Header

Min dag idag bestod utav att vara på min APL plats, vilket är i en förskole klass! Hade en trevlig dag där, vart rastvakt i det otroligt fina vädret. När jag kom hem var jag så hungrig så jag gjorde en hamburgare 🍔 och lite hallon saft till medan jag åt så kollade jag på Pretty little liars. Kollat om den serien typ hundra gånger och jag tröttnar aldrig.

Efter jag ätit så gosade jag lite med min norska skogskatt! Mitt lilla lejon! 🐱 Och sen testade jag några snapchats filter på min päron för skojskull!

Hoppas ni haft en lika trevlig dag som mig!

Kram! 😚

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så i helgen var jag och min pojkvän påväg till min fars vän som håller på att försöka laga min pojkväns cheva som är lite sjuk eller nå. I alla fall så bor han låååågt ute i skogen, vägen är smal och var väldigt halt. Men vi möte en bil och råkade åka lite för nära kanten så där hamnade vi ett tag. Men som tur var, så var den mötande bilen snälla och drog upp oss. Och det roliga var att vi mötte på dom tidigare samma dag, och då verkade dom inte komma upp för en backe så vi tänkte hjälpa. Fast dom kom upp själva! men dom sa att de flesta människorna skulle bara ha åkt förbi.

Så kanske var det en god karma?

Men vi kom upp utav de snälla människorna och vi tog oss till min fars vän där då min pojkvän pratade i hundra jäkla år, så undertiden dom pratade så passade jag på att ta lite bilder för det var så fint väder!

Fick lite bilder, inte as nöjd då jag fotar med min mobil bara. Men blev jätte glad att jag kom så nära en fågel! En liten och fluffig fågel. Vet inte vad den heter eller om det kanske är en bebis men men, den var gullig i alla fall.

Hoppas ni hade en lika bra helg som mig. Puss😘

Likes

Comments

Mitt hjärta hade bestämt att det skulle va Ikea mat vi skulle äta, inget annat. Så jag hade inte mycket till val! Men jag prövade något annat den här gången, tog kycklingfilen istället för köttbullar och mos. Och det var faktiskt riktigt gott! Jag börjar bli hungrig nu när jag det här inlägget 😖😘

Likes

Comments

IGÅR KVÄLL blev det lite bio mys med hela familjen min. Vi såg på KONG, alltså king kong. Jag tyckte den var jätte bra, hände saker hela tiden, spännande och lite läskig faktiskt. Men jag gillade den. REKOMMENDERAR att se den! 

Likes

Comments

It's time to take the word back "SLUT" is now a complimet, a sexy-ass female who running shit and confident,lady who on top of it, a female with a sex drive, lyrically don't fuck with me, the greatest in the world live.

Living on my pussy, all my ladies let me hear you, I'm a CEO , Dream girl, drug dealer, real just like my titties you can even cop a feel-a,finger licking good, treat my pussy like a meal-a. Talk about my tit size, I need to see your dick size, show me what you're working with I better win a big prize... Next time they call you a slut. you not to give a FUCK. #internationalwomensday #fuckyouall #grlpwr

Likes

Comments

Förra veckan hade jag sportlov, ungefär hela var jag i Stockholm hos min pojkvän. Det var jätte mysigt förut när han jobbade på dagen och jag bara låg i sängen och "försökte" plugga lite. Åkte hem på fredagen tillbaka till Dalarna och han följde med. Vi träffade några kompisar och hade det mysigt tills en hund som var med seriöst drog sin RÖV längs min arm?! Tänkte skämta så luktade på min arm om den luktade skit. Men tydligen var det inget skämt då jag ser en BAJSFLÄCK på min nya myströja. Luktade och såg så äckligt ut. Tyckte så synd om mig samtidigt som jag gravar sönder.

Annars var lovet bra, suger att det är slut nu aja får lida mig genom skolan lite till.

Likes

Comments