Idag vaknade jag i tid för en gångs skull och hade en ljuvlig morgon med en god frukost och jag kände mig relativt pigg trots mina få sovtimmar. Det har varigt en lugn dag mest på grund av att det var periodbyte och den första lektionen brukar då vara ganska chill, men också för att 2orna har åkt iväg till Tyskland på klassresa och skolan är nästan tom på elever och lärare. Idag hade jag Psykologi, Engelska och Modersmål + en lektion musik. Jag har hittils tyckt om detta läseårs perioder därför att mina läseordningar har varit så pass lugna och utan mängder av inlämnings uppgifter och andra tråkigheter. Har kunnat ha lite fritid också hihi.

Efter skolan drog jag hem till Dani där vi inte gjorde något speciellt, mest bara pratade och myste som vanligt. Vi har bestämt oss för att vi skall börja läsa en bok tillsammans, vilket jag är väldigt exalterad över! När jag skulle åka hem fick jag en godispåse av honom, sicken söt kille jag har.

Klockan är nu 22: 23 och solen gick just ner, vilket betyder att jag är påväg i säng. Ha det!

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag är en sådan dag när jag har riktigt mycket lust att blogga en outfit bild, men såklart skall min telefon fortfarande vara på service.. typiskt alltså. Fick bli en bild av Dani och kisses första ordentliga möte istället <33

Gårdagen slog nog rekord på hur avslappnad jag har varit efter skolan! Det började med att jag hade en lugn skoldag med håltimme. Njöt av bussresan hem, för engångs skull.. och tog en lång varm dusch när jag kom hem. Tog av sminket och gick i mjukisklkäder hela kvällen. Bästa.

Just nu sitter jag i en av skolans soffor och njuter av min håltimme. Tisdag har blivit denna periods favorit dag, eftersom jag endast har Modersmål, Engelska och Musik. Åhh, det är väldigt avslappnande att komma hem och inte behöva stressa över att läxorna tar över ens liv.

Efter skolan stiger jag och D av vd Simhallen och gymmar en stund (+att vi tänkte belöna oss med en liten simtur hihi), och sedan sticker vi hem till mig och övar på Psykologi provet vi har på Torsdag. Hoppas ni har en bra dag!

Puss

Likes

Comments

ååh minnen... resan till London med mommo och moffa i September är nog en av mina av mina favorit resor hittils. Vi besökte massor med ställen och vandrade länge inne i stan. Imorgon sticker jag ner till huvudstaden på en vernissage (+ lite IKEA shopping) , så vi får hoppas att jag knäpper några bilder där, hihih.

Puss

Likes

Comments

Jaddååe, nu var jag tillbaka igen! Livet rullar på som vanligt, dock ny skola nu då jag gått ut nian. Betydligt mycket mer läxor, och en lite stressigare vardag, men annars så går det bra. Jag började skolan först klockan 10.00 idag, vilket var skönt, hade ju en hel timmes extra sosvmorgon(!!). Vi hade också skolfotografering idag, får se hur bilderna blir om någon vecka, brukar vara väldigt taggad på fotograferingen men, jag vet inte, kände inget speciellt över det idag...

Efter skolan stack I, Moffa och jag till villan, där mommo väntade. Jag och I har suttit inlindade i varsin mysfilt och gråtit ögonen ur oss till filmen if i stay. Så SJUKT bra film. Resten av familjen lär nog dyka upp senare ikväll. Vi är alla exalterade över morgondagens program, alltså Villa avslutningen!

kyss

Likes

Comments

Skiddag var det idag, majoriteten av 9 åkte till Simpsiö, och resten stannade kvar i skolan. Jag skidade i några timmar med några kära små vänner. Behöver lite mer spännande i mitt liv just nu känner jag.
Nästa veckas Onsdag skall vi lämna in ansökan till gymnasier på papper, och nån gång efter sportlovet händer den gemensamma elev ansökan! So not ready...

/E

Likes

Comments

Nu ganska nyligen har Jonas Blue släppt en remix av låten Fast Car, och jag älskar den! Det blir till att jag automatiskt blundar och tänker på sommaren och alla framtida roadtrips med min lilla skrothög, haha.
/E


Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw