Min frånvaro beror på bristande intresse för bloggen, firande av kollega, sjukdom och en kort vistelse i Smålands djupaste skogar utan internet.

I torsdags kväll firade vi en kollega. Hade sjukamp och jag döpte mitt lag till Vinnarlaget. Vi kom sist men hade urkul ändå.

Hela helgen har jag spenderat hos min faster i hennes stuga. På lördagen åkte jag på feber, men det kunde inte stoppa mig från att åka med på vår årliga loppisrunda tillsammans med faster nr två. Hittade tre tavlor till mitt galleri i vardagsrummet. Blev kanonbra! Nu är samlingen snart komplett. Annars får jag börja ställa dom på golvet. Inte mig emot. Älskar dom!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det där med att inte göra något annat än att ligga i soffan och fixa tvätten fick läggas lite åt sidan, för fick äntligen tummen ur och tog en kik in hos grannen som bor precis under mig. Det var den lägenheten jag "egentligen" skulle flytta till, så har varit nyfiken på hur den ser ut i ett och ett halvt år nu. Dessutom ska hon snart flytta vidare så var lite som sista chansen. Jag som hade tänkt bli värsta bundis med henne och nu är det försent. Men är oerhört glad att jag snubblade över min lägenhet och inte flyttade in i den, för hade jag inte gjort det hade jag säkerligen bott där nu. Trots att planlösningen är i princip exakt likadan, är det så mycket som skiljer. Golvet i hallen och köket ser ut som en gigantisk spya och en svart fondvägg i vardagsrummet på det. Nja, tacka vet jag vitt, vitt och vitt. Vem kunde ana det? Allra minst jag.

Likes

Comments

Efter jobb 6.30-17.00 är jag helt slut. Utan rast dessutom! Kom på det nu och det är ju katastrof med tanke på våra 20 vilddjur. Eller inte? Hur som helst så har vi hängt vid Kilastugan hela förmiddagen där vi har spelat kubb, fotboll och dansat kycklingdansen. Lunchen bestod av grillad korv i bröd med räkröra, pulvermos och bostongurka, efterrätten var fruktsallad serverad med vaniljsås. Glammigt värre.

Gjorde för en stund sen en Toast ála Ella och nu har jag landat i soffan framför TVn. Planerar inte att göra något av nytta alls denna kväll, förutom att ta hand om min tvätt *suck*.

​Ps. Hoppas du uppskattar min blogg, Josefine. Gör detta lite för din skull. Plus att du är den enda som vet att den existerar.

Puss

Likes

Comments

Uppdatering kommer ske så småningom. Ha tålamod!

Likes

Comments