Header

Åsikt

Ni behöver inte kommentera för ni kommer inte hålla med mig och speciellt inte dom som sitter på mycket makt och pengar(överklassare) och det är såna som ni som förstör världen på sätt och viss. Tänk om vi skulle ha en värld med jämnlikhet där ingen har mer lön än någon annan och att ingen hade någon makt, att man bara kunde styra sitt liv på sitt egna sätt utan att vara styrd av människor med makt och pengar.

Sen en sak som jag har funderat på länge är allt påhopp kring folk som missbrukar på olika sätt men ni ställer er aldrig frågan varför dom missbrukar.

Jag ser att människor är egoistiska och tänker för det mesta bara i den riktning som vi är uppfostrade att tänka men man kan faltiskt välja att tänka på andra sätt allt behöver inte vara logiskt för att din omgivning säger att man måste det, det är bara DU som väljer hur du ska tänka.

Vet att jag skriver ganska konstig formulatering men detta inlägget är enbart för att lätta på mina tankar samt att jag är less på hur vissa människor tänker plus att människor med makt och pengar är det värsta som existerar enligt mig.


Så här brukar jag tänka Tänk att leva i en värld där man kan göra vad man vill och leva hur man vill så länge man inte skadar eller sårar någon.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Flytta

snart kanske vi får en större lägenhet äntligen efter allt letande.

vi bor i nuläget i en liten etta men imorgon ska vi gå och kolla på lägenhet och vi är dom ända som står i kö på den, så det känns skönt att snart få en riktig lägenhet och få koppla upp studion snart och att kunna röra sig fritt i lägenheten.

vet att jag kanske hoppas för mycket men har man adhd så är det svårt att inte hoppas för mycket.

vet att det kanske inte är roligaste inlägget men skriver detta bara rakt av vad tankarna säger.

p.s tänkte börja vlogga snart så har frågor vilken utrustning man ska ha ?

KÖZZ <3

Likes

Comments

Vardag

Det var inte igår som man var här inne pga hade glömt att jag hade en blogg fortfarande sen har jag ett liv utanför internet.

vet inte vad man ska skriva men har ett annat liv nu idag sen så blev det tyvärr inget London för min del pga att jag träffa en tjej (min sambo). Hur ser mitt liv ut idag då kanske ni undrar? Jag bor i Uddevalla med min flickvän/sambo och jobbar som båtrekondare och har pausat ner musiken ett tag men det kommer tillbaka så småningom.

Om jag ska fortsätta blogga är ett frågetecken sen finns tanken om man kanske skulle börja vlogga kanske, för att blogga varje dag tror jag inte jag kommer ha tid eller ork till pga mitt jobb osv men vlogga hade jag nog haft tid till på helgerna. Om ni har en åsikt vad ni tycker så får ni gärna kommentera.

Pözz <3

Likes

Comments

Idag blir det lite kortare inlägg men tänkte att ni kan kommentera om ni vill följa min resa till London.

Tex. ​Vad ska man tänka på , Vad ska man förberedda osv... 

Likes

Comments

Kanske låter konstigt för en del att en som mig ska tala om smink men tro det eller ej så kan jag allt lite om smink men det är bara om en bas sminkning.

Dessa produkter som jag kommer beskriva om idag är dom produkterna som jag tycker är helt okey om en kille använder.

1. Kayal från Hm som jag inte kan så mycket om ​​​​men ändå så tycker jag om den av den enkla anledningen att den är lättanvänd. 
Man lär sig snabbt med den hur man får det snyggt.

2. Concealer är nog min favorit produkt för den tar bort både trötta ögon och även om man har några finnar i ansiktet.

3. Foundation är också en favorit och lätt att använda man behöver inte ens använda en sminksvamp för att få det bra sen får man en snygg nyans av den.

4. Puder är inget som jag kan så jätte bra av men tycker den tar bort när det glänser i ansiktet.​​​​​​​​

Likes

Comments

1 D:fi hårwax är A-O om man vill bli nöjd med sin hårfrisyr och samtidigt är rädd om sitt hår.
Visst varken wax eller spray är nyttigt att använda hela tiden men vill man fixa håret så är det bättre att lägga några extra hundra lappar än att gå till konsum och köpa Daxwax eller något liknande skräp.

Om man är rädd om sitt hår köp D:fi eller gå till din frisör och fråga om tips.

2 H:fi hårspray är gudomligt enligt min mening.
När jag började fixa mitt hår när jag typ var 7 - 8 år så förstod jag aldrig varför man använder hårspray,

Vissa saker som Spray är bra till som alla kanske inte tänker på.

Du kanske avskyr Wax på grund av att håret är klddigt ?
Då är Spray skit bra att använda för med spray så stelnar håret.

Med hårspray så håller oftast frisyren också hela dagen men ändå super enkelt att duscha ur allt om du använder spray jämfört mot om du enbart använder Wax.

3 Hårfärg är inte nyttigt någonstans och speciellt inte om man färgar håret hela tiden,
Jag färgar håret själv men försöker att hålla minst en månad innan jag lägger i ny färg för att inte slita på håret alldeles för mycket.
Schwarzkopf är märket jag använder mig av för det mesta om jag ska färga håret.

4 Hårolja är kanske inte så många som använder till håret men jag är en av dom som använder olja, ingen aning om olja är nyttigt för håret men håller tummarna på att det inte är allt för skadligt men med olja är det mycket lättare att hantera ditt hår med tycker jag i alla fall.

Men olja är en sak jag använder mest för lättheten något ni borde prova om ni aldrig provat använda olja i håret,
Rofluido heter produkten som jag använder mig av i alla fall.

5 Alla har väl haft mjäll eller torr hårbotten någon gång i sitt liv,
Väldigt många använder sig av heads shoulders av en ända anledning DET ÄR BILLIGT men allt som är billigt är inte alltid bra, jag gick frågade min frisör en gång faktiskt om det var så bra, minns inte exakt vad hon sa men det var det ena och andra som inte var bra.

Idag använder jag mig av fungoral som min frisör tipsade mig om.

6 Shampoo vet jag inte så mycket om vad man ska tänka på och vad som är bäst men Wella är en produkt som jag alltid har tyckt om av två anledningar en anledning är att att jag vet att många frisörer använder sig av det den andra anledningen är att man luktar gott av det.

Detta var mitt första inlägg om mina tips kring hår, har ni frågor får ni gärna hojta :)

Likes

Comments