Några bilder jag hjälpte min syster knäppa till hennes skolprojekt, men tänkte varför inte visa upp hur fina bilderna blev! Blev otroligt nöjd, har knappast använt min kamera sedan studenten i somras.
Veckorna bara springer iväg och snart är det höstlov och min födelsedag...niieejjjjj!!! Men jag lever för min födelsedag, bästa dagen!!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dessa tre böcker längtar jag att få tid att läsa och dessutom pryda min bokhylla!! Under höstlovet ska jag ägna min tid att endast läsa så mycket som möjligt. Aldrig läst Fornis böcker tidigare men är väldigt förtjust i denna nysläppta bok. Jag läser hennes blogg lite då och då, och tycker om på det sättet hon skriver. Har förväntningar på denna bok! Jojo Moyes, är min favoritförfattare och när jag väl strosade runt inne på Akademibokhandeln (aka mitt andra hem) efter sjukhuset förra veckan fick jag syn på boken. Läste lite lätt på baksidan eftersom var så dötrött men snart är samlingen komplett.
Sist har vi Flora Wiström med hennes debutroman!! Har längtat efter boken så attans länge. När jag fick syn på boken fick mitt hjärta prematura ventrikulära kontraktioner, ville köpa boken på dirren men kön var lång och jag fann inte orken i min kropp.  Lever för hennes blogg, världsbäst på att sätt ord på saker! 

Nu: Läsa på inför svenskaprovet....som jag faktiskt ser framemot!! 

Likes

Comments

Tips

Två stycken olika sminkningar jag tyckte om och ville dela med mig. Har följt Elanna och Suzie ett bra tag och deras videos är otroligt bra med kvalité och kvantitet. När vi ändå är inne på Youtube spåret, är min favorit Jon Olssons. Började följa han när de hade precis lagt upp Vlogg 008, och idag har dem gjort mer än 150 vloggar och växer för varje dag! Här hittar ni Jon. Pusss så länge

Likes

Comments

Dairy

​Min biljett fick självklart plats på min memories board. Och till höger har vi Bieber, mitt hjärta stannade i det ögonblicket. 

Finner inga ord för gårdagen!!! WOW. Började tidigt då vi skulle ta tåget från Avesta till Stockholm, därefter gick vi runt och dessutom åt Jensen. Jag som var sugen på sushi... Men omkring 3 gick vi mot Tele 2 Arena för att köa, tur att vädret var på topp annars hade jag knappt varit kvar vid kön. Vi hade Golden Circle som sagt och även om vi kom "rätt så sent" fick vi bra platser tycker jag. Folk hade övernattat och massa. Dock var det så jäkla varmt inne i byggnaden, folk knuffades, drog i ens hår, armbågades - det var liksom krig i publikhavet. Efter ett tag klarade jag inte mer för att fick alltid stå på tå för att kunna se mer än hans bröstkorg. Så jag gick lite längre bak och såg mycket bättre + att studsmattan var precis ovanför mig (!!) Under pausen återförenades vi alla eftersom vi hade splittras - jäklar vad mäktigt konserten var!! Han var så himla bra, men man såg direkt på han att han inte mår så bra. Ville bara krama han, åhhh!! Var och är nära på fälla tårar eftersom det har inte fortfarande slagit mig att jag var på konserten, såg han 2013 - har aldrig grinat så mycket som då.

Nu: Göra mig i ordning inför ikväll. Blivit bjuden på födelsedagsfest och tänkte dra dit en liten stund. Ska upp och övningsköra på morgonen och plugga på eftermiddagen. Puss så hörs vi!!!

Likes

Comments

Dairy

Vilken vecka asså! I tisdags lyssnade vi på Andreas Carlsson som höll en föreläsning i skolan. Otroligt inspirerande! Jag storstädade mitt rum mitt i veckan dessutom, brukar oftast skjuta upp till helgen, men fick allt gjort. Idag var vi iväg till Västerås på kick-off för alla UF! Vi åt lunch där och tog tåget direkt hem när det var slut. Så otroligt skönt eftersom har varit så trött. Måste nog ändra sömnrutiner, vet inte vad som har hänt. Imorgon mina vänner, då blir det Justin i Stockholm!!! Som jag har längtat (!!!!!!) Såg han sist i Globen för 4 år sedan och vilken magisk kväll det var.

Kom på mig själv att jag har en systemkamera som ligger i mitt rum... så tråkigt att jag inte har längre tid att använda den. Tycker om att fotografera och redigera, men nu på sistone har det blivit mycket mobilbilder vilket inte är min grej - tycker verkligen inte att hela flödet endast blir mobilbilder! Men ska bli ändring på det snart!! 

Likes

Comments

Dairy

Min nya guldiga lampa, som passar fint i mitt rum.

    Och mina rätt-så-nya skor från Gant! 

Idag hade vi studiedag! Otroligt välbehövligt för att kunna sova lite längre och återhämta sig. Jag hade inte så mycket plugg, eftersom har varit ganska effektiv under veckans gång och fått massa gjort. Dock hade jag några saker på listan att bocka av. Hade tänkt att göra något roligare men stannade hemma. Köpte med mig plocksallad hem efter att jag postade ett brev. Under eftermiddagen och senare in mot kvällen har jag suttit med körkortsboken, inget speciellt mer än det.  Imorgon har jag en ganska lång dag med långa lektioner, och ett möte inbokat som vi ska på med vårt UF. Besides that, ser jag framemot helg!! Puss, så länge!

Likes

Comments

Inspiration

Tycker att höst-säsongen är en tid för att prova massa färger! Hur snygg är inte denna färg? Såg dessa på Pinterest och var tvungen att dela av mig dem. Tur nog har jag en lite orangebrun färg i min palett som jag har haft på mig. Har dessutom fått höra komplimanger hur fin färgen är, och den är ifrån Makeup Revolution Flawless paletten. Puss! 

Likes

Comments

Min frånvaro, finner inga ord. Och mina fina vänner pushar att jag ska blogga hela tiden. Men jag är tillbaka nu. Har levt lite, kan man säga. Bilderna är ungefär 2 veckor sedan gamla då jag, Emilia, Nellie, Elin och Lovisa var på bio. Vi tittade på Nerve, som var helt okej. Var runt på olika affärer, t. ex inne på Monki där vi alla provade den snyggaste jackan!! 
Denna lördag består av plugg, lite städning och filmtittande senare ikväll. Kram. 

Likes

Comments