det här med klädstorlekar till bebisar, vet att jag undrade väldigt mycket vad man skulle köpa för storlekar. Hade fått höra av alla att man inte skulle köpa mycket av små storlekar för att dom växer ur det så fort, men där håller jag inte med! 

Lea vägde 3500g och var 50 cm lång när hon kom ut, precis i början var storlek 50 lite för stort, men det växte hon i ganska snabbt, men hon kunde ha storleken ett bra tag, sen kom storlek 56, fy vilken onödig storlek, känns som om att hon växte ur den på två veckor. Känn som om att hon gick direkt från storlek 50 till 62. 
För ca 2 veckor sedan vägde hon 5970g och var 60.9 cm lång, Hon kan fortfarande ha vissa plagg i storlek 56 men dom är definitivt på väg att växas ur.


Så mitt tips är att inte köpa så mycket alls i just 56 för känns som att det är en otroligt onödig storlek!

Likes

CommentsVid klockan 7 på morgonen den 13e mars vaknade jag samtidigt som min sambo skulle iväg till jobbet, jag kände redan när jag vaknade att jag hade som en lite kraftigare mensvärk men tänkte inte mer på det. Gick ut med hunden och smärtan blev lite värre för varje gång den kom. Minns att jag fick stanna till flera gånger på promenaden och min kära hund var så snäll, han hoppade till och med upp på våran hallbänk när jag skulle koppla av/på honom för att underlätta för mig så jag slapp börja mig ner.

Otroligt vad dom kan dessa hundar! 💜
När jag kom in igen så laddade jag ner en film och la mig ner i sängen, nu började jag fundera på om det kanske var just idag som det var dags, var det idag hon skulle komma ut? Började googla runt som en galning för att få reda på hur riktiga verkar kändes men blev inte klokare för fem öre! Laddade iaf ner en timer men förstod mig inte riktigt på hur man gjorde så jag lade ifrån mig den ganska snabbt.
Efter någon timme så ringde Robin från jobbet och undrade om jag och hunden ville med på en körning till Lerum och det ville vi ju såklart! Då fick vi ju tiden att gå lite snabbare och jag hade ju faktiskt inte så jätte ont(trodde ju att man skulle ligga på golvet och skrika i smärta när det var dags i stort sätt). Väl i Lerum så gick jag runt lite med hunden medans Robin arbetade och fick ta flera pauser medans jag gick för det började göra riktigt ont nu! 
På väg tillbaka så känner jag hur det blir lite fuktigt i byxan och tror ju självklart att vattnet gick så ringde in till östra och fick komma på en kontroll, vattnet hade inte gått men jag var öppen 4a centimeter så dom sade åt mig att ta en liten promenad eller åka och äta lite mat och sen komma tillbaka, så vi åkte bort till Max och köpte lite mat men hann aldrig smaka på den innan vi fick snabba oss in igen. Hade så otroligt ont!!
Väl på parkeringen så skriker jag på Robin att han får ringa dom och säga att vi är utanför och vill skrivas in nu, han ringde men då hade dom helt plötsligt ingen plats längre så vi blev skickade till Mölndal.
Dom gjorde lite tester och vi skrevs in, nu jäklar var det dags! 
Minns inte så himla mycket från själva förlossningen då jag blev väldigt bra vän med lustgasen men kan ju säga att jag hade en riktigt dröm förlossning! Minns dock att jag "vaknade" ur min lilla dimma och skrek att jag ville ha epiduralen, men då var det försent så jag fick klara mig med lustgasen och TENS(=stavning?)apparaten.
Är så himla nöjd med både barnmorskorna och hela upplevelsen i sig! Längtar redan tills nästa gång 💗


sista bilden på magen.

ca. 07.00: Vaknar med menssmärtor
Ca. 16.00 åker vi in på kontroll för vattenavgång
18.47 skrevs vi in på förlossningen Mölndal.
04.02 föddes vårat mirakel.

Så måste ju säga att allt gick väldigt fort! Är otroligt glad över det! 😊

Likes

Comments

älskar sånna här förmiddagar då Lea är lugn nog så att jag hinner ta lite disk och koka lite gröt, hinner inte med det så ofta så det händer väldigt ofta att jag skippar många mål mat om dagen just bara för att jag glömmer av eller att jag inte har tid. Blir ofta bara en kopp kaffe eller så, så nu uppskattar man verkligen frukosten mer! :)

Likes

Comments

nu ska vi iväg till MVC för återträff med föräldragruopen, ska bli så himla roligt att träffa alla bebisarna! :)

Likes

Comments

yes det är precis vad det är! skulle åka och bada igår så rotade fram min ena bikini som jag hade förra sommaren, HAHA trodde jag verkligen att den skulle passa? min allra finaste trekantsbikini såg helt jäkla absurd ut på mina nya "mamaboobs". Såg ut som någon såndär hemsk pornstar, blir till att inhandla en ny imorgon! Tänker inte ens lägga ut en bild för det går bara inte för sig att visa sig i sådant nu!hur ska jag kunna leva utan denna skönhet denna sommarn? :(

Likes

Comments

Här har vi en arg madame som absolut inte diggar värmen, jag njuter men det gör inte hon. ska ta och koka lite vatten till henne så hon inte får värmeslag stackarn 💕🌞

Likes

Commentstiden går ju så otroligt fort! Om 5 dagar så blir min älskade dotter hela 3 månader gammal! Nu drar hon upp sig själv till stående position när jag håller henne i händerna, hon sitter själv (med lite stöd på sidorna så hon inte tippar omkull), hon jollrar hela tiden, en riktig pratkvarn och nu ger hon ifrån sig ett litet tjut när hon blir extra glad! :) Hon gör mig så himla lycklig, hade inte varit någonting utan henne! ❤ Hon är även en hejjare på att greppa saker, hon tar tag i datasladdar, kläder, fingrar, en "flärp" på barnvagnen, ja allt är intressant, även att tugga på saker. 

Likes

Comments