MUU

Kun joululoma alkoi (mulla oikeastaan jo joulukuun alussa, kiitos intensiiviviikolla suoritetun ruotsin suullisen kurssin) mulla oli vihdoin aikaa rentoutua kunnolla, ja tottakai tv-sarjojen katselu sopii siihen töydellisesti! Osa on palaillut jo lomilta töiden ja koulun pariin, mutta mä lomailen vielä tämän viikon ja ajattelinkin jakaa kolme koukuttavaa TV-ohjelmasuosikkia, joiden parissa on tullut vietettyä aikaa (välillä jopa liikaa).

PLAYMAKERS

Playmakersin toinen kausi pyörähti käyntiin pari viikkoa sitten. Katsoin ensimmäisen kauden muistaakseni alkukesästä ja jäin heti koukkuun. Lähes kiljahdin ääneen ilosta, kun Sanne paljasti Instagramissaan aikaisemmin syksyllä, että uusi kausi starttaa pian! Sarja on siis ruotsalainen versio Hockeywives-ohjelmasta. Tosin tällä kaudella seurataan myös kahta ”futisvaimoa”. Katson itse sarjaa meidän ruotsin cmore-tunnuksilla, mutta Suomessa sarjaa voi seurata ainakin osoitteessa https://www.tv4play.se (tosin siellä valitettavasti on järkyttävän pitkät mainoskatkot...).

PARATIISIHOTELLI

Ja EI, ei se Suomiversio.. Ruotsin ja Norjan versiot ovat aivan omaa luokkaansa. Playmakersin uusi 20 minuutin jakso tulee ulos kerran viikossa (joka maanantai), jolloin katson jakson aina heti.. Joten pitäähän mulla olla muutakin katseltavaa! Olen nähnyt lähes kaikki molempien maiden kaudet ja pystyn katsomaan helposti 8 jaksoa tylsänä päivänä. Mitä tekisinkään ilman Ruutu-plussaa!

YOUNG SHELDON

Aika villi kortti kahden ekan suosikin jälkeen.. Onko sarja Big Bang Theory teille tuttu? Jos on, niin kyllä - Sheldonin lapsuudesta on nyt tehty oma sarja. Ja se on ihan älyttömän hauska ja viihdyttävä. Jaksot ovat lyhyitä, joten niitä voi katsella aina tylsän hetken iskiessä!

Likes

Comments

PULL THOSE SOCK(boot)S ON

TYYLI

" Uusi viikko! Ja luvassa aika huikea sellainen sillä torstaina juhlitaan Nouw Finlandin launchbileitä ihan huipulla porukalla täällä Helsin…"

AAND BACK TO FINLAND (for few days)

MUU, TYYLI

" Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, et…"

TO KARLSKOGA AFTER HECTIC TIMES

MUU, SUOSITELLUT

" Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoi…"

CONTACT: JANINAKATRIINA.BLOG@HOTMAIL.FI
@elahblog