Header

Har haft en del under sommaren att göra. Har jobbat en del, gjort slut med mitt ex och lite annan skit, men jag ritar fortfarande! Så fort skolan började började också gymnasiearbetet för att vi ska slippa göra det nästa termin vilket är en aning stressigt. Ska hitta lokal för vernissage och det är bara allmänt hektiskt.

En bildserie är vad det blir mellan två kvinnor som försöker nå varandra.

Ha det!

//Elena

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Har jobbat nu och är ledig vecka 26 + 27, så kanske ritar/målar något och lägger ut här!
Så fett skönt att tjäna pengar, men blev inte så mycket jobb som jag trodde då det fanns tillräckligt mycket folk, men kan bli att jag hoppar in åt någon när de är sjuka.
Det jag vet är att jag inte vill jobba inim vården som under- eller sjuksköterska. Vill hellre jobba som lärare i historia som jag tänkt mig.

Ha det!
//Elena

Likes

Comments

Här är lite blandat från ettan och nu i tvåan, men är lite för slapp för att orka säga vilken ÅK varje bild är ifrån, så här är restrr jag glömt att lägga ut. varsågod!

//Elena

Likes

Comments

Skuggexperiment jag gjorde för nåot år sedan. Ska nog fortsätta göra flera av dessa i och med att jag gillar att arbeta digitalt så mycket. Nu när jag är klar med allt och sommarlovet kommer så blir det mer av detta framöver.

//Elena

Likes

Comments

Nu är jag klar med allt i både form, bild och design! Nu är det bara att lägga upp bilder på allt jag gjort, så förvänta er lite spam.

Ha det gött!

//Elena

Likes

Comments

Hej!

Som avslutning på kursen måste hela klassen bli klar med rester och lägga ut bilder på våra projekt vi haft under årets gång, där jag inte har alltför mycket kvar att göra. Den första bilden är en perspektivstudie på centralperspektiv, den andra bilden är en oljemålning av stilleben. den tredje är draperingsskiss och den sista är en uppvärmning för vårat projekt i gatukonst.

Ser fram emot att lägga ut eget arbete här då jag kan fokusera mer på sånt jag tycker är kul och är bra på, men så det ser ut nu måste jag bli klar med skolan i första hand.

Ha det gött!

//Elena

Likes

Comments

Hej!

har haft ganska mycket lite att göra det senaste och har inte heller orkat uppdatera bloggen. Vissa saker hamnar före andra. Men har några bilder på min katt här som jag tog nyss. Hon är så sjukt söt!

Var på slaget om innerstan igår och skrek så att mina läppar blivit snustorra. Inte nog med det så vann min skola, Hulebäck! Det är tredje året i rad som vi håller fast i pokalen och vi satsar på att hålla kvar den så länge det bara går.

Ska verkligen ansöka till kåren nästa år, om inte minst vara med som support.

Hade tänkt göra läxor idag men det gick inte som planerat även om jag har prov i ämnet imorgon. Kanske ska stanna uppe en stund för att faktiskt kunna klara provet... I alla fall så måste jag dra!

Ha det gött!


Likes

Comments

Bild 1 Mönster jag jobbar med i design
Bild 2 Färgperspektivstudie i akvarell
Bild 3 Draperingsstudie i blyerts

Ha det gött!

//Elena

Likes

Comments

Skälpadda (akvarell)

Späckhuggare (blyerts) är i processen att bli ett tryck på en enkel tygväska som jag själv syr.

#3 (svart marker)

Katt & träd (akvarell)

Likes

Comments

Hejsan!

Här är några av mina digitala konstverk, målade med en ritplatta (Intuos CTH-680). Dessa är inte de allra mest avancerade. Försöker att utveckla mig så mycket som möjligt digitalt då jag tycker det är väldigt kul. Har en del att göra i skolan och när jag har möjlighet kommer jag ta kort och lägga ut här och visa er min utveckling inom konsten.

Det kommer mer framöver!

Likes

Comments