View tracker

Nu var det faktiskt ett tag sedan. Det har hänt mycket och varit fullt upp med jobb och annat. Nu ska motivationen till att blogga vara på topp igen och jag har mycket att visa för er! Idag har jag varit ledig vilket har inneburit städning, matlagning men framför allt vila. I nästa inlägg får ni veta en dal vad jag gjort under tiden bloggandet legat nere.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I måndags var jag sjuk, med ännu en jobbig förkylning.
Men senare på kvällen piggnade jag till och Victor och jag gjorde tillsammans en god äppelpaj.

Likes

Comments

View tracker

Nu är det oktober och bara två återstående månader kvar av detta året. I oktober statar cancerfondens Rosa bandet - kampanj med syftet att uppmärksamma bröstcancer. Många affärer fylls med rosa varor och detta är ett väldigt fint sätt att hjälpa till på.

Likes

Comments

Idag jobbar jag hela dagen från 07 -21 men efter det är jag ledig hela söndagen och då väntas ännu en hockeymatch.

Likes

Comments

Mode och skönhet

I veckan var jag nere på stan och shoppade lite nytt. Det blev bland annat detta snygga nagellacket från Lindex. En mörkröd färg som passar bra nu till hösten.

Likes

Comments

I helgen var vi ett gäng och bowlade här i stan. Första rundan gick bäst för mig men sedan gick det mest nedåt.

Likes

Comments

Tips, Inredning

Nu när hösten är här brukar man ha det lite extra mysigt hemma. Många tar in löv, kottar, pumpor och andra dekorationer utifrån för att få in känslan lite extra. Här nedan ser ni några tips som jag såg från "sköna hem" angående vad man kan göra med kottar.

Likes

Comments