IHANAN ELÄMÄN ABC

Koodi blogin tuomiseksi Nouwiin: 0572393231

*Sudio Sweden kuulokkeet saatu blogin kautta / Headphones gifted

sudio sweden kuulokkeet

Aloin jo kesän alussa kuunnella Ruotsin Spotifytä, sillä en ole koskaan ollut erityisesti suomimusiikin ystävä. Toki ruotsinkielisen musiikin kuuntelu palauttaa myös kieltä mieleen. Muutenkin ruotsalainen musa iskee muhun kovempaa kuin kotimainen. Muutettuamme Ruotsiin sain yhteydenoton Sudio Swedeniltä ja innostuin heti, sillä olen pitkään halunnut itselleni mukavat kuulokkeet.

Olen ollut näihin ihan mielettömän tyytyväinen. Valitsin itse Regent-mallin mustana, koska olen aiemmin oppinut, että valkoiset likastuvat todella nopeasti.. Äänenlaatu on huikea, kuulokkeet pysyvät hyvin päässä ja kaiken kruunaa bluetooth ominaisuus niin ei tarvitse taistella johtojen kanssa! Akun kestosta en osaa sanoa vielä muuta kuin että olen käyttänyt näitä pari viikkoa melko aktiivisesti enkä ole joutunut lataamaan näitä vielä kertaakaan. Iso suositus! Olen jutellut myös ystävieni kanssa, jotka ovat joko saaneet tai ostaneet kuulokkeet ja kenelläkään ei ole ollut näistä pahaa sanottavaa. Postauksen lopussa on alekoodi kuulokkeisiin 🖤

Jag trodde änglarna fanns – Kamferdrops

Mama – Jonas Blue ft William Single

I’m the One – DJ Khaled ft Justin Bieber

Helt seriöst – Kaliffa

Without you – Avicii ft Sandro Cavazza

Hum with me – John De Sohn

Tusen bitar – Kamferdrops

Waiting for – Joakim Lundell

Symphony – Clean Bandit ft Zara Larsson

Rygg mot rygg – Molly Sandén

sudio kuulokkeet

Koodilla ELAH15 saa 15% alennuksen kuulokkeista! Koodi on voimassa toistaiseksi.

Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog