Jeg har startet en annen blogg, om jeg kommer til å holde meg til den bloggen eller om jeg kommer tilbake hit, vet jeg ikke enda!

Men du kan sjekke ut blogge min HER !


Likes

Comments

Enda en dag med strålendes vær, en nydelig temratur og null vind! Å inne ligger jeg, kan enda ikke gå trilleturer, kan ikke gå ut å nyte fineværet fordi Lykke har spisetrening å hun får ikke lov å gå ut av avdelingen, å da blir jeg også innelåst i avdelingen.. Kjedelig, ja...
Nå går dagene i spisetrening, bleieskift, soving, tv og spising. Jeg håper det nærmer seg slutten på dette oppholdet snart, at vi får reise hjem og får komt oss ut på trilleturer og finne på mye kjekt sammen med familie og venner!
Nå har Lykke nettopp fått mat og sovnet, så nå skal jeg se litt på tv spise kvelds også blir det vel enda mer tv' gloing! 👍🏼
Håper du/dere har hatt en super dag, i det supre været vi har!

#gammelt bilde, juleballet i 10klasse 2013

Likes

Comments

Oy, det ble vist en del innlegg til dere i dag.
Men tilbake til overskriften..
Jeg har en del planer, eller ikke en del men 2-3planer som jeg gleder meg veldig til, og som jeg gleder meg veldig til å dele med dere, enten om jeg deler det med dere før, midt i eller etter planen/planene er gjennomført vet jeg ikke enda! Men det kommer, vet ikke helt når, men det kommer! Lurer du på hva det er? Nå kan du bare glede deg til jeg deler det med deg/dere😀 Jeg kan si så mye som at jeg gleder meg, det koster penger, det kan ta tid, å hvordan det blir vet jeg ikke enda før det er ferdig!! 👏🏼

Likes

Comments

•Jeg har sprøyteskrekk. Ja jeg stikker meg selv med diabetesmedisinen flere ganger til dagen, men jeg har fortsatt sprøyteskrekk. Jeg hater nåler, å blir like redd å uggen i kroppen når jeg skal ta blodprøver, eller om jeg må få andre nåker og sprøyter en plass i kroppen, JEG HATER DET!
•Jeg HATER småkryp. Som edderkopp,fluer,veps,mygg, generelt alt som heter småkryp å finnes her i verden! Jeg får frysninger i hele kroppen om eg ser en liten bille i det samme rommet som jeg er i. Jeg hater å drepe smådyr, så jeg står heller og hyler å skriker og ber andre drepe dem for meg, haha..
•Jeg elsker å være på shopping/ dra innom butikker å finne klær, ting osv. Men jeg HATER å prøve klær, det gjør jeg aldri. Å når jeg har funnet meg et plagg å to, og det er betalt så er jeg drittlei å gidder ikke se mer i butikkene, da er jeg fornøyd med det jeg har kjøpt! Haha, kan bruke 10minutter på en butikk å finne noe fint jeg vil ha, da dropper jeg alle de andre butikkene stikker hjem og tar på meg det nye jeg har kjøpt.
•Musikk. Ja, før kunne jeg ikke sove, eller si meg ferdig for dagen før jeg hadde hørt litt på musikk! Musikk var noe jeg MÅTTE høre hver dag og helst gå med en ørepropp i øret å digge musikken hele døgnet. Det har endelig trappet av, og nå må jeg ikke høre musikk hver dag. Jeg måtte også høre en hel sang før jeg klarte å sovne, hørte jeg ikke musikk før jeg la meg fikk jeg ikke sove, rart men sant.
•Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilken farge jeg skal ha på håret. Og tror virkelig jeg har testet ut det meste! Nå er det en stund siden jeg farga håret sist, og jeg kjenner at jeg heller ikke skal farge det på en stund..
•Tårene triller veldig lett, ja. Ser jeg et dyr som ser lei seg ut/ ikke har det noe bra/godt, kan jeg begynne å grine. Ser jeg en hund som står alene utenfor butikken kan jeg synes så synd i den at jeg får tårer i øynene, men jeg tør fortsatt ikke å hilse på dyr/ gå bort til dyr jeg ikke kjenner. Jeg er redd dyr jeg ikke kjenner, uansett om de er bittesmå eller kjempestore dyr. Ser jeg film på tv av noen dyr, kan jeg begynne å grine om jeg synes synd i dem eller jeg ser de blir slått osv. Jeg har et skikkelig hjerte til dyr altså, av og til er det veldig irriterendes..
•Jeg er kresen, men likevell ikke! Når det kommer til mat, kan jeg vær sånn så vil teste ut og smake alt nytt som kommer ut på markedet, men jeg vil ikke kjøpe det å smake! Hahah, om du forstår?
•Jeg ELSKER, og se på sminkevideoer, jeg er opptatt av sminke og skjønnhet. Men når det kommer til min egen sminke og sminkemetoder osv, så driter jeg i hvordan jeg ser ut! Jeg sier ofte; ååh, den skal jeg kjøpe meg og prøve den ser sykt bra ut, den var sykt fin på osvosv. Men når jeg først kjøper det, kan jeg prøve det en gang også tenker jeg: næsh, hvorfor kjøpte jeg denne? Jeg kommer jo ikke til å bruke den osv.. Er det kun jeg som er sånn?
•Jeg smiler ALTID til eldre/gamle mennesker jeg møter. Joda, jeg smiler også til andre selfølgelig men de eldre treffer meg altid i hjertet uansett om de er gamle gretne sure folk så smiler jeg altid å jeg synes de er så søte uansett hvordan oppførselen deres er. Jeg bare ELSKER eldre mennesker, ååh jeg gleder meg til jeg blir en gammel bestemor/Oldemor som skal gå på kafeer med barnebarn å spise god mat❤️
•Før jeg ble mamma måtte jeg knekke fingrer, tær, generelt alle ledd i kroppen. Etter jeg ble mamma og tankene fløy på noe annet har jeg tilsammen knekt fingrene 2-3ganger i løpet av 16dager😳 Sykt, men sant..

10ting du kanskje ikke viste om meg!
-Er det noe annet du vil jeg skal blogge om? Skrik ut!
(Håper du likte innlegget)

Likes

Comments

God Tirsdag, kjære søte lesere! Klokken nærmer seg 13.00 allerede å jeg la meg nettopp ned i sengen! Jeg fikk et lite besøk av mitt kjære søskenbarn idag, som bor her i Haugesund og så heldig som jeg er så vasker han klærene mine for meg, hahahaha.. I dag er det 3 uker siden jeg ble skrevet inn her på sykehuset, og jeg kjenner mer og mer på kroppen at jeg virkelig snart må komme meg ut her i fra. I morgen har verdens beste mamma også bursdag, så senere i dag eller i morgen så må jeg en tur ned på Markedet og kjøpe bursdagspresang til hun fra meg og Lykke, jeg elsker å kjøpe gaver og overraske andre med gaver og sånt, men det er igrunn umulig å vite hva jeg skal kjøpe uansett om det er til et barn eller om det er til eldre folk, jeg sliter ALLTID med både julegaver, birsdagsgaver eller om jeg bare vil være snill å kjøpe noe lite til noen så sliter jeg med å finne ut hva jeg skal kjøpe!!
Nå nærmer det seg jo også jul, barnedåp, bursdager osv. Så er vel på tide å begynne å småhandle inn til alt som skjer fremover. Varmt og fint vær er det også ute i dag, og her ligger jeg enda da, i senga med tv'en på i bakgrunnen og glor på mobilen.
Ja jeg vet det er kjedelige innlegg fra meg, så jeg tenkte å sette opp en plan/ liste om hva jeg skal blogge om fremover itillegg til hverdag's innlegg som jeg prøver å skrive hver dag.
Har du noen tips? Skrik dem ut👍🏼

Likes

Comments

Mandag, ny uke, ny dag, nye muligheter!
Dagen i dag har fortsatt gått i det samme som alle de andre dagene, amming,pumping, spising,soving,kosing og dusjing! Eller jeg har ikke dusjet enda, hahaha. Men det skal jeg nå etter at jeg har våre i kantina å spist kveldsmat. Fint vær har det også våre her i dag, trist, men er også deilig at sola titter inn gjennom vinduene på rommet! Nå får jeg hoppe ut av senga, ta en liten titt på lillegull også springe opp å spise før det blir mer amming og jeg endelig kan hoppe i dusjen og føle meg litt mer oppegående... Ikke at jeg akkuratt føler meg så fresh og fin og ren her på sykehuset, men prøver og gjøre mitt beste!!
-Håper alle har hatt en fin start på uken🤘🏼

Jeg har fortsatt blåmerker etter veneflonene som sykepleierene bommet på😳

Likes

Comments

Her ligger altså jeg, i dette nydelige været vi har! Jeg har så sykt lyst å gå på trilletur, men kan jeg det? Nei!! Jeg blir så lei meg😔
Idag er lille snuppa hele 2uker gammal, altså hele 14 dager!! Tenk det, jeg har vært mamma i hele 14dager?!?!😳 Shit..
Dagen i dag har ikke det skjedd så mye, litt soving, litt spising, amming, pumping og litt Lykke-kos💞
Jeg er så lei av å ligge inne, jeg har en del energi i dag kjenner jeg, men jeg har ikke en dritt å bruke den opp på.. JEG VIL UT Å GÅ TRILLETUR, med babyen min!!!!

Nå får jeg se litt mer på tv og glo litt mer på mobilen før jeg hopper ut av senga og stikker inn til Lykke i håp om at hun er våken!! 👍🏼
-Håper alle får fortsatt en fin Søndag, i det nydelige været vi har☀️

Likes

Comments

😴God kveld fra en trøtt å sliten Elena!
I dag er det Lørdag igjen, jeg synes tiden går igrunn sykt fort, men like vell så utrolig seint. Av og til går timene fort også går de seint igjen, om dere skjønner, hahahah..
Dagen i dag er som alle andre dager her, amming, pumping, spising, soving, kosling, bleieskift også på nytt igjen.
Men jeg må faktisk skryte litt over meg selv i dag. På Tirsdag har jeg ligget på sykehuset i hele 3 uker, og i dag så var jeg ute, altså vekke fra sykehuset for 3 gang på 3 hele uker.. 2 ganger ned på markedet ( et senter) som ligger her ved sykehuset så og si også i dag for jeg på butikken, og det er faktisk 1 gang på 3uker jeg satte meg i en bil i dag, hahaha! Det var sykt rart å sette seg i en bil, er jo så lenge siden sist😂 Jaja, nok mas nå!
Nå skal jeg pumpe meg også hoppe til sengs, er sykt trøtt å sliten nå, også med tanken på at jeg skal opp i natt kl 03.00 for å pumpe meg igjen😩 Jeg får slutte av her og si God natt til dere søtinger❤️
Håper dere har hatt og fortsatt får en fin fin Lørdags kveld! 🤘🏼

Likes

Comments

💜Kose, bare sitte å se og studere lille prinsessa mi er noe av det beste! Du holder motet mitt oppe, du får smilet frem i meg når dagene er triste å grå! Du er solstråla som får frem smilet i alle! Mamma elsker deg, prinsessen min! Du betyr alt!
I dag er du 12 dager gammel, du legger på deg, du vokser, du har virkelig vist hvor sterk liten jente du er! Jeg kunne ikke byttet bort disse ukene/ dagene på sykehuset sammen med deg med noe annet her i verden!!
💞Du betyr ALT for meg, Lykke Alis!

Likes

Comments

❤️God kveld søtinger!
De 2siste ukene ++ har jeg som sagt ligget på sykehuset pga. Blodtrykket mitt og fordi lille gull kom ut å fikk hilse på den store verden.
Jeg kan si så mye som at det har kommet mange lykketårer som har runnet nedover kinna mine, men også triste tårer.
Jeg savner venner, familien min, leiligheten, all mat bortsett fra sykehus maten som jeg er drittlei av.. Jeg gleder meg så sykt til å komme hjem, gjøre hva jeg vil, slutte å være deprimert! For ja, jeg er faktisk ganske deprimert, rolig, sliten osv av å være her. Jeg går serriøst snart på veggen, jeg føler meg helt tom, jeg er trist hele tiden, jeg liker meg ikke her på dette sykehuset/ sykehus generelt..
Så jeg krysser fingrer å tær og alt annet så kan krysses og håper på at vi snart får reise hjem og får begynt den ordentlige hverdagen.. Det gleder jeg meg noe SÅ SYKT til at jeg kan begynne å grine her jeg sitter fordi jeg gleder meg sånn, å jeg savner det å være hjemme..
Nå skal jeg straks opp å spise litt kveldsmat før jeg skal inn til mini sånn at hun får mat i magen sin💜
håper dere alle har hatt en fin fin dag i det nydelige været vi har hatt idag☀️
-mobilt innlegg

Likes

Comments