- Redken extreme hårkur. Finnes ikke besre hårkur en denne, den lukter SYKT godt, pleier håret og har funket SUUUPERT på mitt slitte og ihjel farget hår! Fåes kjøpt på de fleste butikker som, apotek, sparkjøp og på nettet!
-essence ultime omega repair. Denne lukter sykt godt, bruker den i håndkletørt hår hver gang etter jeg har dusja. Den er helt himmelsk, hjelper veldig mye på mitt hår! Fåes kjøpt på apotek, cubus, nettet og på sparkjøp!
-Sunsilk 10in1 leave in spray conditioner. Denne kjøpte jeg for en ukes tid siden, jeg sprayer ofte håret med den, fordi den lukter så godt😍 pleier uv beskyttelse, varme beskyttelse. Shine fargebevarende. Styrker, demper frizz, forebygger slitte tupper, mot floker (gjør håret lettere og gre) Mykgjør håret!
-Nuskin. Napca moisture mist. Fuktighetsgivende spray for hår, ansikt og kropp! Denne bruker jeg hver eneste dag, både etter dusj, før jeg sminker meg, etter jeg har sminka meg, bruker denne veldig ofte! Er også bra og bruke nå når det er kaaldt og vinter ute 😍

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Day 1] Favoritt hår produkter, og som jeg bruker.

Day 2] power of makeup, hverdags sminke.

Day 3] 5 ting om meg.

Day 4] Favoritt klær.

Day 5] 10 ting jeg hater.

Day 6] Noe jeg ikke klarer meg uten.

Day 7] Noe jeg er redd for.

Day 8] Favoritt maten min, og hvorfor.

Day 9] Noe jeg alltid må ha med meg.

day 10] Min utdanning.

Day 11] Mine forbilder.

Day 12] 5 randome fakta om meg.

Day 13] Mine drømmer.

Day 14] Favoritt blogger.

Day 15] Favoritt kropps produkter

Likes

Comments

God morgen alle sammen!
Eller her startet dagen kl 08.00, allerede fått gjort mye på de 2 timene vi har vært våken.
Men nå sover lille gullet, og jeg kan endelig sette meg ned og skrive litt til dere❤

Jeg har sittet å tenkt, grublet og prøvd og funne ut hva jeg kan blogge om, hva som får dere til og like bloggen,
hva som er kjekt for dere og lese.. Så da tenkte jeg og ha en 15 days challange, så hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene skriver jeg i et egent innlegg strax..

Om jeg får tid til og blogge hver eneste dag fremover vet jeg ikke helt, jeg skal jo som sagt flytte, og begynner allerede i nååå i helga, wiiii 😄

Så jeg må nesten bare se hva jeg får tid til, skal prøve og presse inn et lite innlegg til dere!Likes

Comments

Jaja, dere fleste har vel fått med dere dette styret til Kristin, Isabel og Sophie Elise?

Vist ikke så handler det om operasjoner, endring på utseendet og alt det styret.
Hvorfor får ikke folk gjøre som de vil?
Jeg må si at jeg er ENIG som bare det med Kristin ( Styleconnetion ). Det må jeg ærlig innrømme og si.

FOR...

Hvorfor må vi operere oss for å bli fornøyde? Hvorfor kan vi ikke bare være fornøyde med hvordan vi ser ut? Hvordan vi ble når vi ble født? Hvorfor MÅ vi operere for å bli fornøyde? Jeg kan ærlig si at jeg kunne godt ønske meg og få fikset på litt av hvert på kroppen min, men jeg vil ikke! For jeg er den jeg er, jeg er den jeg var og jeg er sånn som jeg ble laget. Men hvorfor skal det bli et så stort tema?!
Jeg selv er både i for og i mot slike ting, hvorfor større pupper? Hvorfor bredere hofter? Hvorfor smalere fjes? Hvorfor stor rumpe? Hvorfor mindre store tå?

Altså, jeg forstår ikke, hvorfor ikke trene? og være fornøyd og vær/ bli stolt over det DU SELV klarer og gjøre?

ER DU SÅ SYKT LAT AT DU MÅ OPERERE STØRRE RUMPE? Hvorfor ikke begynne og trene, få motivasjon også ser du bedre og bedre resultat etter hvert?

JA, jeg vil ha større pupper, mindre fett på magen, større rumpe, smalere midje og større hofter, men jeg opererer meg ikke for og få det, jeg godtar at min kropp ser ut som den gjør, jeg ofrer ikke flere TUSEN kroner på og endre utseendet mitt, når jeg kan bruke flere tusen av kroner på noe som er verdt mer en, en stor operasjon, påkjenning og ikke smertene..

Å PLIS, BÅDE STORE OG SMÅ MENNESKER DER UTE, IKKE OPERER DERE, TREN, AKSEPTER AT KROPPEN DIN ER SLIK DEN BLE LAGET OG MENT SOM DEN SKAL SE UT!

KROPPEN DIN MENER DU SKAL SE SLIK UT, OG IKKE AT DU SKAL KUTTE, SY OG BLØ FOR AT KROPPEN SKAL SE PERFEKT UT!

Jeg er ikke fornøyd med min kropp, men jeg godtar at det er sånn jeg er, er MYE mer her i verden jeg vil endre på en kroppen min!

LIK MEG FOR DEN JEG ER, ELLER GI EN FAEN ❤

Likes

Comments

Da har jeg endelig fått insulin pumpa! Dette er altså dag 3 med den på, og jeg kjenner på en lettelse allerede, og jeg har ikke ord på kor deilig og fantastisk det er😍
En lettere hverdag for både meg, og de rundt meg!
Bestevenn, jeg skal aldri svikte deg, vi skal stå sammen i enkle og vanskelige tider! Jeg elsker deg, og for jobben du gjør, du gjør livet mitt lettere, DETTE BLIR BRA, OG SKAL BLI BRA

Likes

Comments

God kveld!

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg og mini er ute av denne leiligheten. Vi skal nemlig flytte, flytte til en større leilighet, med bedre plass og mer sentralt, vi gleder oss mye! Det eneste negative er all flyttinga, vaskingen og ned pakking av ting og tang, både stort og lite.

Nå er det heller ikke mange ukene/ dagene til jeg fyller året, endelig 20!! Gud jeg gleder meg.🎉

Men aller mest gleder jeg meg til i morgen, da skal jeg bli fri, eller firere en det jeg er nå!
Jeg skal endelig slippe sprøyter, slippe å dra opp toppen og stikke meg i magen flere ganger, kan endelig være ute, utenat eg må drasse med meg på sprøyter og sprøytespisser, DET SKAL BLI EN BEFRIELSE!!!

Ellers har jeg ikke noe særlig og komme med til dere, det er ikke så mye som skjer om dagene her, det går i det samme hver dag, husarbeid, klesvask, matlaging, kose, leke og være med Lykke. 💜

-Men hva mer trenger jeg? Jeg har jo lykken i mitt liv med meg hver eneste dag, hver eneste time, og jeg kunne ikke bedt om mer.

Men nå får jeg sjekke om kaken er ferdig, mamma og stepappen min kommer i morgen og da må de jo få kake, hihi! 😍

Likes

Comments

Kjære lille uskyldige søte deg, hadde det ikke vært for deg, hadde jeg ikke vært her den dag idag!
-Min lille prinsesse, jeg elsker deg! Du fikk meg opp i fra mørket, du gidde meg motivasjonen, du fikk meg ut fra det svarte lille hullet jeg satt i. Du fikk meg til og innse, det var du som fikk meg tilbake opp på jorda! Uten deg, hadde jeg ikke våre på jorda, men under!
Du fikk meg til og innse, du fikk meg til og kjempe enda mer, det var du som fikk meg til og ikke gi opp! Hadde det ikke vært for deg, hadde jeg gitt opp, hadde jeg ikke ligget her jeg ligger nå, jeg hadde heller aldri fått kjent på hvor mye en virkelig kan elske noen.
Kjære Lykke Alis, du reddet livet mitt! Du reddet livet til mammaen din, du reddet meg i fra du var en liten ert i magen!

Jeg elsker deg, Lykke Alis💜
Du er det jeg har kjempet mest for, du fikk meg opp på beina, du fikk meg til og innse, du fikk meg til og leve lengre.

Likes

Comments

Da var det Søndag igjen, snart ny uke med nye muligheter!

Denne uka har jeg gledet meg til nå i 1-2 måneder, hvorfor?
Jo det skal jeg fortelle dere.

Jeg bruker nå diabetes sprøyter, og har slitt med diabetesen min å så lang tid at jeg ikke kan huske.
Jeg tar ikke medisin blant folk, jeg vil helst unngå og snakke om medisin, sprøyter og diabetesen min.
MEN, nå, nå skal jeg få en ny hverdag, en hverdag som kan bli enklere for meg og de rundt meg..
Jeg skal nemlig på insulin pumpe, WIIHOO, nå skal jeg slippe å drasse med meg sprøyter, stikke meg med sprøyter hver eneste dag, flere ganger til dagen!
Jeg skal på kurs på Torsdag, altså den 2. Februar, mamma kommer over til Stord og skal passe Lykke de få timene jeg er på sykehuset og jeg gleder meg så sykt mye at jeg ikke har ord

TENK DEG DET, SLIPPE Å STIKKE DEG MED NÅL OG SPRØYTER 2-10 GANGER OM DAGEN, TENK DEG DET DU!!!

-Jeg både håper og tror det blir lettere for meg, og de rundt meg, og ikke minst en litt lettere hverdag! For og ha diabetes itillegg til en liten baby som trenger omsorg, mye oppmerksomhet og alt som følger med.

Jeg har ikke noe mer og si en at jeg gleder meg! 😄


Ellers har det vært en fin helg, rolig men likevel mye og gjøre.
Nå er klærne i maskinen, Lykke sover en liten dupp og jeg sitter framfor Pc'en og skal glo litt serie før middags. Vi skal en liten tur ut i dag, også kanskje på besøk til ei venninne.

Denne uka er fullt opp, med nedpakking av leilighet, en tur til Haugesund med store søster og mormor, få besøk av mammaen min, også er det jo sykehuset på kurs og få pumpe! Så denne uka som kommer, kommer til og bli full boket, men jeg skal få tid til og presse inn et par innlegg!

-Er det noe du vil jeg skal blogge om? Skrik ut!

Likes

Comments

Siden jeg ikke fikk ballong, så måtte de finne noe annet til meg.
Hva de skulle gjøre med meg, viste jeg ikke, jeg fikk ikke beskjed om noe en at jeg måtte bli med de inn på fødestue nr 2. Der ble det lagt venêflon i begge nevene mine, i den ene fikk jeg drypp, i den andre fikk jeg ingenting. Tiden gikk og de sa at dette kunne ta tid, så jeg måtte regne med og ligge der i flere timer opp til mot et døgn. WHAT? Skal jeg ligge her, i denne senga i et døgn, og ikke gjøre noe?! Da kommer det hver fall til og klikke for meg.. Jeg og barnefar, duppet av, sov litt, spiste litt middag, og sovnet igjen.
Plutselig kjente jeg at jeg fikk skikkelige mensen smerter, jeg ble litt sint, og sa til barnefar at han måtte ta mobilen min, fordi jeg ikke ville ha den i senga med meg lengre. Jeg fikk så vondt at tårene bare rant nedover kinnet mitt. Han spurte flere ganger om han skulle dra i snoren og ringe på jordmor, jeg sa NEI. Men hørte han på meg? Nei, han dro i snora, jordmora kom inn ganske så kjapt. Hun var helt paff, stakkars. Hun hadde våre ute i 4 minutter, hun tenkte og spise litt mat før alt var igang, men det fikk hun da altså ikke. Gynekologen jeg hadde kom for å sjekke åpningen, og om de skulle ta vannet eller om de skulle vente litt til. Hehe, uups, i det hun skulle sjekke gikk vannet og hun var våt i fra tå til topp.
Klokken var da 18.00 ca. Jeg fikk mer og mer press rier, men kunne ikke/ fikk ikke lov og presse, fordi hodet var ikke kommet langt nok ned, og jeg fikk mer og mer vondt! De gidde meg 4 bedøvelsesprøyter i down town, slik at det ikke skulle gjøre så vondt og sånn at jeg kunne slappe litt av før det verste skulle begynne. Jeg hadde også fått epiduralen på plass, hun som stakk bommet 6 ganger, før de ringte etter en ny som kunne stikke. Han traff på første forsøk, så altså det 7 forsøket funket det. Jeg ville ikke bytte ligge stilling, jeg ville heller ikke opp og gå/stå siden jeg hadde så syykt vondt, så det tok litt tid før hun var kommet langt nok ned!

Men til slutt så fikk jeg beskjed om at nå kunne jeg presse.
NEEEI, tenkte jeg, jeg vil ikke dette. Jeg vil vente litt til. Jeg er ikke klar, jeg vil ha mamma her.
Vi må vente på mamma...

Det kunne vi altså da ikke, og det var jo mammaen min og barnefar som skulle være med meg på fødselen, men istedet var det barnefar, 2 jordmødre, 2 gynekologer, barneleger, sykepleiere og leger.. Det var vel 10-12 stykker av dem inne på rommet!

Tida gikk, jeg følte det tok EVIGHETER, men det gjorde det altså da ikke!
De hadde også fortalt meg på forhånd at jeg ikke måtte bli stressa eller noe som helst om jeg ikke finn den lille jenta mi på fanget med en gang. Ok, greit tenkte jeg, jeg får vel hun på fanget etter at de har tatt en undersøkelse på henne.

Da var hun endelig ute, med hjelp av tang, klipping og rifter, så var ENDELIG babyen min ute.
Jeg fikk hun rett på brystet mitt, jeg var helt, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg var i himmelen.

Det første som kom ut av munnen min, etter hun var kommet ut ; ER DET FORTSATT EN JENTE? hahah, so lo jeg.
Da svarte gynekologen jeg hadde hatt i hele svangerskapet ; Ehm, jeg tror det er en gutt, jeg er ikke sikker, hun så opp på meg med det smilet og sa, ja Elena det er fortsatt en perfekt liten jente!
JEG SMELTET!! JEG HADDE IKKE ORD!

I det jeg hadde 4 cm åpning og til hun var ute gikk det 1 time og 26 minutter, fort gikk det, 14 minutter med press-rier..
Når de fortalte hvor fort det gikk, fikk jeg sjokk, jeg trodde det gikk MYE lengre tid en hva det gjorde!
Etter ca 30 minutter, gikk barnefar sammen med barnelegene og babyen inn på nyfødt intensiven, jeg lå igjen i føde senga, ble sydd, vasket og snakket sammen med gynekologene og jordmora. Etter en liten times tid, var jeg klar, og jeg ble trillet inn på nyfødten til min lille baby og bf.
Der lå vi alle 3 i noen timer, før jeg og bf for bort på barsel og skulle sove.

Vi måtte ligge på barsel i 2 dager, før vi ble flyttet bort på nyfødt intensiv. Der fikk vi vårt eget familie rom, et rom vi 3 unne være sammen, der vi kunne nyte tiden!

Tiden på sykehuset ble lang, vi måtte være der lengre, jeg ble deprimert, jeg gråt av ingenting. Jeg ville bare hjem, hjem til leiligheten, hjem til virkeligheten! Jeg ville gå tur i det nydelige været vi hadde, jeg ville ligge å kose med mini på sofaen, jeg ville besøke både min og BF sin familie.. Men det kunne jeg da altså ikke..

Vi ble værende på sykehuset i 1 måned.. EN HEL MÅNED!!!!

Vi fikk til slutt reise hjem, men måtte ofte på kontroll, siden hun lille kom før tiden, og fordi hun hadde litt pusteproblemer på sykehuset ++..
Jeg vil dessverre gå inn i mer detaljer og hva mer så var grunnen.

Fødselen var en fantastisk fødsel, jeg kunne ikke spurt etter en bedre fødsel en det jeg fikk.
Jeg fikk også beskjed av jordmor og gynekologen at, neste gang jeg skulle føde, så måtte jeg ikke nøle med og komme med en gang jeg kjenner at noe er i gang, siden det gikk så sykt fort, det gikk VELDIG fort med tanken på at jeg ble satt i gang...

Jeg fikk påvist begynnelse av svangerskaps forgiftning, blodtrykk-medisinen fikk ikke blodtrykket ned, så derfor ble jeg satt i gang!

Jeg begynte med og få dypp kl 15.00 ca.
Kl 18.00 ca gikk vannet og kl 21.12 var hun ute!

DEN LILLE PRINSESSA MI KOM I UKE 34+4 SØNDAG 28.AUGUST 2016💗 2638GRAM 💗 44CM LANG💗 OG HELT PERFEKT!JEG ER VERDENS STOLTESTE MAMMA, TIL VERDENS FINESTE PRINSESSE 💗LYKKE ALIS💗

PS: Hvordan hverdagen våres er, med min diabetes og en aktiv liten jente, kommer i et egent innlegg senere!Likes

Comments

💜Jeg er verdens heldigste!

Idag er det 5 måneder siden jeg ble mamma for første gang,
5 måneder siden livet mitt ble forandra,
5 måneder med glede, latter, tårer, stolthet, og mye utfordringer!

Min lille prinsesse er ikke så liten lengre, 5 måneder gammel, 153 dager gammel.
Tida flyr, jeg blir bare mer og mer stolt for hver dag som går, alt du lærer deg,
alt du kan og ikke minst ALL den kjærligheten og gleden du gir ut til alle rundt deg.
Du smiler fra øre til øre hver eneste dag, hele tiden. Hver gang vi møter noen, smiler du og alle sier det samme hver gang.

Gud for en fornøyd, smilende og blid jente, dere er nok stolte.

JA, det er vi. Du smiler, viser kjærlighet, glede, du gir beskjed når noe er galt,
om du er trøtt, sulten eller bare vil kose!

Jeg Elsker Deg, Lykke Alis 💗
Likes

Comments