den här parken finns det massor att göra allt från att gå i gamla lava tunnlar till tracking till att se riktig lava då vulkanen fortfarande är väldigt aktiv.

De vi hann med att göra idag var först att gå igenom dessa enorma tunnlar som går genom berg och under marken det var där det en gång i tiden forsat massa med lava var sjukt coolt då de inte lyst upp så mycket. Vi gick en kort vandringsled på ca 2 km oxå och kolla lite på naturen. Vi valde att inte ta den längre då min farmor var med och de blir lite långt för henne att gå men vi funderar på att ta det en annan dag😇
Efter det stanna vi till party litet thai ställe och åt sen hem och vila lite.

På kvällen åkte vi tillbaka för att se det riktigt coola!
På kvällen när solen har gått ner kan man nämligen åka till ett utsiktspunkt där man ser ner lite i en krat och då har möjlighet att se hur lavan puffar upp ur katten de ser ut som små mini explosioner så grymt coolt! Dock önska jag att jag kunnat komma närmre men av säkerhetsskäl så får man ej det😢


Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments

Aloha🌸

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat något och anledningen till det är för att vi haft så uselt internet på de boendet vi varit på och helt enkelt att vi varit ute och gjort så mycket saker hela tiden så har inte riktigt haft orken.

Kort om ”the big island”:
Vi ska bo på denna ön i ca två veckor första veckan har vi spenderat i en by som heter kona och nu har vi just anlänt på ställe nummer två som ligger utanför en by som heter vulcano anledningen till namnet är eftersom det ligger en vulkan här😅

I Kona så bodde vi i en jätte mysig lägenhet precis utanför stan tog bara 5 min och gå in till den om ens det. Dock crapy wi-fi (big diss)
Här har vi åkt runt till olika stränder som varit så vackra det är så coolt när de blåa vattnet möter svarta lava stenar😍
Vi firade även jul i Kona! Blev dock inte så stort firande vi gick ut och åt på en jätte mysig restaurang och bara spenderade tid med varandra.
Det coolaste vi gjorde var nog när vi åkte ut för att kolla på mantor!😍 det var så sjukt häftigt dock blev man iskall i vattnet efter ett tag och blev sjösjuk ett tag på båten påväg hem.

Ps: Jag lovar att uppdatera bättre på det här boendet (mycket bättre wi-fi )😘

Puss och kram//Ella <3

Likes

Comments