Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft världens mysigaste helg i Stockholm med ett par underbara vänner. God mat, shopping, utgång och bara allmänt mys var precis det jag behövde med dessa, kunde inte bli bättre. <3

  • 19

Likes

Comments

Detta blir väl ett tråkigt inlägg utan bilder men tänkte mest bara höra av mig lite kort. Gick hem från skolan idag för har ännu en gång lyckats dra på mig en förkylning så ligger just nu i sängen med feber och försöker friskna till.

Annars då? Har hunnit fylla 19 och i helgen hade Julia och jag en liten förfest innan vi var ett gäng som tillsammans fortsatte vår kväll/natt på Palladium. Jag hade det väldigt kul trots lite tråkigheter som skedde då men det är endast tack vare mina underbara vänner, så bra.<3 imorgon är det äntligen fredag och jag hoppas att jag mår tillräckligt bra för att ta mig till skolan för endast två lektioner för att sedan ta det lugnt resten av dagen och tagga till helgen och lite ledighet, skönt det med.

  • 19

Likes

Comments

I tisdags fick jag hem min studentmössa, blev så himla nöjd med den och fick äntligen tillbaka lite motivation i livet haha. 141 dagar kvar nu. :-)

  • 18

Likes

Comments

Måndagen börjar lida mot sitt slut och jag ligger just nu i sängen och tar det lugnt. Har faktiskt haft en helt okej dag med endast två lektioner och därmed en kort skoldag. Svängde även förbi stan en snabbis med Emmie och Wilma för att bland annat boka tid till spraytan innan balen (bra att vara ute i god tid haha..) och sedan åt jag en god middag på Guldkant som bestod av musslor och pommes (bästa) med min bror och min kusin. Det var självklart super mysigt och det är alltid kul att hitta på något och umgås för det händer tyvärr inte allt för ofta!..

Nu tänkte jag glo på ett/flera avsnitt av Better Call Saul, som jag för övrigt precis börjat kolla på för får smått abstinens av bästa Breaking Bad som jag kollade klart lite för snabbt och därför blir denna sammankopplade serie perfekt. :-) säger godnatt i förväg och hoppas att även ni haft en bra dag, puss.

  • 18

Likes

Comments

En ny vecka har börjat och jag har precis tagit en paus från plugget till juridikprovet som är imorgon, ska bli skönt att få det gjort med. Annars då? Inte så mycket har hänt den senaste tiden mer än att jag pluggat, typ haha.. Tog det även lugnt hela helgen och hängde med mina goa vänner hela fredagen och lördagen, mys!

På tal om annat så beställde jag min balklänning i lördags också. Håller tummarna för att den ska passa så jag äntligen kan släppa det hetset med. Studentmössan bör även levereras inom de kommande veckorna. Allt med balen och studenten börjar faktiskt bara bli mer och mer verkligt för varje dag, och imorgon är det (bara) 150 dagar kvar.. :-)

  • 18

Likes

Comments

  • 18

Likes

Comments

Idag är ett lördag och endast några lediga dagar kvar innan det här lovet är slut. Ska dock bli lite skönt att falla tillbaka till de gamla vardagsrutinerna. Samtidigt som det (endast..) är cirka fem månader kvar tills studenten vaknas så det ska väl kunna lösas på något sätt. :-)

Idag ska jag och några goa tjejer träffas hemma hos Lisa för att fira henne i förskott med vin och tilltugg. Får sedan se om det blir en utekväll för min del eller om jag istället går hem och myser resten av kvällen. Hoppas iallafall att ni alla får en bra dag!! Kram

  • 18

Likes

Comments

  • 18

Likes

Comments

Det är redan första december och jag ligger just nu i sängen och myser för fullt med Selma som fortfarande sover, och jag ska strax se ett avsnitt av Empire innan jag tar tag i dagen. Idag händer det dock inte så värst mycket mer än det gamla vanliga + tacomys med min bror och dubbelavsnitt av Svartsjön ikväll.


  • 18

Likes

Comments