View tracker

/ Företagarfrukosten i december 2016 /

/ Vår hemsida! /
Kolla in vårt UF-företag! Är riktigt stolt över hur mycket vi har åstadkommit den senaste tiden. Blivit otroligt mycket med möten, skola, planering, förmedling etc. But hard work pays off (!!) För er som har missat så kan jag berätta lite kort vad mitt företag gör för något. Vi förmedlar extrajobb till ungdomar i Fagersta och Norberg - där arbetslösheten är otroligt hög. Vi i företaget är otroligt ambitiösa och var redan bestämda från början att vi ville göra någon typ av samhällsnytta. Dessutom blev vi månadens UF i november!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

/ Bild ifrån somras /

Hej allesammans!!
Ni har väl inte missat att kolla på SKAM? Världens finaste serie, den speglar verkligheten så.himla.fint och finner knappt ord! Började att kolla hela första säsongen under en hel dag och nu är jag på säsong 3! Grät igenom liksom båda säsongerna, haha. Vissa tycker att det är svårt att förstå norska - då säsong 2 och 3 har inga översättningar. Men jag tycker att norska är fint och snappat upp flera ord.

Till något annat tråkigare, jag har nästa gått i väggen. Har belastat mig med så mycket under de senaste veckorna och förra veckan var den hemskaste veckan i mitt liv. Har aldrig känt så tidigare och ville endast gömma mig under täcket varje gång jag vaknade. Dock känns det mycket bättre nu, men åkt på en förkylning mitt i veckan. Under helgen tänkte jag visa upp mitt UF-företag här! Stay tuned. <3

Likes

Comments

/ Via Hapers Bazaar, Pinterest & Vogue France /

Ingen har väl missat att igår visades Victoria Secret Fashion Show 2016! Dock får man antingen streama eller vänta tills den 23 december då den visas på TV3. Otroligt att de får till det varje år och designerna ska vi inte snacka om (!!!). Jag har dock inte några stora förväntningar alls på dem som uppträder. Jag älskade verkligen när Taylor Swift var där 2014 och ingen kan toppa det. Men jag ser framemot Lady Gagas uppträdande då jag har fastnat för hennes musik.
Ser också framemot när Elsa Hosk, Lily Aldridge och Taylor Hill intar scenen.
Puss och Kram

Likes

Comments

Yayyyy!!! Jag fyllde 18 år i onsdag!!! Tack så mycket för alla gratulationer, det värmer! På kvällen åt vi middag och det blev presentöppningar. Jag fick så mycket fint och är så tacksam för det. <3
Ikväll hade vi tänkt att gå ut en sväng, bara för att hänga lite. Jag har en inlämning imorgon som ska in och tänkte fortsätta med den imorgon bitti så hoppas vi inte är ute så pass länge, haha. Vi hörs!!

Likes

Comments