I oktober månad var det höstmarknad på Astrid Lindgrens värld. Familjen på mammas sida kom upp för att mysa och umgås men även för att vi alla var nyfikna på vad som fanns på höstmarknaden. På marknaden var det många utställare och det spelades olika teatrar.

Den mesta delen av oktober tillbringades i ishallen för att kolla på Victors matcher och det var även mycket jobb den måndagen. I mitten av november kom mina fina tjejer upp till oss för en helg. Det var verkligen välbehövligt och det blev en massa skratt vill jag lova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det faktiskt ett tag sedan. Det har hänt mycket och varit fullt upp med jobb och annat. Nu ska motivationen till att blogga vara på topp igen och jag har mycket att visa för er! Idag har jag varit ledig vilket har inneburit städning, matlagning men framför allt vila. I nästa inlägg får ni veta en dal vad jag gjort under tiden bloggandet legat nere.

Likes

Comments

I måndags var jag sjuk, med ännu en jobbig förkylning.
Men senare på kvällen piggnade jag till och Victor och jag gjorde tillsammans en god äppelpaj.

Likes

Comments

Nu är det oktober och bara två återstående månader kvar av detta året. I oktober statar cancerfondens Rosa bandet - kampanj med syftet att uppmärksamma bröstcancer. Många affärer fylls med rosa varor och detta är ett väldigt fint sätt att hjälpa till på.

Likes

Comments

Idag jobbar jag hela dagen från 07 -21 men efter det är jag ledig hela söndagen och då väntas ännu en hockeymatch.

Likes

Comments

Mode och skönhet

I veckan var jag nere på stan och shoppade lite nytt. Det blev bland annat detta snygga nagellacket från Lindex. En mörkröd färg som passar bra nu till hösten.

Likes

Comments

I helgen var vi ett gäng och bowlade här i stan. Första rundan gick bäst för mig men sedan gick det mest nedåt.

Likes

Comments