Påväg hemåt efter en helg i Örebro. Har lite ny energi inför en kort men intensiv vecka, prov i skolan och lite jobb blandar med mat hos morfar och häng med vänner.

Tränade igår, första gången på hundra år känns det som. Ska verkligen försöka få in lite mer av det i livet, det är ju så skönt när man väl kommit igång. Vill inte bara göra det till något tillfälligt, speciellt inte om jag ni ska börja på skolan jag sökt till våren. Medicinsk massageterapeut är mitt fokus just nu att komma in på. Tror det kan passa mig. En del fakta och en del praktiskt. Utbildar mig isåfall till bland annat personlig tränare och då krävs det väl att man själv är någorlunda tränad själv hehe.

  • 2 readers

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan hos Mackan föräldrar. Har längtat hela veckan till att åka hit och bara mysa och hänga och göra ingenting alls. Men, när jag ser bilder och snapchats och allt sånt så känner jag mig tråkig, gammal och något bitter. Vill ju också va på halloweenfest, med folk jag tycker om eller tycker mindre om.
Det är väl en såndär typisk grej, man uppskattar inte det man har utan suktar efter mer hela tiden. Hade jag varit på fest utan Mackan hade jag väl hellre velat vara med honom. Kanske. Men just ikväll går jag på allas försök till "kolla mitt liv är roligast" på instagram. Borde lägga ifrån mig telefonen och kramas istället, pussas en stund också.

Ja, så får det bli

  • 2 readers

Likes

Comments

Välkomnar mig själv till den 8 bloggen jag skapat. Tack tack.

Vill så gärna ha något att kolla tillbaka på sen, sen när jag blir stor eller bara lite äldre. Vill ibland påminna mig själv om bra dagar och ibland påminnas om att ta till vara på allt bra och fint som händer och sker.

Vi får se hur det går, men ja, välkommen tillbaka till bloggandet

  • 2 readers

Likes

Comments