Header

1. Hur gammal är du? 19

2. Hur gammal känner du dig? Äldreee

3. Vad har du gjort i idag? Skolan, pluggat och tränat

4. Vilken film såg du senast? Måste vara Kara Sevda (turkisk), SKITBRA

5. Vem ringde du senast? My mother

6. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Hemma i Halmstad

7. Vilken färg är dominerande i din garderob? SVART, grått och vitt

8. När vaknade du i dag? Klockan 9.30


9.Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Hawaii, Bali, Maldivierna eller Australien, BLAND VARMA STÄLLEN. Blir deprimerad av vinterårstiden

10. Vad lyssnar du på just nu? I like tuhhh, med någon artist jag inte orkar kolla upp just nu.

11. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? BARA FEM??? :( hmm, det var svårt.. Frukt, chocklad, alla saker som behövs för att göra Tacos

12. Vem är din favoritkändis? Asap rocky de klartttt och Rita Ora

13. Vad är du på för humör just nu? Väääldigt tröttt

14. Snarkar du? Nope

15. Hur går du helst klädd? Chillkläder, gillar att variera min klädstill vääldigt mycket. Från finklädd till chill till rockigt and so on. MEN helst chill, byxor med en lång t-shirt som sitter på sneden med en snygg hoodie och uppsatt hår, and sneakers

16. Vilket stjärntecken är du född i? VÅG älskar horoskop

17. Vilket är ditt favoritgodis? sura godisar men nu förtiden har jag blivit besatt av chocklad mer än sura godisar

18. Vad sa du senast? "Får ont i huvudet"

19. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Idrott, media-journalistik och psykologi.

20. Vad har du på dig just nu? Mjukis och min Fila hoodie

21. Vilken är din favoritaffär? BikBok!!!!! Köper alltid där så fort något nytt kommit in, TopShop, H&M, Asos och GinaTricot

22. Vad köpte du senast? MAT

23. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Kameran for sure, något spel och laddare (för svår fråga skriver bara saker jag kommer på nu, so don't take me serious)

24. Är du morgon- eller kvällsmänniska? MORGONMÄNNISKA, alltså oavsett om det är helg, lov whatever så vaknar jag alltid tidigt alltså ALLTID. Och måste hinna göra saker från den tiden jag vaknar, annars går halva dagen kan jag tycka, vilket stämmer.

25. Senaste filmen du såg på bio? Hacksaw ridge!! Älskar

26. Vad åt du till frukost? Havregryn + två knäckebröd

27. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Vid fönstret bredvid sängen

28. Vad var det sista du åt? Nutella med banan MMMM

28. Vem är världens vackraste kvinna? Då kan jag säga att alla är vackra på sina sätt, finns ingen som är vackrast, men måste jag välja så får det bli Cara delvigne (kan inte stava till hennes efternamn hehheeh). Men hon är naturligt vacker

29. Är du blyg? Ja och nej, var mer blyg som liten, då menar jag riktigt blyg. Nu? Nej, kan bero på vilken situtation man pratar om. Lär man känna mig och jag blir bekväm är jag verkligen inte blyg.

30. Vilken var den sista konserten du var på? Hahahaahah ingen

31. Vad heter du i andra namn? Bara Elda

32. Vilken är den roligaste träningsformen? Gym & dans.

32 snabba frågor, kommer fler under veckan FÖRHOPPNINGSVIS

/ Elda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har ni fyra olika på oss. Vi har både lätta och mindre lätta processer när vi tar bilder ur olika vinklar på egen hand. Ni kan gärna tipsa oss om vad vi kan blogga om så det blir mer intressant!


Likes

Comments

Välkomna till vår blogg,

some facts about us and who we are and what we do,Emma

The feminist girl brukar jag kalla henne, då hon står för kvinnors rättigheter, me like. Där hennes instagram är full av provocerande bilder som har ett bra budskap i det hela, go and watch it (https://www.instagram.com/emlxntz/ ). På sin vardag föredrar hon att slappa med en kopp kaffe/teé, skriva texter, lyssna på musik, titta på serier och jobba. Hon lyssnar helst på Håkan Hellström, Childish Gambino, Silvana Imam och Bastille.

Något intressant om henne: Hon dricker 4-8 koppar kaffe per dag, är en grym fotograf, gillar och prata om djupa saker och sedan analysera det hela och allt som har med psykologi att göra med. Hennes stil är allt från chill till hipster aktig.

Elda

Elda är the typical hiphop-fanet och chillaste människan (både stilmässigt och personlighetsmässigt) that I know. Detta är något man märker på hennes instagrambilder, där varje bild är noga uttänkt men aldrig känns stel, här har ni den (https://www.instagram.com/eldahaxhiu/ ). Hennes vardag består av högskolan och pendel fram och tillbaka. Då hon för tillfället bor i Halmstad. Något hon helst lyssnar på är favoritidolen Asap Rocky (och gänget Asap Mob), Joey Badass, Nas, Banks och Kendrick Lamar. Hon kan vara så gammalaktig av sig att hon till och med lyssnar på Sweet Dreams av Eurythmics och Maniac av Michael Sembello.

Något intressant om henne: Hon ställer alltid upp om man behöver råd, som ens personliga fotograf och tackar aldrig nej till sushi och att hon gymmar och tränar väldigt ofta på sin fritid.
Likes

Comments