Ebay

Ebay er og har længe været en af de hjemme sider jeg benytter mig mest af.

Når lysten til at shoppe er stor men pengene er små, er Ebay perfekt!

Jeg køber sjældent vare til mere end 10 kr. Da jeg simpelthen er bange for at blive snydt. Men tager man sine forbehold, er Ebay det perfekte sted at købe billige hverdagsting. Særligt sokker og hårelastikker er en af de ting jeg nærmest kun køber der fra.

Her er et lille udpluk af mine seneste fund på Ebay.


Billede 1: Sæbe flager 5 kr. Billede 2: Selfie linse til instax 8,5 kr. Billede 3: Foto hjørner 8 kr. Billede 4: Tape 5 kr. Billede 5: Solbriller 27 kr. Billede 6: Sokker 6 kr. Billede 7: Sokker 5 kr. Billede 8: Hår elastikker 5 kr. Billede 9: Hår elastikker 6 kr.

Likes

Comments

I anledning af at det igår var international bloddonerdag, ville jeg dele mine tanker omkring det at være bloddoner.

Jeg er bloddoner og har været det siden jeg var 17 år, som er der man tidligst kan blive registreret. (Så lidt over 3 år)

I forbindelse med et forløb på min skole, blev jeg bevidst om muligheden for at være bloddoner. Da jeg opfylder kravende og samtidig ikke er bange for nåle, syndes jeg ikke der var en god undskyldning for ikke at melde mig.

Da jeg selv ønsker muligheden for at få blod, hvis det en dag skulle blive aktuelt. Syndes jeg kun det er fair at jeg selv giver mens jeg kan.

Samtidig med at man gør en god gerning. Syndes jeg faktisk også det er hyggelig, måske er det svært at forstille sig at benytte ordet "hyggeligt" om at blive stukket med en nål og få tappet blod. Men på Herlev hospital hvor jeg normalt bliver tappet, er stemning altid super god og personalet er så flinke. Man går også altid derfra med den bedste følelse i kroppen, da det jo er skønt at gøre noget for andre, særligt når man ikke engang selv skal yde det store.


Likes

Comments