Allmänt

Har dom senaste dagarna gått och funderat på livet, att jag inte riktigt känner mig nöjd. Jag borde verkligen vara det, jag har en underbar man och fantastiska barn, ett fint hus och pengar. Varför är jag inte nöjd? Känns så otacksamt. Ni får ni inte tro att jag och Bobby har det dåligt eller att jag vill skilja mig från honom, för så är det absolut inte. Jag älskar honom och min familj över allt annat. Men som en klok vän sa till mig. Tänk allt som du varit med om de senaste åren och du har varit så stark hela tiden någon gång måste det komma i fatt dig. Det känns som jag tappat bort mig själv på vägen. Hur gör jag för att hitta mig själv igen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Billy, Attvaratvillingmamma, Bianca, Inredning, Viktnedgång, vardag

God kväll på er.
Denna dag började inte så bra. Jag hade en hemsk värk i magen i natt och sov bara två timmar så jag var så trött när barnen väckte mig. Bianca hade flera stora anfall, så när klockan var nio kände jag för att bryta ihop. Istället bestämde jag för att göra det här till en bra dag och bara ha kul med barnen. Billy ville jobba med morfar så morfar hämtade honom. Så bra för Billy att komma iväg och tänkta på något annat än tjuvar. Jag stängde av telefon och ägnade mig bara åt tjejerna, vi lekte, sjöng och läste. Därav inga bilder idag.
Till lunch kom farmor och vi åt tillsammans sen tog hon tjejerna och jag möte upp Bobby på kommunhuset för att ha möte med dem. De ville ha in några kompletteringar innan vi får börja. Åhh vad jag längtar efter att få inreda, känns så långt dit.

Vet ni, jag har bara 10kg kvar till min målvikt och jag har nått mitt första delmål, inte bara dåligt att ha ont i magen.
Kram

Likes

Comments

Billy, Inredning, Shopping

Jag tycker så synd om Billy just nu. Han är så rädd att vi ska få inbrott. Han har svårt att sova, han vill inte vara ute själv, i det rummet jag är är han, han förföljer mig som en skugga, tittar i fönstret hela tiden så det inte kommer någon, han pratar hela tiden om tjuvar. Det har varit så sen i helgen när han hörde morfar och Bobby prata med några som hade haft inbrott i våras. I natt hade han sin kusin Joline som sov över här och jag tänkte att det skulle vara bra så fick han något annat att tänka på. Men det slutade med att hon också blev rädd. Jag försöker aktivera honom, vi har spelat spel och ritat, men det är inte så lätt när man har två till vildingar som är helt galna och tar mycket tid. Ikväll gick det så långt att han sa att det var bättre om han inte fanns till för då skulle han inte vara rädd. Vad säger man då? Det gjorde så ont i mig. Vet inte hur jag ska göra för att han ska komma över denna rädsla. Är det någon som har något bra tips att dela med sig av skulle jag vara tacksam.

Jag var ju i MOS i måndags, det var nog sista gången på länge jag shoppade med tjejerna. Det var lite svettigt, men det blev billigt iallafall. Det kom fram en tvillingpappa och prata lite, så roligt med andra tvillingföräldrar som stannar och pratar. Här är det jag hann med och shoppa plus jeans till mig. Ljung färgen som Newbie har i sin höstkollektion är ljuvlig och jag bara älskar Rituals för barn.

En till före och efterbild. Ofta när folk lägger upp sådana är det från andra hållet, att det blivit finare men jag gör tvärtom ja.

Likes

Comments

Allmänt, Attvaratvillingmamma, BonnieochBianca, Inredning, vardag

Jag saknar mitt hem, det känns som det blivit invaderat av utomjordingar från leksaksplaneten. Jag har fått plocka undan allt som tjejerna kan klättra på och allt de kan rycka ner, det ligger leksaker överallt. Jag vet att det är en kort period det är så här i livet, försöker intala mig det, men jag trivs inte i mitt hem just nu och det är en skum känsla, jag har alltid sätt mitt hem som min borg. Vi har ju inte så mycket förvaring och jag skulle verkligen behöva rensa i garderoberna men det finns inte en chans att hinna med det. Twinsen sover max 30 min åt gången och då hinner jag knappt börja och ha med dom att rensa finns inte på världskartan, medan jag plockar i kommer dom riva ut. Det känns som vi har grejer överallt som skulle behöva komma in i garderober men det finns ingen plats. Det har gått så långt att jag inte vill bjuda hem folk längre.

På torsdag har vi startmöte med kommunen för vår utbyggnad, som jag längtar

Här kommer lite bilder på hur det såg ut innan tjejerna började röra sig och hur det ser ut nu.

Imorgon kommer jag lägga ut lite mer före och efter bilder.

När jag var gravid så fick jag ofta höra att vilken tur att det är tjejer, dom är lugnare än pojkar. Det stämmer inte! Dom är precis lika vilda som Billy var i den åldern. Mins inte att jag behövde plocka undan så här mycket då.

Likes

Comments

Allmänt, Billy, Relation, Shopping

Idag blev jag nästan förbannad på Bobby, jag och Billy bestämde i morse att vi skulle åka och handla nya fotbollsskor och fika tillsammans innan han skulle på fotbollsträning, jag hade sett fram emot det så mycket, få komma ut, lämna hemmet träffa andra vuxna och få vara en eftermiddag själv med min prins. Sen kommer Bobby och säger jag kan åka med Billy så kan du vara hemma och ta det lugnt. Han menar väl och blir nog lite chockad när jag snäser, så f*n heller. Jag ska åka! Jag ska utanför de här förbaskade dörrarna Och om du tror att det är lugnt att vara hemma med tjejerna så behöver du nog testa det! Haha stackars Bobby tur han känner mig efter 11 år.

Jag åkte, kändes så viktigt för mig att få vara själv med Billy, som jag skrivit förut, det är alltid han som kommer i kläm. I veckan när jag behövde åka till akuten med tjejerna fick han panik, skrek och höll fast mig, var helt galen, skrek att någon annan kunde åka med dem, att jag inte fick åka. Jag förstod ingenting, men sen kom det fram att han var rädd att jag inte skulle komma hem igen, för varje gång jag åkt in har jag blivit kvar minst en vecka. Lilla älskligen jag har ständigt dåligt samvete för honom. Att få syskon när man är 4,5 är inte så lätt, att få två syskon är väldigt tufft men han är så duktig med dem, klagar aldrig och är så överbeskyddande.

Vi köpte nya fotbollsskor, fikade och pratade, det är så härligt att höra en 5,5 årings tankar. Mycket tankar om krockar, inbrottstjuvar och vilka målgester han ska göra när han gör mål. Min mamma och pappa kom och kollade på träningen sen åt vi ihop. Vi ser alla ut som muppar på bilden men den bjuder jag på. Var en underbar eftermiddag och kväll och sen kom jag hem till en svettig Bobby och två feberfria tjejer, Bobby utbrister hur orkar du, dom är ju helt galna!


Likes

Comments

Allmänt, BonnieochBianca, Sjukdom, vardag

God kväll.

Känns nästan som hösten börjar smyga sig på här i mellan Sverige. Idag har det varit en lugn dag här hemma. Bobby har jobbat och Billy har varit med honom. Bonnie och Bianca har fortfarande feber, verkar långdraget det här. Bonnie har bara velat vara i famnen idag så hon har fått sitta i selen. Börjar kännas lite kvävande nu att bara vara hemma, att inta träffa andra vuxna, men det har ändå varit lite mysigt att få vara hemma och rå om varandra, inga måsten och barnen har varit väldigt gosiga alla tre och somnat i min famn till och med. Nu sover tjejerna och jag har krupit upp i soffan med tända ljus, ett glas vin och världens bästa hund som bloggsällkap. Det känns lite vemodigt om hösten kommer redan för jag har inte hunnit njuta något av denna sommar efter allt som hänt, tur att jag har Karibien att se fram emot i vinter.

Här kommer dagen i bilder

Likes

Comments

Sjukdom, Bianca, Frågor, Barnkläder

Sjukstuga fortfarande här hemma. Så tråkigt när det är så härligt väder ute. Men då passar jag på att svara på lite mer roliga frågor.

Fråga

1. Hej tänkte först av allt säga du/ni har 2 underbara döttrar o son,kanon söta.hur är det med Bianca? Hjälper hennes medicin? Har du haft problem m magen från när du var liten? Vad kul m Bonnie som tagit 6 steg👍😊jag har en dotter Alicia 9 månader hon håller på o ställer sej upp nu, det är så kul o se allt nytt som händer varje dag.jag hoppas att du kryar på dej snart o kommer hem till familjen. Ha det så bra. Kram!!


Svar

Tack snälla du. Bianca får forfarande flera små anfall varje dag. Men det har blivit mycket bättre sen hon började med medicinen, tyvärr har anfallen ökat dem senaste dagarna, men det beror nog på hennes feber. Nej problemen med magen kom för ca 3 år sen. Kram

Fråga

Hej, Dem fina klänningarna som flickorna hade på 1 års dagen, var är dem ifrån?

Svar

Beror på vilka du menar, den på första bilden är från Lindex och den andra från happy girls by Eisend

Nu måste jag gå och ta hand om gnälliga barn. Ha en underbar fredag!

Likes

Comments

Allmänt, BonnieochBianca, IVF, längtan efter ett barn, syskonförsök2
 Hej igen 

Eftersom länken inte fungerade så kopierade jag inlägget. 

Har ju inte skrivit här på ett tag. Efter jag blev gravid gick luften helt ur mig och sen blev det en himla tuff graviditet där fokus låg på att äta och sova och ge kärlek till Billy. Jag var mer eller mindre sängliggande i 15 veckor, var in på sjukhuset i flera omgångar och fick dropp för jag kräktes hela tiden och blev uttorkad. Jag fick oförklarliga blödningar genom hela graviteten som gav mig sådan ångest, trodde varje gång att jag höll på att förlora ett eller båda barnen. Efter vecka 20 dök mina blodvärden ner till under 80, jag var helt slut och kunde sova 24 timmar om dygnet. Jag fick järndropp i 2 omgångar som inte hjälpte så läkarna började prata om blodtransfusion men runt vecka 30 började det helt plötsligt stiga igen.
 

Det är många nya läsare nu och jag hälsar er välkomna. Jag rekommenderar att ni läser bloggen från början om ni orkar, då får ni följa hur det gick till när våra två mirakel skapades. Det var en känslomässig bergochdalbana.

 

Tänkte berätta hur det gick till när vi fick veta att det var tvillingar.
 


Jag började må väldigt dåligt tidigt i graviditeten, kräktes och var yr jämt. Min farmor sa att det är säkert tvillingar och svarade att nej, det kan det inte vara dom stoppade ju bara in ett embryo.

 

I vecka 8 fick jag en stor blödning och jag bröt ihop totalt, var helt säker på att det var ett missfall igen. Jag hade en tid för ultraljud hos carl von linnekliniken dagen efter, för när man gjort ivf gör man alltid ett ultraljud runt v.8, så jag kände att jag lika gärna kunde vänta för att få mina farhågor bekräftade. Jag ringde dit bara för att höra om dom höll med och det gjorde hon, men hon sa att vi skulle förbereda oss  på det värsta.

På bilen på väg in till Uppsala satt jag och Bobby helt tysta, vi sa inte ett ljud till varandra, bara höll varandras händer hårt, hårt.

När jag träffade läkaren började mina tårar rinna, jag grät tyst och hade en känsla av att jag höll på att kvävas, jag darrade, tänkte att jag orkar inte gå igenom detta igen, orkar inte ett missfall till. Läkaren sa till oss att vi gör det här på en gång så slipper ni undra. När jag låg på britsen så vägrade jag titta på skärmen orkade inte se ett foster till utan hjärtslag så jag låg och stirrade in i väggen. Läkaren  undersökte mig länge och sa inte ett ljud, till slut fick jag lov att fråga "du ser inget hjärtljud va?" Han svarade "jo på båda två, du väntar enäggstvillingar. Det har jag aldrig varit med om själv under alla år jag jobbat med detta" Jag började skratta hysteriskt medan Bobby blev alldeles stum. Från att ha en känsla av undergång till total lycka på bara några sekunder.

 

Dom hade stoppat in ett embryo som delade sig till två helt fantastiska flickor, det kallar jag ett mirakel!

 

                                                                  

Bonnie och Bianca <3

 Billy <3


 

 
 

 


 

 Likes

Comments

Attvaratvillingmamma, BonnieochBianca, Sjukdom

God morgon.

Igår kväll blev det ett besök på akuten där det konstaterade öroninflammation på båda tjejerna. Bonnies urinsticka var bra, så skönt. Medan Biancas visade en 1 på vita blodkroppar, så hennes skickade de vidare på odling men tydligen kan det visa så om man har hög feber. Febern kan även trigga igång anfall och det har det gjort i hennes fall så det är bara att ha mer koll och ge febernedsättande, som inte har hjälpt. Hon fick en kramp inatt när hon sov, det brukar hon aldrig få numera så jag vågade inte sova något. Jag undrar när min kropp ska hinna återhämta sig, den är så nedkörd av all skit så jag blir trött av att bara gå upp för trappan. Här hemma fortsätter sjukstugan jag och alla barnen har feber och Bobby kan inte vara vara hemma för han är ensam på jobbet denna vecka. Bara att kämpa sig igenom denna dag.

Känns som jag har skrivit så mycket negativt senaste tiden så jag länkar här till något ni måste läsa, när vi fick veta att vi väntade tvillingar, lite rolig läsning. https://nouw.com/blog/posts#BlogPost_30864470 Mina tårar rinner fortfarande av lycka när jag läser detta.

Svårt att förstå att det där är Bonnie och Bianca.

Nu kämpar vi vidare.

Likes

Comments