MUU

Kahvihetki Cafe Esplanadin terassilla. Ulkokahvittelua on pakko toteuttaa vielä kun (aina silloin tällöin) säät sallivat. Espalla on jotenkin niin erityinen tunnelma. Ohikäveleviä tyylikkäitä ihmisiä voisi katsella tuntikausia.


Keep this in mind; You can never have too many black boots in your wardrobe. Molemmat bootsit taitavat muuten olla Zarasta, joka on tällä hetkellä pullollaan ihania bootseja!


Viini-ilta tyttöjen kanssa Camillan synttäreitä juhlistaen! Testattiin Annankadun uusi Bricco viinibaari, joka nappasi kyllä pisteet kotiin! Ihanan tunnelmallinen paikka ja aivan loistavaa palvelua!


Tämä asu tulossa pian blogiin! Nahkahousut kuuluvat syksyyn kuin nenä päähän ja ne ovat täydellinen valinta syysaamuina kun lämpömittari näyttää plus neljää astetta (niinkuin tämän viikon torstaina suunnatessani Sähkötaloon Marsaanan ja Sebastian Professionalin aamiaistapahtumaan).


Kyllä, todistetusti ulkona voi kahvitella jopa lokakuisena iltapäivänä ja vieläpä ilman käsineitä! Perjantaina löysimme sympaattisen Cafe Hemman Museokadulta Töölöstä. Tällä hetkellä todella arvostan näitä ihania aurinkoisia syyspäiviä. Tänäänkin aurinko paistaa ja lähdetään tyttöjen kanssa kahvittelemaan ja nauttimaan säästä. Chai Latte on muuten syksyn paras kahvijuoma!


Tämä kuva napattiin Camillan kanssa Bulevardilla syyskuun puolella matkalla suoraan koulusta Sugarin pr-toimistolle. Mulle on tärkeää, että koulupäivinä mulla on jotain mukavaa päällä ja nämä H&M:n hieman joustavat housut ja mustat (ikuisuuden vanhat) nahkanilkkurit ovat mukavuuden huippu! Bulevardilla on aivan ihana tunnelma syksyisin kun lehdet kellastuvat ja putoavat maahan.


Tämä Cafe Hemman chai latte houkuttelisi myös nyt! Suosittelen ehdottomasti testaamaan chai lattea jos se on teille vielä tuntematon erikoiskahvi. Käsineet ovat muuten Zarasta, eivätkö olekin ihanat!

Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog