View tracker

December, here we go. Wow, vilken avslutning på tävlingssäsongen 2016 jag fick! En stabil dubbelnolla i 120 och en ännu bättre runda i 130 med bara ett nedslag på näst sista hindret. Ett ganska omotiverat nedslag kan jag tycka, men jag förstår att Nova var lite trött i sina ben efter att ha hoppat många språng. Men jag är jättenöjd verkligen! Lennart och Sofia fick se rundorna och även de tyckte det var kanonbra rundor. Nu återstår bara träningstävling hos Ingvarssons på söndag och sen börjar det lida mot en ny tävlings och träningsäsong. Jag är så galet taggad! Jag har redan suttit och lagt in en massa tävlingar i favoriter på TDB. Det känns verkligen som att vi är på gång nu, jag och min Nova<3. Nu är målen satta inför 2017 och motivationen är på topp!

Hur bra är inte Dannys nya låt som släpptes i helgen då? Han är verkligen så sjukt duktig. Lyssna på texten också, så himla fin. Min glädjelåt just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Dagarna verkligen flyger förbi. Jag har svårt att förstå hur snabbt tiden egentligen går. Till helgen är det första advent. Galet. Det känns verkligen som att vi är i början på oktober. Alldeles strax vilar ett nytt år runt hörnet, men innan dess; advent, lucia och julafton. Alla de där orden känns så långt borta för mig, men nu är det alldeles strax här.

Under de senaste veckorna har jag knappt hunnit tänka. Allt har liksom gått som på autopilot. Jag har haft jättemycket att göra både i skolan och utanför den och jag har varit jättestressad över det. Vi har precis flyttat, för 1,5 vecka sen rättare sagt. Jag stormtrivs i det nya huset. Här har jag min egna lilla franska balkong och utsikt ner mot stallet och hagarna. Hur mysigt som helst. Trots att mitt rum just nu mest ser ut som ett hav av flyttkartonger. Det känns som att det knappt finns någon ände på detta att packa upp och ned i flyttlådor. Men nu är det största jobbet avklarat; att få hit alla grejer och jag sitter lite varje dag och plockar upp grejerna i lugn och ro.

Idag skrev jag ett matteprov och igår lämnade jag in min historia, vilket gör att jag nu mer eller mindre är "läxfri". Så skönt att äntligen kunna andas lite igen.

Glömde jag att säga att jag för två veckor sedan även fyllde 18? Äntligen! Bara några dagar efter min födelsedag körde jag och skrev upp för körkortet, och klarade det på första försöket!! Sån lycka!! Men jag har ändå nästan svårt att inse att lilla jag har tagit körkort, och än mindre, att jag tar studenten om ett halvår. Alltså whaaat?? Tiden går verkligen galet snabbt. Men som tur är har jag riktigt kul på vägen också.

Kram Elca

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas alla har det jättebra. Jag själv mår verkligen jättebra just nu. Jag har börjat sätta igång Ella efter hennes mini-vila och det känns verkligen bra! Skolan rullar på och nu har jag bara en vecka kvar innan jag går på ett efterlängtat, 2 veckor långt, HÖSTLOV!!!! Eller ja, jag ska praktisera en av de veckorna men det blir ändå lite som lov i och med att man kommer bort från skolan. Jag har så mycket roliga saker planerat att se fram emot nu den närmsta tiden. I veckan hade vi dessutom mössutprovning inför studenten, åh tagg! Och projektet jag har pratat om som jag jobbat med nu under en längre period kommer även att släppas i den kommande veckan! Så, stay tuned!!

Kram Elca

Likes

Comments

Att det redan är oktober är helt galet. Jösses vad tiden springer på! Just nu har vi sinnes mycket att göra i skolan. Nästa vecka har vi historiaprov, matteprov, fysikprov, inlämning i engelskan och en stor uppgift i svenskan som ska in. Veckan efter det ser ungefär likadan ut och utöver detta ska jag försöka ta 2 körkort... Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen i detta hav av plugg, men jag kämpar på så gott jag kan, dessvärre med bekostnad på uppdateringen här. 

Nova var i Karlstad i helgen och var hur fin som helst. Åh, jag älskar verkligen den hästen av hela mitt hjärta. Jag blir så stolt och glad när det kommer fram folk på tävlingsplatsen och berömmer henne och tycker hon är fin <3 Det ger mig den där extra energin att orka med skolan och allt runt omkring det i sånna här jobbiga perioder. 

Idag fick jag även ett roligt mejl och nu börjar ett stort, roligt projekt som jag jobbat med länge och som ni kommer få ta stor del av äntligen så smått komma i rullning, jag kan verkligen inte vänta tills jag får visa er!!

Kram Elca

Likes

Comments