Header

Det här blir mitt sista inlägg i bloggen. I fortsättningen blir det bara Facebook (för vänner) samt Instagram (offentlig) om ni vill fortsätta att hålla koll på mig.

Aktuellt status är att jag nu börjar komma på banan igen gällande träning. Kroppen mår bättre och orkar mer och mer. Psyket mår även det mycket bättre, till stor del tack vare mitt nya fantastiska jobb och nya kollegor.

Jag fick ett ryck och anmälde mig till nästa års Stockholm maraton så under #jagtränarförstockholmmarathon2016 på Instagram hittar ni mina träningspass.

Vi ses där.

<--- länk i marginalen, tror jag.

Annars, sök på användarnamn Sevelinalundgren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag spring-sug. Det fina vårvädret lockade hela dagen, sen när jag kom hem så haglade och ösregnade det.... väntade till det avtog och gav mig sedan av. Idag har jag träningsvärk.
Läpparna är röda pga RedMyLips, http://www.redmylips.org/

Likes

Comments

Sakta men säkert. Jag avancerar. I torsdags till exempel, lunchade med Alex från mitt förra jobb, tränade och jobbade sedan ett extrapass (15-23). Det var första gången sedan augusti som jag tränade och jobbade på samma dag. Att jag dessutom orkade socialisera innan är jag extra stolt över.


Nu är det jobb som gäller lördag-onsdag morgon (2 dagpass och 2 nattpass) innan det blir någon mer träning.
Älskar mitt jobb, så tillfredsställande att få hjälpa de som är sjuka samt att jag lär mig så oroligt mycket varje dag. Idag fick jag jobba tillsammans med chefen med ett väldigt sjukt spädbarn och vi lyckades tillsammans göra skillnad. Så roligt.
kuggla? Kattuggla? Ugglatt? I kulverten på jobbet.

Snö. Jag gillart!

  • 630 Readers

Likes

Comments

dessutom första passet på en månad. Tatuering och förkylning har gjort att jag inte tränat på ett tag.

Idag provade jag mina julklappar. Pulsband kopplat till min Iphone samt en pannlampa.

~4km jogg.
34 min
Snittpuls 140
Maxpuls 167
Hade även stegräknare (fitbit one)
5500 steg
  • 644 Readers

Likes

Comments

Har varit i London en sväng, den här gången med svärföräldrarna. Lite shopping, pubmat, musikal och museum.
  • 672 Readers

Likes

Comments

Först ska jag bli av med den här jobbiga förkylningen. Jobbade igår sedan kraschade jag efter hummermiddagen och sov i 17h med en liten kisspaus mitt i natten.

Sen, när jag är frisk igen så lovar jag mig själv att komma tillbaka till gamla rutiner med träning och mat. Saknar min kondition.

Lovar även att jag ska blogga lite mer, inte varje dag, men iallafall varje vecka.

God fortsättning!

  • 923 Readers

Likes

Comments

Januari.
Tog Sjuksköterskeexamen och började ett vikariat på heltid.
Dietade inför Battle of Scandinavia.

Februari
Diet, jobbigt.

Mars
Diet, jobbigt.
Tävlade.

April
Dietuppehåll.
London över påsk.

Maj
Dietstart inför SM. Mår inte så bra.

Juni
Avbryter diet. Mår väldigt dåligt.

Juli
Florida 2 veckor. Avkopplande och skönt.

Augusti
Till läkare som ger diagnos depression, får medicin.
Avslutar vikariat.

September
Till psykolog, får diagnos utmattningssyndrom. Rekommenderas att inte jobba 100%.
Söker jobb.

Oktober
Börjar nytt jobb, 75%
Trivs

November
Livet roligare igen
Tatuerar mig

December
Mer tatuering
Lång förkylning

Så såg 2014 ut i korta drag. I stort har det varit ett jobbigt år, men jag börjar få rätsida på livet nu och jag tror att 2015 kommer att bli ett bra år.

Ta hand om er!

  • 780 Readers

Likes

Comments

Imorgon jobbar jag mitt första arbetspass på egen hand. Har gått 18pass med erfaren kollega vid min sida och nu är det dags att klara mig ensam. Tackolov så jobbar jag med fantastiska kollegor, så det ska nog gå bra. Men det känns lite läskigt.

Den här veckan fick jag ihop en del träning, orkade träna varje arbetsfri dag. 2 pass löpning och 2 pass styrka blev det. Även två laserbehandlingar av en trilskande hamstring samt ett naprapatbesök hann jag med.

Barnvaktade My mellan onsdag-torsdag, så blev lite hattig sömn då ungen var som en liten väderkvarn i sängen och drog av mig täcket.... :)

  • 889 Readers

Likes

Comments

En dag i taget.

Har joggat idag. 4km och kroppen känns som om den sprungit en halvmara.

Min nya strategi är att bara träna på mina lediga dagar. De dagar jag jobbar fokuserar jag bara på jobbet. Det räcker så.


  • 959 Readers

Likes

Comments

Idag är det SM. Där jag skulle ha tävlat. Nu blev det inte så. Avbröt dieten i slutet av juni då jag inte orkade längre.

Det är svårt att se saker för vad de är när en är mitt uppe i det, men såhär på lite distans så kan jag säga att jag kört för hårt med allt. Studier, två tävlingar, nytt heltidsjobb, familj, vänner.
Jag vill alltid göra allt jag tar mig för på bästa sätt vilket kanske inte alltid leder till sunda beslut. Sedan i somras så har jag börjat tänka på att inte ha så många "måsten" och jag märker redan en förbättring. Det är lättare att vakna på morgonen och ångesten över att behöva kliva ur sängen har minskat.

Fått två olika diagnoser, läkaren sa depressiv episod och gav mig SSRI. Psykologen trodde utmattningssyndrom och rekommenderade att jag bara ska jobba 50-75% samt fortsätta med medicinen.

Dagens status:
Jag har skaffat mig ett jobb som jag trivs väldigt bra på och där jag får jobba 75%. Jag tar en dag i taget, planerar väldigt sällan in något i förväg för att minska krav och förväntningar.
Tränar när jag känner för det och äter det jag är sugen på (mina cravings, är dock nästan helt borta).

Det går åt rätt håll.


Nu ska jag kolla om jag kan hitta lite bilder på de fantastiska tjejer som lyckades ta sig upp på SM-scenen. :)
Likes

Comments