MUU

Mulla oli tällä viikolla intensiiviviikko ja Ruotsin suullinen kurssi. Olen siis kuluttanut päivät koululla höpöttämässä ruotsiksi kaikkea mahdollista, joten energiatasojen ylläpidon vuoksi kahvia on kulunut paljon! :D Bloginkin päivittely on ollut hankalaa sillä mulla on ollut ihan järkyttävän kiireinen viikko... Onneksi huomenna starttaa uusi jakso!


Bloggerlife ja behind the scenes! Viime sunnuntaina kuvattiin tyttöjen kanssa Esplanadin puistossa, joka on osoittautunut kuluvalla viikolla erittäin suosituksi kuvauslokaatioksi! Esplanadin puisto on merkitty todella useisiin Instagram-kuviin lokaatioksi ja kävin tällä viikolla toisena päivänä Johannan ja toisena Roosan kanssa kuvaamassa Espalla. Puut ovat niin kauniita tällä hetkellä ruskalehtineen!


Alkuviikosta löydettiin aivan ihana uusi Deliberi K7 kahvila, josta hehkutettiin porukalla instagramissa ja moni muukin on löytänyt sinne tällä viikolla! Ihanan trendikäs ja erilainen kahvila/ravintola vahvistamaan Helsingin kahvilakulttuuria! JES!


Okei huijaan vähän, sillä tämä on oikeasti viime viikon lauantailta, mutta unohdin lisätä tämän aiempaan snapshots postaukseen (löytyy täältä). Kävin saunomassa ekaa kertaa yksin meidän taloyhtiön saunassa, joka on muuten hieman kuuma lauantaina viimeisen vuoron aikaan (!!!!). Testasin ensimmäisen kerran Sebastian Professionalilta saatuja Twisted tuotteita ja kuten arvasin, ovat tuotteet ihan priimaa aivan kuten muuten merkin hiustuotteet.


Eilinen vietettiin tyttöjen kanssa I love me -messuilla sekä illalla Lintsin valokarnevaaleilla! Kuvailin päivää instassa ja snapchatissä, mutta Linda kuvasi päivästi vlogin! Linkkaan sen vaikka tännekin kun se on julkaistu. Ihan mieletön päivä.

Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog