Imorgon drar Mackis till Kanada igen, sista gången han åker dit innan han flyttar. Börjar sakta men säkert vänja mig vid tanken på att vi ska dra och jag är inte lika orolig längre. Visst känns det märkligt men inte mardröm. Skulle ju när jag sitter och funderar bli så besviken för både hans och min skulle om det inte blev av så in the bottom of my heart är jag ju nog taggad ändå. Börjar känna mig lite nöjd och stolt också, att just jag ska få flytta utomlands med love of ma life och dricka kanadensisk öl och frysa arslet av mig i -40 grader.

Nu packar familjen Högberg ihop här utanför husbilen. Idag är det söndagsmys för hela slanten som gäller. Och igår vann jag överlägset på minigolf first time ever, so mf proud <3
Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade en riktigt bra midsommar iår med. Lekar och mat och ösregn sammanfattar nog rätt bra. Dagen gick snabbt som vanligt helt enkelt.


Idag är vi i Västervik och hänger med mackans familj, äta hänga vila står på schemat.
Hejs

Likes

Comments

Fancy midsommarmorgon hos Lollos kompis Emma. Mätt och belåten, nu åker vi 💛💛

Likes

Comments

En dag till midsommar, lagom taggad lagom förberedd. Ska fira ute på landet tillsammans med vänner och bekanta och det ska bli myskul och förhoppningsvis torrt.

Men idag då, ska knega lite innan jag tar helg och kväll. Mackan drar till Västervik idag där hans föräldrar campar, för att sen åka tillbaka imorgon bitti haha. Camping bound 4 life yeye...

Heeejjjjjdå

Likes

Comments

Längsta helgen i mitt liv känns det som, har varvat tjejgängshäng med studentfirande, beerpongspel och mys med hockeytjejerna. Ska jobba idag och senare kommer Mackan hem efter ett par dagar i Mora, ska bli gött att få en ordentlig söndagskväll innan sommaren drar igång på riktigt.

På första bilden, min kära mamma, plastpappa och plastbror. Den andra, kära gamla kompis Andy

Likes

Comments

Håller på med tvätten nere i tvättstugan den här förmiddagen. Det ger mig lite tid att få grubbla och tänka och överanalysera. Blir allt oftare orolig för hösten och allt nytt, samtidigt som jag blir lugnare i det faktum att allt inte kommer vara som det alltid har varit.
Kommer ju gång på gång fram till att I wouldn't rather have it any other way, men kan ändå inte låta bli att känna att ännu ett år här i Lkpgtown hade varit asnajs. Allt okänt är läskigt tills det inte längre än okänt, då är det bra eller dåligt eller mitt emellan. Men läskigt slutar det vara när det inte är okänt längre. Och det är just DIT jag vill teleportera mig nu nu nu. Vill veta hur det blir/känns/är att ha Mackan boendes i ett annat land, att själv bo i ett annat land, att inte plugga, att inte vara nära vänner och familj, att inte dra ner till ishallen här och kolla matcher och snacka skit flera gånger i veckan.
Småsaker/storsaker som är mer eller mindre viktiga, men dessa grejer är ju allt jag känner till, mitt liv är det jag just skrev. Och allt det känns som att nån har tagit ifrån mig trots att det är jag som valt att hoppa på det här tåget helt frivilligt.
Idag känns det inte lätt, imorgon känns det nog bra igen. Borde skriva på dagar som det känns bra också för nu är det mycket gnäll på fröken Baker. Men ärligt, separationsångesten från my life as I know it är total ibland haha...

Likes

Comments

Tre från gårdagens ost/kex/bubbelhäng med Frida, Lollo och Andrea. Skrattade så att jag har mer träningsvärk än efter tjejvättern.
This night gets a 10/10

Likes

Comments

Gårdagen va mysmys, låg och drog mig i sängen/soffan till kl 1. Älskar söndagar och dess ickestressande aura.
Åkte med Mackan till ikano och käka lunch och sen blev det helkväll med tjejerna. Vi kollade på Emmas match och sen bjöd hon på fantastisk älgstek.

Nu är det måndag och jag ska jobba stängning både idag och imorgon. Ska bli riktigt kul och trots att jag jobbade för bara en vecka sen så känns det som det va år och dar sen.
Ha det fint, hej

Likes

Comments

Först och främst, WOW vilken dag. Trodde aldrig att cykling va något jag skulle uppskatta och framför allt inte 10 (!!!!) mils cykling. Men så kul det va, och framför allt jobbigt och tufft och smärtsamt haha. Går och lägger mig lycklig idag. Lycklig över att ha världens bästa bästis, en pojkvän med finaste familjen i världen som stod på x antal ställen längs vägen och hejade på, en mamma som hejade på hela vägen från Stockholm och sist men inte minst en frisk stark kropp som trots år av misshandel genom både dålig mat och utebliven träning tog mig igenom varenda en av alla 100 km utan att falla isär.

Den enda som faktiskt kunde fått mig att ge mig in på det från början är min bästa bäzza Hanna. Hon är nog även den enda som kunde fått mig att fortsätta trampa trots blodsmak och tårar. We did it wohooo

Likes

Comments

Sååååååå tillslut har vi en resa bokad. Cala d'or heter stället vi ska till och det ser faktiskt riktigt mysigt ut.
Har ju som jag nämnt beslutsångest och igår tyckte både jag och framför allt Marcus att det fick vara nog. Fick sån sjuk svettångest och kände att jag ej ville åka på resa och att allt suger och att alla ställen va fula, så mackan bestämde att NU drar vi till en resebyrå och så lämnar vi inte stället förrän det är bokat. Sagt och gjort och det va så skönt att inte behöva tänka eller analysera. Vi fick två ställen att välja på, kackerlackshotell på Cypern eller pensionärshotell på Mallis så det va ej så svårt om man säger så. Ville inte ha fler alternativ heller så det va bara att tacka och bocka, dra kortet och dra hem.

Kunde dessvärre inte sova iallafall då jag istället för att leta resa letade fakta om stället, stupid. Men det va nog bra för ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom det vankas tjejvättern imorgon.... omg

Likes

Comments