Hej för 2 dagar sen tror jag det var fick jag hem en bland dom godaste smakerna jag har använt nämligen Jordgubb. Jag har även bett många av mina vänner testa och jävlar!!! Det är bara sommar och glädje i hela smaken och smaken är så tydlig. Jag säger det du måste testa den någon gång det är värt det. Oavsett om du är kille eller tjej. Ung eller äldre du kommer märka något väldigt speciellt med smaken.

Hangsen strawberry 18mg.
10 av 1till10

förlåt att inlägget kom ut senare idag och att jag har varit rätt seg. Jag ska bli bättre på att skriva inlägen det lovar jag. Tack för att ni läser dela gärna och kommentera 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej måste lösa lite saker på morgonen idag så inlägget kommer ut på kvällen i stället för den vanliga tiden 10.

Likes

Comments

hej jag har skaffat mig något som jag tror jag kommer använnda som fan. nämligen en usb kontakt med 1 meter slad som leder till en ego gänga. Den är helt perfekt för dig som åker mycket bil eller arbetar hemifrån eller spenderar mycket tid vid datorn skit i att ladda batteri eller väntan. Bara att pluga in i datorn och man har 4 olika lägen. 3.3-3.7-4.0-4.5- volt vilket är helt perfekt jag har den mycket för att bränna in nya coilar till dom vanliga ego tankarna. Jag har dock inte hittat något speciellt märke på den finns på en del svenska sidor men jag bestämmde mig för att beställa på ebay. Den kostade runt 30kr vilket är väldigt värt enligt mig. Något jag kom på också vara att använnda den med power bank. Men det krånglar om man ställer upp den för mycket. Så jag införskaffade mig en powerbank för surfplattor då dom ger lite mer. Men nu annvänder jag den här en hel del. Jag var med några vänner och kampa 1 natt med några vänner. Jag hade min aspier tank på och vi tömmde 2 flaskor på natten men min 11000mha fungerade perfekt hela natten. Älskar det bara att se hur länge den håller och sätta den på lite test.
8 av 1till10

Likes

Comments

Jag har märkt att det reddan så här tidigt är för mycket att hinna med att skriva varje dag. Så jag kommer från och med nu skriva varanandag. Tack så mycket för att ni läser och verkar tycka om det fortsätt gänrna komma ni varannan dag och läss. Kommer snart få in en del riktigt coola saker att skriva om så hoppas ni kommer gilla det. 😊

Likes

Comments

Hej jag har testat Nordic E-Juice som jag köpte samtidigt som Crazy Mint.

Jag tyckte faktisk inte om den här smaken speciellt. Den smakar Bubblegum utan tvekan men det var inte imin smak riktigt. Den smakar verkligen som den precis kommit ur tuggumi automaten på ICA. vilket jag aldrig riktigt gillat. Men var ändå värt at testa smaken så man vet och om du gillar såna tuggumi är den helt klar värt att testa för kvaliten på smaken var jätte bra. Bara att personligen tyckte jag ej om den. 


Hoppas ni tycker att det jag skriver på bloggen. Kan vara värt att läsa. kommentera gärna vad ni tycker och vad ni vill att jag ska förbättra. Ni kan även skicka mejl till rasmus.00@live.se

Likes

Comments

Hej idag har jag testat Crazy Mint från Nordic Ejuice 0mg nikotin. Vilket var bättre än förväntat blev förvånad hur nerkyld halsen blev. Det smakar typ som en god halstabblet. Jag hade även med mig en vän till mig och han testade också den och vilde med ängång att vi skulle beställa en till flaska. Själv är det den bästa mint smaken jag testat. Men jag tycker inte om mint smaker speciellt mycket. Därifrån mitt betyg blir

6.5 av 1till10
och min vän gav den
8 av 1till10

Likes

Comments

Aspire CE5-S är bland dom bästa standar tankarna som finns. Perfekt för dom som vill gå från nybörjare till lite mer kraft. Jag själv använder tanken på min cool fire IV. Jag har haft två sånna här tankar nu och när jag skaffa min första hade jag den på ett vison spinner 1 batteri vilket den var som gjord för med dom tillsammans kan man på riktigt sluta röka. Då man får mera verklig kännsla på röken. Jag kör just nu med 1.8 ohm Aspire BDC coil vilket producerar mer rök än man egentligen kan få för det här priset. Dom har glas sidor för att kunna se vätske mängden och dom håller i evigheter och coilens är billiga som fan. Jag tippsar om den hära tanken. För alla som är nybörjare up till medel kunskap. Men oavsett vad kan jag bara säga att den är värd att testa för priset.
8.5 av 1-10.
Priset är 80kr ungefär
colisen kostar 20kr ungefär och finns lite över allt.

Sitter i bilderna på Ego 650mha batteri  bara för att vissa hur snyggt det sitter med linjerna. Tipsas på 1100mha batteri hellre för utsendet

Likes

Comments

Hej idag ska jag resensera Cool Fire IV. Vilket är ett Billigt och bra nybörjar box mod som går från 3 till 40 watt och 3 till 7.5 volt. Den har ett normal stort batteri som är på 2000mha. Den har rök timer vilket gör så att du inte kan hålla inne ström knappen längre än 15 sec. vilket är längre än dom flesta drar ändå. Den har 510 gänga och följer med ego adapter. Den räknar även hur många drag du tar. Den har bara 3 knappar och är väldig änvändar vänlig dock så har jag sett väldigt många komma åt luft hållen på tankarna. Man har en väldigt fin skärm där man ser Volt/Watt och batteri status och hur länge man inhalerar. Man ser även vilken coil resist du har. Den kommer ihåg dina instälningar även efter man har stängt av den genom av stängnings knappen i botten. Man kan ladda och använda samtidigt man laddar lätt i datorn eller vägutag. Med den medföljande microusb sladen. Batteriet ligger på ungefär 500kr men går att hitta billigare om man letar. På bilden har jag även min isub tank som jag kommer resensera om någon dag.

Likes

Comments

Ego 650mha. När man väl börjar kolla på Elcigg mer så kommer man fort hitta. Den mer vanliga elciggen som man använder om man vill ha mera för pengarna och lite mera kraft. Då Ego ciggareterna är påfylningsbara och man köper smak på flaskor själv och man kan blanda och testa sig fram vad man vill ha. Men ändå lätt att försåt sig på.
Dom består av 1 Ego batteri som finns i olika storlekar beroende på hur sällan man vill ladda den. Det finns från 350mha till 1300mha. Den vanligaste storleken i start packet är dock 650mha. Som räcker up till en halv dag innan laddning. Men beror helt på hur mycket och ofta du röker på den. Den består även av en CE4 atomizer som man änvänder kanske 10 påfylningar och sedan får bytta ut. man fyller på genom att lossa på munstycket och fyller i tanken. Viktigas är att du håller den lite på sneden innan du fyller på så du inte får smak direkt på coilen vilket kommer dränka den. Att ladda batteriet är lika simpelt. Du skruvar isär batteriet och atomisern precis som med mitt tidigare inlägg. Sedan skruvar du på laddaren vilket du ofta får med när du köper elciggareter. Hoppas informationen räcker kommentera gärna om du undrar något eller skicka medelande.

Likes

Comments

Hej jag har testat Hangesen Vattenmellon och Mojito.
Jag har testat många av Hangesens smaker som alltid har bra kvalitet goda smaker och bra i pris. Dom har allt från Cola till Bubbelgum och jag hoppas på att resensera många av deras smaker i framtiden.

Hangesens Mojito 18mg

Smakar som mint vid första smak testet.

Väldigt fylligsmak som är väldigt mild för halsen Och inte river för mycket.

7-8 av 1till10

Hangesens vattenmelon 18mg

Man är lite osäker på smaken till en början men efter 3-4 bloss kommer smaken verkligen fram

Smaken kommer framtydligt men river dock rätt mycket i halsen vilket ger lite lägre betyg

6 av 1till10

Likes

Comments