Nu var det ett tag sen igen. Jag har haft riktigt fullt upp med nationella prov, gymnasium val osv. Just nu är det äntligen Fredag och jag och några vänner är påväg till Hedemora. Ikväll ska blir riktigt kul om jag får säga det själv, jag kommer bara ha kul och njuta av sällskapet så att säga.

Allt annat rullar på just nu och som det ser ut nu kommer jag få bra betyg till sommarn och få komma in på ett bra gymnasium av mitt eget val. Just nu litet det mest mot Rättvik och flytta dit, vilket om det händer kommer bli riktigt spännande, öppna ett nytt kapitel i mitt liv!

Förresten delar en bild på min favoritlåt och favorit artist för stunden här nere, in och lyssna hans röst och låtarna är för bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Runt 18.00 drog jag, mamma och mormor ner och käkade på olearys, för mormor åker till Grekland nästa vecka och är där tills sen sommar/tidig höst. Iof drar hon ner dit varje sommar men lunchen var för att vi skulle umgås lite innan hon drar ner, sen får vi se om jag och mamma åker och hälsar på henne i sommar.
Iaf, om man läser rubriken så kan man nog förstå att allt funkar och ÄNTLIGEN går runt,jag och mamma satte oss ner tidigare idag och snacka om att jag skulle ta AM-kort, vilket ledde till något bra så kursen är nu bokad tills nästa månad.

Imorgon ska jag till en affär och fråga om jobb då jag börjar bli stor och måste få en egen inkomst och få mer erfarenhet, så tänkte gå till en djuraffär då djur är vad jag brinner för så tyckte det skulle passa bra.

  • 3 readers

Likes

Comments

Om man ska sammanfatta dagen, vad har hänt. Jo från klockan ett var jag och några vänner ute på stan för nazister skulle demonstrera eller vad man ska kalla det. Och fyfan vad hela jag kokade av ilska när de gick förbi oss, mina händer darrade av ilska helt enkelt. Sen stod vi och massa andra människor och kollade på de när de samlades i lilje qvista. Det skulle tydligen bli den största moderna demonstrationen och det flögs in skånska poliser i så kallade Hercules plan, polishästar var där och hela stan var full med polisbussar. Nått jag verkligen är emot är just nazister och rasister.

Resten av kvällen kommer bli lugn, jag kommer bara ligga i sängen och kolla på filmer, sen imorgon är det dags för skola igen och nu kör vi på i skolan tills sommarlovet och efter det börja gymnasium långt från Borlänge förhoppningsvis.

  • 2 readers

Likes

Comments

Har rent allmänt bara vart irriterad idag.
Sitter hemma EN FREDAGSKVÄLL?! ugh. Någon få ut mig från mitt rum..
Har iaf suttit och försökt övertala mamma om att få en moppe å ta amkort, hon har inte sagt ja eller nej utan ett kanske. Jag har suttit och räknat ut allt, hon betalar moppen och kortet så betalar jag hjälm, försäkring och bensin. Vet inte hur jag ska göra för att övertala henne, att tjata kommer aldrig gå då blir det bara ett större nej, nån som har tips?

Imorgon är det valborg, oooch jag blir hemma..
Dock är det mitt val, myskväll själv hemma 👍🏼

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen söka om gymnasium, just nu är det till Rättvik, Västerås eller Stockholm och då kommer det innebära att jag också flyttar från Borlänge. Yaaaas, äntligen!
Efter skolan åkte jag med en vän till kupolen och kollade runt, köpte en tröja för 29kr. Inte mycket shopping men tröjan jag köpte är jag jäkligt nöjd med, den är to die for. Jag köper det mesta bara på rea, annars kommer pengarna vara slut på ett par jeans så när jag hittar något snyggt för en billig peng då är det direkt ett köp.
Resten av kvällen spenderas under täcket med datorn och keeping up with the kardashians.

  • 2 readers

Likes

Comments

Har suttit som vanligt framför tvn och datorn hela dagen, var dock till kupolen och köpte en chai latte. Har dessutom köpt en ny lur, iPhone SE, älskar den och kameran är riktigt bra vilket var det jag var mest ute efter.
Jag har börjar tänka på att skulle det inte vara kul och skapa en egen butik med en egen klädkollektion. Kommer definitivt starta en egen butik med kläder och smink när jag är runt tjugoårsåldern. Vara min egen chef, men först måste jag få mer erfarenhet så har nu ansökt om sommarjobb runtom i Borlänge och Falun och till i sommar när jag gått ut grundskolan ska jag söka helgjobb/extrajobb.

På tal om grundskolan har jag nationella prov i Engelska imorgon och som tur är känner jag mig förberedd inför det. Om det hade varit ett annat ämne hade jag vart totalt stressad men det är tur att engelska är något jag är bra på och faktiskt tycker om.

  • 2 readers

Likes

Comments

​Just nu sitter man fastklistrad i soffan framför tvn, vilket jag i och försig gjort hela dagen. Det är så mitt påsklov kommer se ut, tyvärr. Har dessutom köpt nya sminkborstar, sånna här Ovalbrush, tror de heter så. De ska tydligen vara sjukt bra så jag riktigt längtar tills de kommer till brevlådan och jag bara kan öppna plasten och lådan och allt det här som är runt och sen bara prova de, få se om de är så bra som jag hört.

Börjar dessutom fundera på att skaffa en systemkamera igen, jag sålde den jag hade för ca 2 år sen för jag hade inget intresse för att fotogtafera, men jag känner nu att det skulle vara kul att ha en och kunna uppdatera här med massa bilder. Just nu har jag dessutom en Samsung som lur som varken framkameran eller vanliga kameran är bra på, så det blir knappt några bilder här på ett tag. Men ska försöka fixa något så fort som möjligt, jag vet av egen erfarenhet att det är roligare med bilder som man kan titta på än att bara läsa.

Hoppas ni andra gör något roligare på erat påsklov, jag ska plugga under hela själv och sen blir det bara att sitta fastklistrat framför tvn.

Likes

Comments

Vi alla som går i nian har ju redan valt och sökt till ett eller några gymnasium nu. Men är det bara jag som känner att jag verkligen inte vet om jag valt rätt och att jag är så himla osäker och vill byta mina val. Det som är tur för mig är att det inte är försent än att söka, men vad ska jag söka till?

Jag vill antingen hålla på med musik eller hästar när jag blir äldre, och det är de två inriktningarna på gymnasium jag vill ha. Men samtidigt vill jag ha en bra lön och riktigt snuskigt mycket pengar som stor. Det jag tänker är att inom musik går det ju att få in mycket pengar, men det är svårt att komma dit (alltså bli artist) och samtidigt tänker jag, är jag rktigt så bra? Sen inom hästsporten om man ser på de jobb man kan få efter gymnasiumutbildningen och alternativt högskoleubildning så är det ju ridlärare, stallchef osv. Man kan ju bli en riktigt bra tränare och få in pengar på det. Men jag vet inte riktigt än.

Jag tänker mycket på pengar och vilka jobb som jag kommer tjäna mest på. Jag tänker på det här sättet för att jag vill leva på ett visst sätt, jag vill jätte gärna ha en eller två hästar när jag blir äldre och det kostar rätt mycket pengar. Jag vill samtidigt ha nån eller några hundar och nån stallkatt. Jag är en riktig djurmänniska och älskar djur. Sen har jag en dröm att rida in hästar och träna dem, ha en egen gård och leva lite utanför Stockholm. Sen min andra dröm är att bli artist, få sjunga dag in och dag ut, åka på turneer, uppträda, gå på fester, åka till L.A och kanske bosätta sig där. Två helt olika drömmar, antingen vill jag ha det högljutt och stadsliv eller lugn och ro och ute på landet.

Likes

Comments