Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att det redan är oktober är helt galet. Jösses vad tiden springer på! Just nu har vi sinnes mycket att göra i skolan. Nästa vecka har vi historiaprov, matteprov, fysikprov, inlämning i engelskan och en stor uppgift i svenskan som ska in. Veckan efter det ser ungefär likadan ut och utöver detta ska jag försöka ta 2 körkort... Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen i detta hav av plugg, men jag kämpar på så gott jag kan, dessvärre med bekostnad på uppdateringen här. 

Nova var i Karlstad i helgen och var hur fin som helst. Åh, jag älskar verkligen den hästen av hela mitt hjärta. Jag blir så stolt och glad när det kommer fram folk på tävlingsplatsen och berömmer henne och tycker hon är fin <3 Det ger mig den där extra energin att orka med skolan och allt runt omkring det i sånna här jobbiga perioder. 

Idag fick jag även ett roligt mejl och nu börjar ett stort, roligt projekt som jag jobbat med länge och som ni kommer få ta stor del av äntligen så smått komma i rullning, jag kan verkligen inte vänta tills jag får visa er!!

Kram Elca

Likes

Comments

​Igår var jag och Lovisa en sväng i Göteborg över dagen för att jobba, vi hade ett inbokat möte på eftermiddagen så vi passade på att hitta på något på förmiddagen. Vi gick till Palmhuset och fotade lite, helt fantastik miljö där inne!! Bilderna blev magiska tycker jag!! Vad tycker ni??

Kram Elca

Likes

Comments

Min fina häst var såå duktig idag och nollade i dagens klass och kvalade dessutom till 130! Så glad över denna lilla häst!!

​Kram Elca

Likes

Comments

Jag har jättemycket prestationsångest över allt jag gör, men främst vad det gäller hästarna och skolan.

Jag har jättesvårt att se på film. Klarar liksom inte av att sitta still så länge och hålla koncentrationen.

Jag är extremt vidskeplig med vissa saker. Exempelvis lägger jag aldrig mina nycklar på bordet.

En av mina största drömmar är att någon gång i framtiden få driva ett eget framgångsrikt företag.

Jag är beroende av läppbalsam och nu på hösten och vintern även handkräm. Torra läppar och händer är verkligen något av det värsta jag vet.

Jag har bacillskräck.

En av mina absoluta favoritartister är Hozier. Kan lyssna på hans album om och om igen men tröttnar aldrig!

Kram Elca

Likes

Comments

Jag hittade dessa bortglömda bilderna från Amandas student förra året i min dator när jag rensade den här om dagen. Studenten är verkligen lyckans dag. Jag tycker man blir lycklig av att bara titta på bilderna. Jag kan knappt vänta tills det är min tur, samtidigt som jag verkligen ser fram emot detta sista året och vad det har att erbjuda något enormt också. Om 9 månader är det min tur....

Kram Elca

Likes

Comments

​Efter en riktig seg och långvarig förkylning var det SÅ himla skönt att äntligen kunna få snöra löparskorna igen och dra ut en sväng. Jag tog det ganska lugnt eftersom jag fortfarande inte är helt 100, vilket även kändes. Benen var småsega och flåset lite ansträngt, men det blir nog alldeles strax bättre. Underbart att få kunna starta upp igen iallafall och fortsätta mot mina mål. Motivationen är på topp!!

​Kram Elca

Likes

Comments

Ikväll har jag träffat Lollo och fixat med vårar UF hela kvällen. Åkte till henne vid tre och kom hem nu alldeles nyss. En lång, men ändå produktiv och framförallt väldigt rolig kväll. Vi har skrivit flera dokument med bolagsordning, samarbetsavtal, affärsidé och även äntligen kommit på vilket namn vi ska ha. Jag är så pepp på att få dra igång detta nu!!

Kram Elca

Likes

Comments

Ny vecka igen. Min helg har varit hur bra som helst. Dessvärre spenderades största delen av veckan hemma i sjukstugan, då jag åkte på en riktigt ordentlig förkylning, men den avslutades ändå på bästa sätt. På fredagen slutade jag vid 11 (som alla fredagar du mera - halleluja!!) så jag hann rida ett toppenpass på Nova, fixa stallet och sedan duscha, fixa mig själv och göra iordning för att sedan få besök av Elin framåt kvällen. Vi åt mat, drack vin och bara hade det hur mysigt som helst. Det slutade även med en spontan utgång. Hade iallafall en väldigt trevlig kväll med en av mina absolut närmsta vänner <3

Lördagen var vi på tävling och det kan ni läsa mer om i förgående inlägg. Men den kan väl summeras kort och gott som lyckad!! Söndagen var jag hemma och pluggade ikapp allt jag missat under veckan, vilket dessvärre blivit en hel del... Jag har alltså 40 sidor (!) i matteboken att ta ikapp.

Summa summarum hoppas jag att ni också haft en riktigt bra helg och fått en bra start på denna veckan, det har jag.

Kram Elca

Likes

Comments

Idag har vi varit i Gäsene och tävlat med Nova. Det gick superbra och jag fick verkligen en toppen känsla på henne. Rundorna var nog absolut några av de bästa vi någonsin gjort! Ska se om jag kanske laddar upp film under kvällen eller morgondagen.

Såå himla skönt iallafall att kunna känna nu att allt faller på plats nu. Så som vi har tränat och kämpat för det här. Nu börjar inomhussäsongen om två veckor, jag är sååååå peppad nu!!!!

Kram Elca

Likes

Comments