// Sias nya album och bästa chokladen kombinerat med plugg är hur jag spenderar min söndag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 18

Likes

Comments

// Tre låtar som ständigt går på repeat, John Legends nya är ju allt.

Äntligen helg. Jag vaknade dock upp med dödens huvudvärk imorse och tvingade sedan ut mig själv på en promenad med Selma i ösregn. Inte direkt det sättet man vill starta sin helg eller morgon på, men men..

Har inte något speciellt planerat idag och just nu känner jag mest för att köpa chips och dipp och bara sitta inne hela dagen framför en bra serie eller flera bra filmer, och det är faktiskt väldigt mysigt när man samtidigt har sällskap av världens sötaste mops, eller kanske en skön kompis? :-)

  • 18

Likes

Comments

// Tre bilder ifrån senaste tiden, den längst till höger är från matlagningen igår och !!!!!, så gott det var.

Skoldagen idag gick relativt snabbt (som vanligt) och efter det befann jag mig en stund hos Ida för att fixa det sista inför C.C.-festen nästa vecka, nice. :-) 

Har precis ätit middag så ligger här i sängen helt utslagen med matkoma och bara tar det lugnt, typ lite som man ska i detta väder. Tänkte ta en lång dusch och sedan fortsätta med plugget en stund till då jag har seminarium imorgon och cirka hundra andra inlämningar/prov som ska göras klart, lite smått panik över det faktiskt.. Men jaja, får kämpa sista veckorna nu innan jag går på ett efterlängtat höstlov.


  • 18

Likes

Comments

Tänkte börja blogga (igen). Har säkert gett mig på detta hundra gånger och det slutar alltid med att jag tröttnar eller totalt glömmer bort det, men ska iallafall ge det ännu en chans då det är kul att kunna kolla tillbaka på saker man gjort. Speciellt nu när jag går mitt sista år på gymnasiet och allt med balen och studenten väntar, spännande. :-)Likes

Comments