TYYLI

Postaus sisältää mainoslinkkejä / includes ad links

Kuten aiemmin kerroin, nautittiin sunnuntain ystävien kanssa ihanasta syyssäästä keskustassa pyörien. Mä ihailen aina Pompierin suloista terassia, jonka tuolit ja pöydät olivat onnekseni edelleen paikoillaan viilenneistä ilmoista huolimatta. Täydellinen asukuvalokaatio 😍 #bloggerlife.

Eikö ole muuten ihana laukku! Tykkään panostaa laukkuihin, mutta koska olen hyvin varovainen käyttämään värejä päätin hankkia punaisen pihistä version ja tämä on kyllä ihanaa vaihtelua mun laukkukokoelmaan! Laukkuun pääse tästä.

Mainitsin myös jo instagramissa, että lähes kaikki haaga-helialaiset lomailevat tällä viikolla, mutta mä otin intensiiviviikolle ruotsin suullisen kurssin, jotta voin olla ensi jaksossa paljon enemmän Ruotsissa, jossa toinen kotini on tällä hetkellä. Tämä syksy on ollut antoisaa aikaa blogille ja mun opiskeluille, mutta ikävä mun miestä on kova. Olemme tottuneet olemaan yhdessä joka päivä, joten eri maissa oleminen tekee kipeää tällä hetkellä.. En malta odottaa, että pääsen Ruotsiin pidemmäksi aikaa!

Bag HERE / Boots Zara / Coat H&M / T-shirt HERE / Pants HERE / Sunnies RAYBAN

Photos: @RoosaMononen

Käykää tykkäämässä mun Facebook-sivusta - elahblog sinne on tulossa pian arvonta! Don't forget to like my Facebook page!


Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog