Nu när det snart är ett nytt år, och det så mycket som jag vill göra. Bland annat vill jag testa på yoga och lära mig om meditation. Jag vill bli bättre vän med mitt inre och lära mig att älska mig själv. Meditation tror jag kan vara en bra början och en bit på vägen. För trots allt så är våra största fienden oss själva. Hört att det ska vara mycket krävande men det kan det nog vara värt. Hade varit kul att åka till ett land med vacker miljö och meditera där. Något man kanske ska sätta på sin " to do list " innan det är dags att börja studera igen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För några dagar sen gjorde jag det dummaste jag hade kunnat göra mot mig själv. Jag skrev till mitt ex och önskade honom
" God Jul. " Problemet var inte att jag önskade honom en god hälsning, utan för responsen jag fick ifrån honom. Han vill träffa mig.. Nu känns det som jag är tillbaks på ruta ett. Skälet jag skriv till honom var för att se ifall jag skulle få ett svar tillbaka, vilket för stunden kändes bra men dock inte nu. Jag är inte redo, jag är inte redo överhuvudtaget men något säger mig att jag måste få träffa honom.

Jag vill ha svar, men vad ska jag i egentligen få svar på? Att få bekräftelsen jag söker, att få bekräftelse från den personen som stod närmst mitt hjärta. Han var mitt allt, dock var jag inte hans.. Han största kärlek var till drogerna och så kommer det förmodligen alltid att vara. Jag trodde att jag kunde vara så stark och leva med hans liv. Men det tog för hårt på mig, att ständigt gå runt med en klump i magen. Hela tiden undra vad han gör och vem han är med. Det drog även ner mig till att börja leva destruktivt igen, vilket gjorde att jag hamnade i trubbel. Mitt ex ska åka in så varför ska jag träffa honom, när vi ändå inte kan leva tillsammans helhjärtat. Men något säger mig att jag måste vara hans stöd och se till att han är okej. Han har ingen annan och jag lider med honom. Hela situationen är komplicerad för mitt i detta elände så måste jag hålla detta hemligt för mina föräldrar. De gillar inte mitt ex, och under vår tid tillsammans så fick vi leva gömda så ingen skulle hitta oss. Så varför väljer jag att gå tillbaks dit? Ja jag älskade honom men är det allt? Jag trodde han var min själsfrände, att det skulle vara jag och han mot världen. Själv var jag beredd för att offra min värld för honom, att jag kunde bo på gatan med honom så vi hade kunnat vara tillsammans. Allting är så komplicerat, jag vet inte vad jag ska göra längre.. Lyda min impulser och se vad som händer eller tänka smart. Vet inte ifall jag är ens beredd att få höra sanningen, ifall han varit med någon annan eller ifall jag bara var en tillfällighet för honom. För enligt mig var det äkta men jag har kanske fel..

Har shoppat som en galning idag för att förtränga bort min ångest, som vanligt ska jag alltid köpa så mycket att det går i överstyr. Jag lever alltid som morgondagen vore den sista, vilket har kostat mig väldigt många gånger. Så nu ligger jag i min säng, mitt rum ser ut som ett bombnedslag och försöker packa till resan. Kan inte koncentrera mig alls och allt känns så jävla tungt inom mig. Känns som mitt hjärta väger flera 100 ton och vill bara spy. Förlåt för sånt otrevligt och konstigt inlägg men kände för att få mig ur det.

Likes

Comments

Har försökt blogga flera gånger men har aldrig lyckats fortsätta fastän att jag älskar att skriva. Nu känner jag att det är dags igen och ge det ett nytt försök. Mest för mig själv och för att kunna se hur jag utvecklas som människa. För att kunna titta tillbaks och se vad jag har lärt mig, samt gått igenom.

​​Denna bloggen kommer jag använda för att ventilera, inspirera och ni får följa med på den galenskapen som väntar. Ni kommer kunna få se mitt bästa och dessvärre mitt värsta. Dock hoppas jag att det kan vara till någon nytta för er, att ni kan ta lära utav detta. Redan nu under mina unga år så har jag gått igenom helveten men även paradis. Jag har varit med om grejer som jag inte önskar någon annan, att leva med dessa tankar har gjort att jag har hamnat i väldigt mycket trubbel som jag nu försöker ta mig ur. Så nu börjar min resa med att försöka leva ett så bra liv som möjligt, ett liv som gynnar mig och min familj. Jag ska visa er, att det går att lyckas det gäller bara att ha viljan. Men​​ mitt i allt detta elände så är jag ändå en hopplös romantiker och kärlek är något jag aldrig kommer sluta tro på. Ni kommer få följa med mig på mina resor, där mina impulser pumpar runt för trots allt så kommer jag aldrig sluta vara en spänningssökare. Trots allt så kommer jag alltid vara den jag är, men istället försöka behärska mina kickar.  

Dock kommer det inte bara handla om mina tankar och utlopp utan även dejting/relationer. Mina resor och min framtid, ni kommer se när jag bygger upp min karriär. Det kommer även handla om mycket mode, för det är något jag brinner för, skönhetstips och inspiration. Ni kommer följa med mig i min vardag där jag snart även flyttar hemifrån och kommer resa runt med att ta världen med storm. 

Just nu ligger jag i min säng och tittar på Sex & The City och njuter i min ensamhet, vilket är ovanligt för mig. I själva verket hatar jag att vara själv men det är något jag försöker lära mig att vara. För trots allt vet jag att jag inte är själv, vi är 7,2 miljarder människor som lever på detta fantastiska jordklot. 

                                                                                    Likes

Comments