Glad lilla jul allesammans!
I morse tassade jag tillsammans med kisse ner till köket för att bli mött av alla vackra jul dekorationer, som mamma och pappa under natten satt lång tid på att placera runt i huset! <3 Denna dag har alltid varit speciell i vår familj, med många traditioner inpressade. Bland annat att hela familjen får öppna en kokosnöt tillsammans på kvällen och sedan njuta av den. Här kommer några bilder från just den delen :-)

Jag har även ett Snack-tips för alla dem som har en söt tand, men försöker att hålla sig hälsosamma: ”Green Dates” (i bilden ovan) som har smaken Licorice. Det är alltså dadlar som är doppade i lakrits pulver, och är 100% naturala. Ett väldigt nyttigt men gott snack!

Sådär annars har denna dag varit suverän! Morgonen startade med en familje brunch, gottgottgott, och att vi öppnade lite lilla-julklappar! Dagen fortsatte med att mamma och jag åkte till stan för lite julshopping. Fick även med mig hem min nya kamera som jag beställt! (Bilderna ovan är tagna med den) Aah är så nöjd. Nu på kvällen har vi myst till det med kokosbitar och snacks, och sitter frambänkade med Despicable me 3 i TV rutan. Ett sådant härligt avslut.

Ha en trevlig andra December!
Kisses&hugs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag tänkte jag bara göra ett snabbt och ett ganska gulligt inlägg. Jag och två andra har nämligen planterat i en burk som ett så kallat ”Slutet Ekosystem”.

Det vi gjorde var att fylla glasburken med krukgrus, jord, ett medel som var bra för växten blandat med vatten, sedan planterade vi ner växten (ingen aning vad den kallas) i myllan och satte på locket. När man gör ett slutet ekosystem är det viktigt att man stänger locket ordentligt och att växten får tillräckligt med solljus.

Det var jätte roligt att utföra detta experiment, och växten mår faktiskt väldigt bra ca två månader senare! Vi gjorde detta experiment i skolan i kursen Bi02, och det är definitivt en idé jag kommer att använda i framtiden!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hejsan, om det ännu är någon som fortfarande läser!
Tänk att det är sista sommarlovsdagen idag. Det känns som att jag har jobbat sönder hela sommarlovet. Jag är både taggad på att börja skolan, men också så tror jag att 2an kan bli en gnutta tråkig.

I Fredags tågade Dani och jag iväg till Seinäjoki, för att shoppa! Det blev en väldigt mysig dag, med frukost och lunch pauser där emellan. Dani är verkligen den man skall ta med om man skall köpa kläder, och vi fick faktiskt en hel hög plagg med oss hem. Vi åkte hem på eftermiddagen och spenderade resten av kvällen hos Dani. En PERFEKT dag.


Likes

Comments

Idag vaknade jag i tid för en gångs skull och hade en ljuvlig morgon med en god frukost och jag kände mig relativt pigg trots mina få sovtimmar. Det har varigt en lugn dag mest på grund av att det var periodbyte och den första lektionen brukar då vara ganska chill, men också för att 2orna har åkt iväg till Tyskland på klassresa och skolan är nästan tom på elever och lärare. Idag hade jag Psykologi, Engelska och Modersmål + en lektion musik. Jag har hittils tyckt om detta läseårs perioder därför att mina läseordningar har varit så pass lugna och utan mängder av inlämnings uppgifter och andra tråkigheter. Har kunnat ha lite fritid också hihi.

Efter skolan drog jag hem till Dani där vi inte gjorde något speciellt, mest bara pratade och myste som vanligt. Vi har bestämt oss för att vi skall börja läsa en bok tillsammans, vilket jag är väldigt exalterad över! När jag skulle åka hem fick jag en godispåse av honom, sicken söt kille jag har.

Klockan är nu 22: 23 och solen gick just ner, vilket betyder att jag är påväg i säng. Ha det!

puss

Likes

Comments

Hej! Idag är en sådan dag när jag har riktigt mycket lust att blogga en outfit bild, men såklart skall min telefon fortfarande vara på service.. typiskt alltså. Fick bli en bild av Dani och kisses första ordentliga möte istället <33

Gårdagen slog nog rekord på hur avslappnad jag har varit efter skolan! Det började med att jag hade en lugn skoldag med håltimme. Njöt av bussresan hem, för engångs skull.. och tog en lång varm dusch när jag kom hem. Tog av sminket och gick i mjukisklkäder hela kvällen. Bästa.

Just nu sitter jag i en av skolans soffor och njuter av min håltimme. Tisdag har blivit denna periods favorit dag, eftersom jag endast har Modersmål, Engelska och Musik. Åhh, det är väldigt avslappnande att komma hem och inte behöva stressa över att läxorna tar över ens liv.

Efter skolan stiger jag och D av vd Simhallen och gymmar en stund (+att vi tänkte belöna oss med en liten simtur hihi), och sedan sticker vi hem till mig och övar på Psykologi provet vi har på Torsdag. Hoppas ni har en bra dag!

Puss

Likes

Comments

ååh minnen... resan till London med mommo och moffa i September är nog en av mina av mina favorit resor hittils. Vi besökte massor med ställen och vandrade länge inne i stan. Imorgon sticker jag ner till huvudstaden på en vernissage (+ lite IKEA shopping) , så vi får hoppas att jag knäpper några bilder där, hihih.

Puss

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw