Nu är min första av fem veckors praktik på vårdcentralen över. Det är hur kul som helst och än en gång känner jag hur rätt jag har hamnat! Att börja plugga till undersköterska är utan tvekan ett av de bästa valen jag någonsin gjort i mitt liv.
Idag har jag jobbat några timmar på världens bästa hemtjänst, mitt mål är att få fast jobb där när jag är klar med min utbildning.
Jag har även hunnit med en stunds siesta idag och snart ska jag och mannen i mitt liv åka till Halmstad för datenight och hotellövernattning! Ska bli så mysigt! :)
Hoppas ni har en bra helg! :)

Likes

Comments

Hej och välkommen till min lilla blogg! :)
Jag är en helt vanlig tjej på 22 år som bor i en liten söt håla i de småländska skogarna. Jag läser just nu till undersköterska och längtar till den dagen då jag är klar, nångång i december.
Men jag är så glad att jag har fått den här chansen för det är ett yrke jag verkligen brinner för! Ett helt vanligt svensson-jobb med en helt vanlig svensson-lön, men jag gör stor skillnad, I love it!Jag är omringad av helt fantastiska människor, min underbara pojkvän, familj, vänner, arbetskamrater och vårdtagare!
Jag ser ganska lätt på livet och tar dagen som den kommer. Att planera är enligt mig oftast helt onödigt, för det blir aldrig som man planerat ändå!Anyways, på denna lilla blogg kommer jag skriva om lite vad jag känner för, när jag känner för det, gillar ni inte det ni läser så sluta läsa, simple! :)

Likes

Comments