hejsan! Vi brukar åka till Östersund och Åre några gånger om året, bla på sommaren. Anledningen att vi åker dit är för att Elena har släkt där. Det brukar vara supermysigt där, så det hoppas vi på att det blir denna gången också. När vi är i Östersund på sommaren så brukar vi bada varje dag i det iskalla vattnet, kan hända att vi "trillar" i vattnet, det hände oss sist, men vi tänkte ju att vi redan va blöta sen så då var det lika bra att bada med kläderna haha. Vi brukar även gå långa promenader i en typ skog (inte vi som väljer att göra det). Men förra gången var det faktiskt jättekul och superfint, då hoppade vi bla från klippor. Vår familj hade innan en stor bil med 7 platser, eftersom vi är 7 st i vår familj, men nu har vi istället två bilar med 4 och 5 platser. Vi brukar oftast köra till östersund/åre men om vi skulle göra det nu så hade vi varit tvungna att köra upp med 2 bilar. Men dom löste det så nu ska vi bara använda 1 bil därför ska vi (elenira) flyga först från Malmö till Stockholm och sen från Stockholm till Östersund helt själva.. jaja vi får se hur det går men förhoppningsvis så kommer vi dit iallafall.

Likes

Comments

hej! Igår var jag och elena på lunds badland Högevallsbadet. Det var superkul, eller aa förutom att nästan drunknade i dem där vågorna, de får man väll räkna med när man är kort .. Men vi tipsar verkligen alla skåningar att åka dit. Tyvärr så tog vi inga bilder.  Mer om idag,, jag vaknade redan 10.30 av att min tavla på mig och min bästavän trillade ner.. Det var lite läskigt för den har aldrig trillat ner innan. Men idag ska jag nog träffa en av mina bästavänner Ida. Vi skulle träffa några Ida känner typ men annars vet jag inte vad mer vi ska göra. Men jag har inte sovit så mycket dem senaste nätterna så jag är såå trött idag. 

Tänkte att ni skulle få följa våra sociala medier,

Elvira: snapchat- elviiiisen instagram- elviraa92_

Elena; snapchat- elenahektor instagram- elenasii22

nästa inlägg kommer göras av elena, ikväll //// elvira

Likes

Comments

hejj, välkomna till vår blogg! Vi är två "låtsas" systrar på 13 och 14 år. Här ska vi försöka vlogga varje dag om vårt liv och våran livsstil. På fritiden så rider vi, är med kompisar och chillar haha.. Eftersom vi är låtsas systrar så har vi inte samma föräldrar,, därför kommer vi att blogga varannan dag när vi inte är med varandra. Kommer nytt inlägg senare. pusspuss

Likes

Comments