Jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är de bara bra. Kan helger sluta gå så snabbt som de gör. Hur hinner man ens med att ta de lugnt innan man måste iväg igen. Men hur som helst de är snart en ny vecka med nya möjligheter och nya mål att sätta. Men de tänkte jag inte ta med er nu. utan jag tänkte ta upp de som jag nämnde för er igår. Genom att prata lite om Pinterest vilket är både en hemsida skulle man kunna säga men även en app som finns till telefonen där jag får den mesta inspirationen till de mesta jag gör. Så jag tipsar verkligen om appen och hoppas verkligen att ni går in och kollar på appen.

Idag har jag varit inne på spåret när de kommer till naglar och de finns hur mycket som helst att leta efter. jag vill ha något som är lite juligt och då tänkte jag röda naglar så klart men samtidigt ville jag har något som är lite i min stil och jag älskar verkligen matta. så då tänkte jag att jag kunde blanda de lite men eftersom jag ska baka lite senare idag så fick nagel målandet vänta och stället tänkte jag visa er lite av idéer jag fick.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är de bara jag som verkligen saknar att den inte finns någon snö. Jag är så trött att de snöar ena dagen och andra dagen så är de borta. vilket har lett till att jag inte gillar snön för att de inte får stanna. Jag menar att vi hade kunnat haft snö nu under Jullovet som de flesta som går i skolan har, men mest under julen, De är de som jag verkligen tycker är mest mysigaste under hela julen att de finns snö. Men jag får i stället sitta och kolla igenom på massa olika bilder och försöka få ut något av de i stället.
Har ni snö?


Jag vill liksom ha som på bilderna som är inspiration från Pinterest som är verkligen min bästa vän när de kommer till bilder. jag hittar så mycket där ifrån och de göra mig verkligen så lycklig. men jag tänkte berätta lite mera om pinterest i ett annat inlägg imorgon. så håll koll på de.

Jag hoppas att allt är bra med er annars, med mig är de bara toppen.

Likes

Comments

Hejsan på er!
jag hoppas att allt är bra med er, men mig är de inte alls bra. idag har jag haft en dag då jag verkligen inte har känt att jag inte har räckt till med vad jag än har gjort. De känns som jag har gjort mig besviken gång på gång med allt jag har gjort. Jag har såna här dagar och idag har de varit den värsta dagen på länge. ändå har jag försökt hålla tårarna inne hela dagen. men nu går de inte längre. jag ber så mycket om förlåtelse och jag vill inte att ni ska tror att jag är någon person som söker uppmärksamhet, men jag vill verkligen öppna mig för er och jag vill även att ni ska lära känna mig. Så jag hoppas verkligen att eran dag har varit bättre än vad min har. 

ta hand om er

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de toppen, lite hungrig men de kommer att lösa sig snart, jag tänkte prata med er lite om Göteborg, de är så att jag ska kanske bo en månad i Göteborg och vill ha lite tips på vad som jag måste se. Men även tipsa på mysiga mat ställen jag måste besöka. Jag funderar på att ta med mig kameran men jag vet inte riktigt om jag ska göra de, men samtidigt så vet jag att jag kommer ångra mig om jag inte har med mig den. Vad tycker ni?

Men hur som helst, vad har ni för planer nu i helgen? Jag tror de blir mest till att bara mysa och sedan ska jag även försöka träffa min lilla mormor.

Kram

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte förstå varför de går så snabbt, bara jag blinkar så har de gått en månad sen jag skev till er sist.

Så jag hoppas att allt är bra med er. med mig är de fint förutom att jag blir galen att jag inte har bloggat på en månad igen. Men vi är i slutet av detta år. de blir snart jul och sedan är de nyår och sen är vi inne i de nya året. 2018.

Har lagt lite planer på vad som ska hända under året 2018,
Jag ska söka in till foto högskolan. de är verkligen min dröm att få jobba som fotograf och jag vill verkligen komma in till de skolan. sedan ska jag även försöka börja plugga lite andra saker om jag inte får jobbet som jag var på i fredags i Stockholm. Så jag får veta nu under veckan om jag får jobbet eller inte. så vi kan ju hålla tummarna tillsammans. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum.

kram på er

Likes

Comments

Hejsan på er!

Vi är inne i November månad och vi har även komma över halva månaden, Jag vet att de vara ett tag sen jag bloggade men om jag ska lägga fram korten på bordet så ska jag säga till er att jag verkligen inte mår bra, och jag är en omtänksam person som om andra inte mår bra så ser jag till att de mår bra först och tar hand om mina problem sist och de är verkligen inte okej. jag sitter fortfarande och väntar på tid till att få börja göra min utredning och de har jag nu vänta på att få göra i en evighet. så nu vet ni lite hur de ligger till. men jag ska försöka ta tillbaka lusten till att blogga eftersom jag tycker att de är kul. så jag ber så mycket om förlåtelse och hoppas att ni är taggade för nya tag. 

Kram 

Likes

Comments

Hejsan!

Jag lyckades gå till tandläkaren idag, jag känner mig så stolt över mig själv. Men jag tänker inte prata med er om de dramatiska händelsen jag hade hos dom.

Var i väg med pappa idag efter tandläkaren, köpte lösögonfransar och lite gott. Fick två par byxor av pappa men även en ny power bank.

Jag hoppas att ni har haft en bra onsdags idag
Kram

Likes

Comments

Hej!

Glad måndag på er, jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de helt okej, har haft en lite dålig dag idag med ångest och verkligen försökt att se de positiva med allt idag. Tror de mesta handlade om att jag skulle till tandläkaren, vilket jag ringde och avbokade, har ett nytt försök på onsdag. Så vi får försöka hålla alla tummar att jag verkligen kommer försöka gå och inte kommer att få panik och inte vilja gå.

Tycker ni om att gå att till tandläkaren?

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är de toppen. Idag har jag umgåtts med mig pappa, vi var i väg till Ikea, för att han skulle köpa lite saker till sig själv som han behövde, de var helt okej kul med att gå på Ikea. Sen var vi och åt lite god lunch. Helt plötsligt när vi var klar med vår lunch så ringde min telefon och fick ett samtal från Ikea, först trodde jag att de var att jag hade kanske glömt något eller tappat något. Men de ville att jag skulle komma på en intervju hos dom på måndag, så jag ser jätte mycket fram emot de.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er

Hur mår ni Idag? Jag mår kanon, lite trött men jag får skylla mig själv. Idag så har jag planerat in ett möte sen inte så mycket mer, tror nog att jag kanske ska försöka bara ta de lugnt också men de får vi se.

Dagen igår var jag med mamma på hennes jobb och gjorde lite fjärilar som jag ska ha på min vägg hemma, gör alla i pärlor så de tar ett tag, men vi var iväg till Panduro och shoppade pärlor, kan ju säga att jag kände mig så kreativ så jag funderar på om man kanske ska börja pyssla igen. Mamma gjorde kort som hon sålda förut, man kanske ska ta tag i de och börja med de, kan ju även göra ett tio pack med fjärilarna och sälja dom för ett bra pris. Känner mig bara så kreativ, ska även börjar om med min fotografering, saknar de så sjukt mycket, ska nog kolla med min bror om han är intresserad av de. De är nästan alla i min familj utan mamma som håller på med fotografering.


Vad har ni planerat att göra denna onsdag?

Likes

Comments