Dalyan är ett MÅSTE

I vårt hotell kunde man välja bland två olika alternativ med platser att besöka, vi valde Dalyan som ligger i Marmaris. Innan vi skulle ta flyget hem till Sverige valde vi att besöka Dalyan och efter detta åka till Sverige.

I Dalyan fick vi bada i lera som ska vara bra för huden, rolig upplevelse, vi besökte gamla ruiner tillsammans med andra besökare och en guide som visade oss runt, vi åkte båt under hela dagen och fick bada samt se havssköldpaddor som hade sin badplats i ett område, sköldpaddorna var jätte stora som ni ser bland bilderna ovanför. Därmed var en fotograf med under resan, där han tog bilder på oss besökare i varje aktivitet vi gjorde.

Efter Dalyan körde de oss till ett annat hotell där vi fick bada och fixa oss inför nästa resa, till Turkiets flygplats där vi sedan tog flyget till Danmark, fick bo på hotell i Danmark (då vårt flyg inte skulle komma förrän natten) sedan tog vi flyget därifrån hem till Sverige. De var mycket som man hann göra under en hel dag.

Rekomenderar starkt att besöka stället Dalyan innan man åker hem!!!


Resultatet från bilderna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kan starkt rekommendera Marmaris som är en stad som ligger i sydvästra Turkiet som ligger i Medelhavets kust. Hotellet vi var på heter Sensimar Imperial som jag staaaarkt rekommenderar, otroligt bra service, personal, utsikt, hotell-rum och plats helt enkelt. Vi hann göra mycket aktiviteter som jag tänkte ta upp i samband med bilder som jag tänkte lägga ut.


Utsikt från hotellet. Vårt hotell låg på en hamn där båtar och fiskar syntes till.

"Relax pool" är en av hotellets pool. Relax poolen är tillför de som vill ta de lugnt & har baren i närheten (åt vänster sida). JÄTTEFINT!!

Detta är andra poolen där hög musik är på, baren finns precis vid höger sida om bilden men fick inte med det på bild & här brukar deras "live "konserter vara med olika teman på varje kväll.

Samma pool som föregående bild. Restaurangen ligger precis ovanför poolen som ni ser.

Utsikt från hotellrummet.

Marmaris stan. Eftersom vårt hotell låg 20 min ifrån stan kunde man antingen åka buss/taxi eller båt dit som låg på andra sidan.

Vi åkte båt första dagen vi kom till Marmaris för och åka in mot stan som tog ca 20-30 min, Jättemysigt. På vänstra bilden ser ni halva stan och på högra bilden hamnen i stan.

Här ser ni hamnen från hotellet man fick bada på nära håll som ni ser på bilden. Under restaurangen finns sittplatser för att bada.

Hotellet i helhet har fyra olika restauranger. Det ni ser på bilden är andra restaurangen som har en bar också, bredvid den restaurangen finns "Sport Water" aktiviteter som vi ägnade åt mycket.

Restaurangen där Buffe fanns.

Likes

Comments

Kostnadsfri coachning i upp till 12 veckor!

Gör en helt fantastisk livsvändning, som Niklas! På bara 3 månader konstaterar vi att livet kan förändras! "Nedsatt humör, självkänsla, infektioner och dålig återhämtning minst sagt gav mig väckarklockan att göra ett aktivt val.. Jag tackar en mängd personer som gav mig den styrkan och hjälpen jag behövde för att klara av det.” Med det sagt vill jag nämna att detta är Niklas resa och ingen bör jämföra sig med hans resultat, då Niklas haft en högre mängd muskler innan och tränat mer styrke-fokuserat.

Dock går snitt deltagaren ner ca 15kg eller mer i vikt, hälsosamt genom ökad förbränning.
Nu söker vi nya taggade deltagare som har viljan att gå ner i vikt, öka muskler eller uppnå andra mål mot en friskare knopp och kropp kostnadsfritt! 🙂 Klicka på länken och fyll i en ansökan så kontaktar vi dig inom kort.

http://www.coachfit.se/coachingprogrammet17/

Varma hälsningar
Elda Haxhiu

Likes

Comments