MUU, SUOSITELLUT

Vastausten vuoro! Kiitos kaikille kysymyksistä, oli jännä huomata, että ihmiset laittavat mieluiten viestejä Snapchatin ja Instagramin kautta ja julkisesti kommentointi on vähäisempää! Mutta kai se on nykypäivää, haha. Mennään asiaan :)

Mistä olet kotoisin ja kuinka vanha olet? Olen 25 ja syntynyt Turussa. Olen muuttanut pois Turusta kohta 6 vuotta sitten.

Mitä opiskelet tällä hetkellä? Opiskelen Haaga-Heliassa Johdon assistentiksi.

Missä olet töissä, minkälainen työtehtävä? Olen tällä hetkellä GinaTricot:n extratyöntekijä pk-seudulla.

Mikä olis sun unelmaduuni? Tällä hetkellä tuntuu, että sopisin todella hyvin PR hommiin!

Haluaisitko muuttaa pysyvästi ulkomaille? Pysyvä on aika voimakas sana, jos tosiaan ajattelee, ettei ikinä palaisi Suomeen. Mielelläni kuitenkin asuisin vakinaisesti esimerkiksi Saksassa.

Missä haluaisit asua vielä joskus? ^Saksassa. Asuin siellä kaksi vuotta ja pidin tuosta ajasta kovasti!


Millä kameralle kuvaat? Ootko itse opetellut kuvaamaan? Mulla on Canonin 6D ja siinä Sigman 1.4 Art linssi. Olen opetellut kuvaamaan itse. Sain ensimmäisen digikamerani noin 12 vuotiaana ja olen kuvannut siitä lähtien.

Mitkä on sun lempi syksyvaatteet? Isot neuleet ja villakangastakit.

Lempparikaupat Helsingissä? Tällä hetkellä H&M ja Zara. Kesällä löysin vaikka mitä Mangosta, mutta syysmallisto ei ole vakuuttanut mua täysin.

Mitä odotat tällä hetkellä kaikkein eniten? Odotan, että mulla alkaa joululoma ja pääsen Ruotsiin yli kuukaudeksi.

Onko sulla ketään IG goals tyyppiä? on yksi, Matilda Djerf

Katsotko Youtubea? Millaisia videoita tykkäät katsoa? Katsoin ennen paljon enemmän, nyt aika on niin kortilla, että on ollut pakko karsia jostain. Katson mieluiten my day -videoita. Sanoisin, että tykkään täysin erilaisesta sisällöstä, kuin mitä suomitube tarjoaa..

Onko suhun helppo tutustua? Uskoisin, että on! Oon aika puhelias. Tai tosi puhelias :D

Stressaatko helposti? Tämä kysymys oli niin hyvä! Ennen olisin sanonut, että stressaan kaikesta, mutta huomaan, että nykyään osaan ottaa vähän rennommin. Ehkä johtuu siitä, että aiemmin on ollut paljon stressattavaa. En edes stressaa kovasti koulujutuista tällä hetkellä (pieni stressi olisi ehkä jopa suotavaa)

Minkälainen ystävä koet olevasti? Sanon mielipiteeni aika suoraan, joten sanoisin, että olen tosi rehellinen ystävä. Uskoisin myös, että oon hyvä kuuntelemaan ja auttamaan ystäviäni vaikeissa tilanteissa.

Sorry, only Finnish this time but I might post an English version later this week!


photos: Roosa Mononen

KATSO MYÖS:

Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog