God eftermiddag på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de toppen. Idag har jag umgåtts med mig pappa, vi var i väg till Ikea, för att han skulle köpa lite saker till sig själv som han behövde, de var helt okej kul med att gå på Ikea. Sen var vi och åt lite god lunch. Helt plötsligt när vi var klar med vår lunch så ringde min telefon och fick ett samtal från Ikea, först trodde jag att de var att jag hade kanske glömt något eller tappat något. Men de ville att jag skulle komma på en intervju hos dom på måndag, så jag ser jätte mycket fram emot de.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er

Hur mår ni Idag? Jag mår kanon, lite trött men jag får skylla mig själv. Idag så har jag planerat in ett möte sen inte så mycket mer, tror nog att jag kanske ska försöka bara ta de lugnt också men de får vi se.

Dagen igår var jag med mamma på hennes jobb och gjorde lite fjärilar som jag ska ha på min vägg hemma, gör alla i pärlor så de tar ett tag, men vi var iväg till Panduro och shoppade pärlor, kan ju säga att jag kände mig så kreativ så jag funderar på om man kanske ska börja pyssla igen. Mamma gjorde kort som hon sålda förut, man kanske ska ta tag i de och börja med de, kan ju även göra ett tio pack med fjärilarna och sälja dom för ett bra pris. Känner mig bara så kreativ, ska även börjar om med min fotografering, saknar de så sjukt mycket, ska nog kolla med min bror om han är intresserad av de. De är nästan alla i min familj utan mamma som håller på med fotografering.


Vad har ni planerat att göra denna onsdag?

Likes

Comments

Hejsan på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de helt toppen, jag har inte gjort så jätte mycket idag men planerar inte heller att göra de, utan bara fortsätta komma på once upon a time. Vilket är min favorit serie just nu.
En fråga till er, jag brukar köpa saker från Wish, vill ni att jag gör en slags Haul eller iallafall visar upp de jag har köpt?
Ni kan väl kommentera vad ni tycker.
Kram på er

Likes

Comments

Hejsan på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de toppen, Håller just nu på med att fixa i rummet och de tar sin tid. Har bytt rum med mamma så de tar sig en tid att fixa en del. Men jag börjar bli nöjd sakta men säkert. Just nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och hjälpa till med att hänga upp lite tavlor. De ända som jag har kvar är att köpa nya gardiner och lite så. Men jag tror även att de kommer bli lite mer tavlor, men de åter står och se. Jag gillar ju att pyssla så jag kanske gör något själv. Allt handlar bara om tid. 

Kram på er!

Likes

Comments

Hejsan på er!

Efter att varit ifrån denna blogg portal ett tag nu så inser jag hur mycket jag har saknat de, Så nu är jag tillbaka men nu ska jag stanna, Jag har sagt att jag inte alls har känt att jag trivs men om jag kollar tillbaka så är de här jag trivs mest, Så jag hoppas att ni kan se framtiden här med mig.

Så får ni ha en bra dag. Likes

Comments