På fredag var det lasagnekveld i Hærland. Etter skolen på fredag, dro T (broren min), V (fellesvennen vår) og jeg til Sverige for å kjøpe det vi trengte til lasagne. Senere når vi kom hjem til V lagde vi maten og spiste den. Jeg tok ingen bilder av lasagnen, fordi den så ikke særlig delikat ut, men den smakte himmelsk. Mens vi lagde maten var ikke jeg til stor hjelp, fordi jeg var for opptatt med å kose på hunden til Ve (storesøsteren til V). Er han ikke bare skjønn?

På lørdag var jeg på julebord, jeg jobber fra 10 til vi stengte klokken fire, deretter dro jeg hjem for å sminke meg også dra tilbake på jobben for et møte vi hadde klokken 18. Møte var med oss eierne og de ansatte, etter en-time møte vi hadde som varte i over tre timer var ferdig dro vi ut og spiste. Vi spiste på en restaurant i Mysen hvor vi satt igjen tre timer. Julebordet endte dermed å var i litt over seks timer totalt. Men alle de ansatte og i de som arbeider i stryket er så hyggelige og vi har et godt arbeidsmiljø at å være med de i seks timer gjør meg ingenting.

Jeg hadde på meg en lace-genser, Hermes belte, dressbukse, Prada høye-heler og Ralph Lauren blazer.

På søndag var jeg sammen med K, vi så på film og lå i sengen og slappet av. Etter den fjerde helgen på rad uten å ha klart og slappe av, syns jeg det endelig var velfortjent. Nå er det kun tre uker igjen av 2018 og jeg må være utvilt før det. Og hvilken annen måte enn å slappe av ved siden av noen man bryr seg om i en hel dag?

Hva gjorde dere denne helgen?


#advent #helg #hund

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag fikk jeg to pakker i posten, en fra MakeupMekka og den fra Mac Cosmetics. Jeg postet et innlegg på Black Friday, her la jeg ut hva jeg kjøpte den fredagen.

LES INNLEGG: HER

Her er et bilde av alle produktene jeg kjøpte fra Mac og MakeupMekka. Jeg har allerede brukt highlighteren, så den ser litt møkkete ut, men jeg bare måtte prøve den når jeg fikk den i posten.

Jeg viste ikke dere hva jeg kjøpte på MakeupMekka i Black Friday-innlegget mitt, men hva jeg handlet fra BeautyBay og Mac. Fra MakeupMekka kjøpte jeg Pixie Dust i fargen Twinkle (HER) og ett sett med 12 leppestifter (HER).

Jeg tok å swatches alle leppestifter, i rekkefølgen som er vist, fra venstre til høyre.

Videre, handlet jeg litt mer sminke på Mac, fordi det er favoritt sminkemerket mitt. Nesten hele sminkekolleksjonen min er Mac produkter. Som jeg tenkte jeg skulle vise dere på vloggen neste lørdag (glam-fam på snapchat). Mye av det jeg handlet på Mac viste jeg i Black Friday-innlegget, men det jeg ikke la linker til da kommer jeg til å gjøre nå.

På venstre siden har jeg de produktene jeg handlet i første omgang, sammen med to testere. Til høyre er det litt mer, jeg kjøpte to foundations, en primer (HER), highlighter (HER), strobe cream (HER) og til slutt et contour pudder (HER).

Det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg har kjøpt to travelsize strobe kremer fremfor den store pakningen. Når jeg var i Hellas for noen år tilbake, fortalte hun i butikken at det er billigere å kjøpe den to travelsize enn én vanlig størrelse strobe cream. Og jeg regnet på det, det er billigere. Så da fikk dere et lite tips om å spare noen små penger, hvis dere velger å kjøpe den kremen. Fargene i både foundationen og concealere er i NC15.


Jeg planlegger å forandre litt på hvordan jeg har det i sminke skuffene mine, og tenkte at jeg gjør det nå snart. Da kommer jeg til å legge ut noen bilder av hva jeg bruker for å separere produktene fra hverandre osv.


Håper dere likte innlegget, jeg tenker at jeg ikke legger ut et innlegg når jeg får BeautyBay pakken, fordi jeg kjøpte noen julegaver også.


#haul #innkjøp #sminke

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Idag tenkte jeg å legge ut et innlegg med noen julegave tips til en venninne, kjæreste eller familiemedlemmer. Det er sikkert mange av dere som allerede har startet julegavehandelen, men til de av dere som ikke har startet har jeg funnet syv forskjellige gaver man kan gi til både hun og han.

Linken er her: 1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: UGG 7: HER


Til dere av dere som så bloggen i går, ble innlegget fjernet og jeg måtte legge det ut på nytt. 

#jul #julegave #christmas #handel 

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Idag er det 5. desember 2017, og nå er det kun 19 dager igjen til julaften. På Kolokotronis residens har vi allerede pyntet til jul, vi har satt opp juletreet, nisser, engler og lysestaker. Jeg har også startet julegavehandelen, og begynner å nærme meg ferdig med de fleste. Hvert år prøver jeg å starte tidlig med å handle gaver, men ender alltid opp med å kjøpe noe i siste liten til én eller annen.

Dette her er første jul uten hund og har av vaner å ikke legge julegaver under treet. I år planla vi å gjøre det, men vi kjøpte dessverre ett lavt tre og det er ikke mye rom til julegaver under.

Neste adventssøndag skal mamma lage 6 slag, da skal jeg ta flere bilder og legge ut her på bloggen. Håper dere likte det lille innlegget mitt.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Nå er det bare en måned til 2018, tiden har gått syns sykt fort. Det er et halvt år igjen til jeg er ferdig på videregående, 13 år med skolen... Kjenner jeg begynner å bli lei. Det er på disse tider jeg skjønner hvor fort tiden går, det føles ut som jeg startet på vgs i fjor. Og ungdomsskolen, det er snart seks år siden jeg startet på ungdomsskolen. Helt ærlig, føles ut som jeg startet der for to år siden. Det er i desember jeg forstår hvor glad jeg er i de menneskene jeg har rundt meg og hvor mye jeg setter pris på dem. Rundt juletider er vi alle så glad og hyggelig mot hverandre. Man er oftere med familien og de rundt seg, føler jeg, jeg er i hvert fall det. Jeg er ikke så ofte hos mine oldeforeldre og besteforeldre, og i løpet av 2017 har de alle blitt ekstremt syke, men alle har blitt friske igjen. Og jeg kan kjenne på den følelsen av å tro en kan miste noen i familien, som en sjeldent drar og besøker. Det skal definitivt være ett av mine nyttårsforsett for 2018, som jeg skal tjuvstarte med nå i desember, fordi det er aldri for tidlig å besøke de eldre, fordi man vet faktisk aldri når man vil miste noen.

Men over til noe mer positivt, desember er også den tiden man kjøper og gaver andre, hvert år sier jeg at ingen trenger å kjøpe noe til meg, fordi jeg liker ikke å kjøpe julegaver tilbake. Mest fordi jeg er dårlig til å gi gaver, men også fordi jeg føler julen er mer enn bare å gi gaver, det er å være med folk man er glad i, vise at man er glad i de menneskene og bli et bedre menneske. Hverken om man er kristen, jøde, muslim, buddhist eller humanist, bør vi alle prøve å bli bedre mennesker.

I løpet av desember vil jeg legge ut noen innlegg, kommer antageligvis til å legge ut innkjøpsinnlegg, hva jeg har gjort hver adventssøndag, julebord, julaften og nyttårsaften.


Som alltid, hvis dere har noen spørsmål eller tanker, skriv i kommentarfeltet eller send meg en melding.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag er det fire uker og en dag til julaften, det er den tiden på året hvor vi spiser alt for mye mat og er med de vi er glad i. Jeg tenkte å legge ut en liten "look book" av hva jeg tenker å bruke på julaften i år. Jeg har ikke kjøpt meg antrekket enda, men jobber på saken. I går (Black Friday) var jeg inne på forskjellige klesbutikker på nettet for å prøve og finne et antrekk. Jeg fant utrolig mye fint og valgte å ikke bestille fordi det var for mye å velge imellom.

Når det kommer til klesplagget jeg bruker på julaften, pynter jeg meg som oftest ekstremt mye også når vi er ferdig med å spise skifter jeg til joggebukser og en genser. Vi tar mange julebilder sammen med hele familien på starten av dagen frem til vi er ferdig å spise, og jeg liker å bruke komfortable klær når vi skal åpne julegavene våres. Jeg tenkte å legge ut noen av de kjolene jeg vurderer å kjøpe for å bruke på julaften. Med tanke på sko, kommer jeg antageligvis kun til å bruke kosesokker eller tøfler.

Noen av de kjolene jeg kommer til å vise vil være litt mer "fancy" dette er fordi jeg skal i et bryllup litt senere i 2018 og kunne ha tenkt meg å kjøpt en kjole jeg kan bruke til mer enn bare julaften. De første tre kjolene jeg fant er alle sorte og ifra Nelly.com, i tillegg er det alle langermet og korte i lengden.

Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com

De neste kjolene jeg syns var ekstremt fine er fra Zalando, her er det litt mer "fancy" kjoler som jeg nevnte, i tillegg er flere av dem lange.

Cocktailkjole
Ballkjole Quail
Cocktailkjole
Cocktailkjole
Ballkjole Cardinal
Ballkjole Navy
Ballkjole Pearl creme
Ballkjole Rose
Cocktailkjole

Jeg har lagt til linker på alle kjolene om dere er interesserte i å se på priser og eventuelt de forskjellige fargene man kan få dem i. Det er bare å trykke på bilde for å bli sendt til nettsiden. Håper dere likte innlegget, har dere noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Black Friday shopping, idag har jeg startet julehandelen, jeg har klart å kjøpe mange fine julegaver til mine nærmeste og til meg selv. Black Friday er den dagen etter Thanksgiving hvor de fleste butikker har utrolig mye rabatter, i tillegg har flere bedrifter valgt å ha Black Weekend eller Black Week. Det er akkurat det samme som Black Friday, bare det varer gjennom en helg eller en uke.

Idag har jeg fått kjøpt litt sminke til meg og har i tillegg fått kjøpt noen julegaver. Første handelen jeg har gjort var på MAC, og denne helgen har MAC 25% på hele nettbutikken utenom Snow Ball og Viva Glam. Når jeg har fått varene vil jeg lage en innkjøps-video eller en innkjøps-innlegg, men tror ikke varene kommer før i starten av Desember. Men jeg kan vise dere hva jeg har handlet så langt.

Hvis dere ønsker å handle på MAC, så vil jeg legge til en link nederst på innlegget, eller om dere ønsker å kjøpe en av disse produktene kan dere bare trykke på linken under bilde.

I tillegg hvis dere handler på MAC, vil dere få to gratis prøver på utvalgte produkter.

Jeg handlet også litt sminke på BeautyBay (her), det var diverse sminke, skincare, haircare og koster som var satt ned i pris. Jeg kjøpte et set med sminkekoster, som er en gave. Jeg kjøpte en lipliner fra LA Girl og en Facial Spray fra Mario Badescu. Jeg er ekstremt fornøyd med andre produkter fra Mario Badescu og har i tillegg hør mye bra om denne ansiktssprayen. Jeg startet å shoppe på BeautyBay litt for sent, så mange av produktene jeg ønsket var de tomme på lager, eller så hadde de ikke fargen jeg ønsket.


Håper dere likte den lille Black Friday innlegget, hvor jeg viser alt jeg har handlet på nett. Har dere noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Velkommen til bloggen min

Jeg tenkte det første blogginnlegget burde være en "Get to know me-tag" Jeg vil da svare på 29 spørsmål som handler om meg. Hvis dere har noen spørsmål er det bare å skrive det i kommentarfeltet eller send meg en melding.

Litt kort fortalt om bloggen, vil jeg skrive diverse ting jeg gjør på fritiden, mote, sminke osv. Jeg har ikke satt av en fast dag hvor jeg kommer til å publisere, men jeg håper jeg det vil komme et innlegg hver uke (MINST). Håper dere vil fortsette å lese bloggen.1. What is your middle name?
Athini.

2. What is your favorite color?
Lyse blå.

3. Who was your first best friend?
Kan ikke si jeg husker det, men vi er mest sannsynlig ikke venner lenger.

4. How tall are you?
Står på passet jeg er 174 cm, usikker på om jeg er høyere.

5. Cats or Dogs?
Hunder, definitivt.

6. Funniest moment throughout School?
Den morsomste tingen som har skjedd på skolen, må nok være den gangen to stykker i klassen min stiftet hull i gardinene som hang i klasserommet.

7. How many countries have you visited?
Jeg drar til Hellas hvert år, men totalt har jeg vært i Spania, Storbritannia, Frankrike, Sverige, Danmark og da Hellas. Så 6 forskjellige land.

8. Are you in/have you gone to college?
Jeg går på Mysen Videregående skole, og skal forhåpentligvis gå Høgskolen i Østfold.

9. What was your favorite/worst subject in High School?
Favorittlaget mitt er Media og informasjonkunnskap, resten av fagene er egt. de verste.

10. What is your Favorite drink?
Cola :') Drikker sjeldent drinker, drikker jeg, er det som oftest Tik Tak eller øl.

11. What is your favorite animal?
Hund, spesielt Boxer, er oppvokst med Boxer.

12. What is your favorite perfume?
Har tre forskjellige, Dolce & Gabbana; Desire (her), Calvin Klein; One (her) og Zara; Oriental (her)

13. Tea or Coffee?
Begge.

14. What would you (or have you) name(d) your children?
Jeg ønsker at barnene mine skal ha unike navn, slik at jeg ikke roper opp navnet til ungen min i butikken og 15 andre snur seg.

15. What Sports do you play/Have you played?
Jeg spilte fotball og gikk på Cheerleading, jeg har selvfølgelig gått på andre sporter, men de er desidert favorittene mine.

16. What is your favorite book?
Alle J. K. Rowling bøkene.

17. Who are some of your favorite YouTubers?
Shane Dawson, Trisha Paytes, Isabella Demarko, Tati, Jknews og Jkparty.

18. What is your favorite movie?
Alle Harry Potter filmene, Austin Powers filmene og Bad Santa.

19. Whats your idea of an ideal first date?
Ingenting spesielt, å være med en person man liker bør være nok.

20. How many Girlfriends/Boyfriends have you had?
Offisielt liker jeg å ljuge å si ingen, men det er nødvendigvis ikke sant.

21. Favorite memory from childhood?
Da jeg sparket Bjørn i pungen når jeg var seks år.

22. Do you speak any different languages and how well?
Kan litt gresk, men ikke flytende, forstår mer enn jeg kan selv snakke. I tillegg norsk og engelsk, flytende.

23. Do you have any siblings?
En storebror, 95.

24. How would you describe your fashion sense?
Basic, all black.

25. What is your favorite restaurant?
McDonalds, og takk gud for at det kommer på Slitu.

26. What are some of your favorite tv shows?
Riverdale, 13 reasons why, PLL og kuwtk.

27. PC or Mac?
Begge, spør til hva, når jeg gamer er det PC, se på serier og film er det Mac.

28. What phone do you have? (iOS v Android?)
iPhone 6s Plus, men kjøper nok den nye som kommer neste høst.

29. Tell us one of your bad habits!
Er veldig frekk i kjeften.

Her er det 29 spørsmål, slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Følg meg gjerne på Instagram og på SnapChat @eleni_queen

🖤🖤🖤

Hvis du har noen spørsmål eller tanker, legg igjen en kommentar eller send meg en melding.

Likes

Comments

Instagram@eleni_queen